Drink Dit Nooit Tijdens Een Hittegolf Experts Waarschuwen

Omdat veel staten zich midden in de eerste hittegolf van het jaar bevinden, proberen de bewoners de klimtemperaturen buiten het hoofd te bieden. Hoewel een warme dag een leuke tijd kan zijn om in het zwembad te springen of naar het strand te gaan, brengt buiten zijn in de hitte enkele risico’s met zich mee, waaronder een zonnesteek en uitdroging. En er zijn enkele gevaren waarvan u zich misschien niet eens bewust bent. Experts zeggen dat het vermijden van bepaalde dranken kan helpen om het risico op nadelige effecten van de hitte te verkleinen. Lees verder om erachter te komen wat je nooit moet drinken tijdens een hittegolf.

 Ga nooit in een meer als je dit ene ding ziet, waarschuwen lokale functionarissen.

Vermijd alcohol en drink cafeïne alleen met mate tijdens een hittegolf.

Bier drinken

Experts waarschuwen dat het nuttigen van dranken die je uitdrogen tijdens een hittegolf moet worden vermeden. Hoewel alcohol de grootste boosdoener is van uitdroging, moeten andere dranken worden weggegooid of in beperkte hoeveelheden worden geconsumeerd. Riana Pryor, PhD, een professor in het Department of Exercise and Nutrition Sciences, vertelde USA Today dat tijdens een hittegolf, cafeïne van welke aard dan ook, inclusief frisdrank, thee en koffie, met mate moet worden geconsumeerd, terwijl alcohol volledig moet worden gereguleerd uit omdat het je verder kan uitdrogen.

 Als je dit op het strand ziet, ga dan niet het water in, waarschuwen experts.

Al deze dranken kunnen uitdroging verergeren.

Jonge vrouw die ijskoffie op zonnige dag drinkt

Je komt misschien in de verleiding om op een warme dag naar een ijskoude frisdrank te grijpen, maar dat is niet het beste idee. Een studie uit juli 2016, gepubliceerd in het American Journal of Physiology, wees uit dat frisdranken uitdroging verergeren en nierbeschadigingen verergeren. Heather Mangieri, RDN, een woordvoerder van de Academie voor Voeding en Diëtetiek, vertelde Preventie dat koffie en thee bij warm weer veilig kunnen worden geconsumeerd door mensen die gewend zijn aan deze dranken, zolang ze ook voldoende water drinken. "Voor consistente cafeïnedrinkers kunnen dranken zoals ijsthee of koffie daadwerkelijk bijdragen aan uw dagelijkse vochtinname," Mangieri uitgelegd. Echter, "voor niet-cafeïnedrinkers zullen cafeïnehoudende dranken een meer uitgesproken effect hebben, vooral op een warme dag."

Alcohol is een no-go, voegde ze eraan toe. "Het draagt ​​bij aan een verhoogde urineproductie, wat het risico op uitdroging verhoogt," Mangieri zei:. Vaker naar de badkamer rennen en proberen te hydrateren zijn niet de enige dingen waar je je zorgen over hoeft te maken als je alcohol drinkt in de hitte. Volgens het Vlissingen ziekenhuis, "De lichaamstemperatuur wordt gereguleerd door de hypothalamusklier. Alcohol zorgt voor een vertraging van de hypothalamus, dus als het lichaam al heet is door de hitte, zullen de effecten van alcohol het lichaam doen denken dat het nog heter is."

Pas op voor tekenen van uitdroging.

Vrouw met hoofdpijn

Als de zon sist, let dan goed op tekenen dat je uitgedroogd bent. De kleur van je urine kan een belangrijke indicator zijn van hoe gehydrateerd je bent. Pryor vertelde USA Today dat als je urine de kleur van limonade of lichter heeft, je vrij bent. Als uw urine echter de kleur heeft van appelsap of donkerder is, moet u meer water drinken. Volgens Dental Touch kan een slechte adem ook een teken zijn van uitdroging. Als je uitgedroogd bent, maak je niet genoeg speeksel aan, dus "zonder speeksel om vuil op te ruimen, hebben bacteriën de kans om te groeien en een slechte adem te veroorzaken," de site legt het uit.

Per de U.K.National Health Service (NHS), andere tekenen van uitdroging zijn dorstig, moe, duizelig of licht in het hoofd. Een droge mond, lippen of ogen kunnen ook tekenen zijn dat u meer water nodig heeft.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer gezondheidsadvies dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Blijf op extreem warme dagen zoveel mogelijk binnen.

Oudere man drinkwater

Er zijn een paar belangrijke dingen die je kunt doen om veilig te blijven tijdens een hittegolf. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) stelt voor om binnen in koele lucht te blijven, veel water te drinken, jezelf te ijsberen en koele douches te nemen bij warm weer. Als je naar buiten moet, moet je op het heetst van de dag niet in de zon gaan.

Als je dit elke dag drinkt, kan je hart in gevaar zijn, blijkt uit onderzoek.

Geef een reactie