Eddie Murphy’S Dochter Maakt Haar Filmdebuut

Komedie-icoon Eddie Murphy heeft een grote familie. En kom Mar. 5, zal een van zijn 10 kinderen naast hem de hoofdrol spelen in misschien wel de meest langverwachte komedie van 2021. Eddie Murphy’s 19-jarige dochter, Bella Murphy, maakt haar filmdebuut in Coming 2 America, het vervolg op zijn razend populaire komedie uit 1988 Coming to America. Blijf lezen om erachter te komen waarom Bella zich nu pas professioneel begint te gedragen en over de scène waarin haar vader (gekscherend)!) naar "grond" haar. En voor nog een chip uit het oude blok, zie James Gandolfini’s Lookalike Son als Tony in de Sopranos Prequel.

Bella speelt een van de dochters van prins Akeem.

Akiley Love en Bella Murphy in Coming 2 AmericaAmazone Prime Video/YouTube

Het vervolg – dat op maart wordt gestreamd op Amazon Prime. 5 – gaat meer dan 30 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film verder met Akeem van Zamunda en zijn familie. Akeem is nog steeds getrouwd met Lisa (Shari Headley), die hij ontmoette tijdens zijn reis naar New York City, en ze hebben drie dochters. Hij leert dan dat hij ook een volwassen zoon (Jermaine Fowler) heeft van een affaire die hij had met een andere vrouw in Queens (Leslie Jones), voordat hij Lisa ontmoette. Het hebben van een mannelijke erfgenaam bemoeilijkt de zaken voor Akeem, aangezien zijn oudste dochter Meeka (KiKi Layne) de uitdaging graag aan zou gaan als Zamunda een vrouw zou laten regeren.

Bella Murphy speelt Omma, een van de jongere dochters van Akeem en Lisa, en ze werd al snel verliefd op het personage. "Omma is superslim, een beetje een slechte***, en ze is supercool," Bella vertelde Essence.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer filmnieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt verzonden.

Ze verdiende de rol zelf – en hield zich aan de enige regel van haar vader om in de showbusiness te gaan.

Eddie en Bella Murphy op de cover van EssenceEssence

In een gesprek met ET Online deelde Eddie de belangrijkste grens die hij voor zijn kinderen had gesteld, mochten ze hem willen volgen om te acteren. "Ik vertelde [Bella] dat ze niet kon werken tot ze 18 was, maar ze begon met acteerlessen, ze deed misschien twee jaar daarvoor een toneelschool en zo," hij zei.

Toen ze hoorde van de rol die bij haar leeftijd past in de nieuwe komedie van haar vader, was Bella geïnteresseerd, maar ze kreeg niet alleen de baan. "Ze deed er auditie voor en kreeg de rol," Eddie vertelde ET.

Bella maakt niet alleen haar debuut in een langverwacht vervolg op een komische klassieker, ze krijgt ook familie aan haar zijde. "Mijn eerste film kunnen maken met mijn vader is echt speciaal," ze vertelde Essence. "ik ben over de maan."

Kijk voor een andere showbusinessfamilie op How Mary-Kate & Ashley stopte Elizabeth Olsen om een ​​kinderster te zijn.

Ze had nog steeds wat kriebels op de set en de met sterren bezaaide cast hielp niet.

Bella Murphy op de set van Coming 2 Americabellamurphy._/Instagram

"ik was erg nerveus," Bella herinnerde het zich toen ze met ET Online sprak. "Weet je, ik wilde niet dat mensen dachten dat ik dit gewoon deed omdat ik wel of niet wilde dat mensen ernaar keken en zeiden: ‘Oh, dat is zijn dochter omdat ze niet iedereen kan bijhouden, ‘ je weet wel?"

Ze herinnerde zich ook een bijzonder stressvolle scène waarin hun echte vader-dochterrelatie op de set tot stand kwam. Tijdens een gechoreografeerde actiescène kwam Bella heel dicht bij het meppen van Eddie met een boogstaf in plaats van te slaan waar hij klaar was om te blokkeren. "Ik zag zijn leven voor zijn ogen flitsen en we waren daar gewoon bevroren, en ik dacht: ‘Wat gaat er gebeuren?’?’" Bella zei:. "En [regisseur] Craig [Brewer] schreeuwde ‘cut’, en daarna zei mijn vader: ‘Je hebt huisarrest!’"

Haar angst om het wapen te hanteren breidde zich ook uit naar de rest van de sterrencast. "Ik wil Wesley Snipes niet met een stok op het hoofd slaan.." ze deelde. "Het was mijn eerste film, en dat wil ik niet doen."

Voor meer beroemde kinderen die grote banen krijgen, ga je naar Paul Walker’s Daughter Just Landed Her First Major Modeling Gig.

Haar vader voelde ook wat druk om zijn geliefde komediefilm op te volgen.

Eddie Murphy in Coming 2 AmericaAmazon Prime Video/YouTube

"Het enige dat ik niet wilde doen, was een slecht vervolg op een film waarin veel mensen veel hebben geïnvesteerd," Eddie vertelde Essence. "Veel mensen zijn opgegroeid met het kijken naar Coming to America. Het is speciaal voor hen. Dus dat wil je niet bederven."

Wat betreft de reden waarom Coming to America zoveel betekent voor zoveel kijkers, denkt de oudere Murphy dat het komt omdat "romantische fantasie komedie" films waarin zwarte karakters worden gecentreerd zijn nog steeds zo zeldzaam. "Zwarte mensen, we krijgen niet veel films zoals deze.." hij legde uit. "Meestal, als we onszelf op het scherm zien, zijn het zware dingen … Zelden krijgen we gewoon wat escapisme te zien."

En voor het vervolg dat Murphy wilde vermijden, kijk eens naar The Worst Movie Sequel of All Time, volgens critici.

Geef een reactie