Een Daling Van Het Aantal Covid-Tests In Texas Heeft De Zaken Nog Erger Gemaakt

Het aantal gevallen van coronavirus in Texas was de afgelopen maanden een grote bron van zorg voor veel gezondheidsexperts. Veel van de zuidelijke tegenhangers van de staat die een vergelijkbare piek in gevallen hadden gezien, begonnen te verbeteren, terwijl Texas blijft worstelen. Gezondheidsexperts hebben herhaaldelijk gewaarschuwd dat Texas’ COVID-situatie wordt niet beter ondanks dat andere zwaar getroffen staten aan het herstellen zijn. Om het coronavirus in Texas onder controle te krijgen, zullen functionarissen moeten kijken naar elk aspect van het in bedwang houden van het virus, met name de COVID-tests, die onlangs een opmerkelijke daling hebben gezien.

in augustus. 11 Twitter-thread, Ashish Jha, MD, directeur van het Harvard Global Health Institute (HGHI), wees op problemen bij het testen als een belangrijke reden waarom Texas het coronavirus niet onder controle kan krijgen. "De afgelopen dagen zijn de gegevens van TX van kwaad tot erger gegaan. En ik begrijp het niet. Waarom valt testen van een klif??" Jha heeft getweet. Volgens The Texas Tribune werden in de week van augustus dagelijks gemiddeld 36.255 tests afgenomen. 2 in Texas, een daling van bijna 42 procent ten opzichte van twee weken eerder, toen het gemiddelde aantal dagelijks gegeven tests 62.516 was.

Terwijl de staat slechts een fractie van de benodigde tests uitvoert, is het percentage positieve gevallen a "gek hoog aantal," volgens Jha – ongeveer 24 procent. op augustus. 8, Texas vestigde een record voor zijn positiviteitspercentage. Volgens The Texas Tribune meldde de staat dat meer dan de helft van de ongeveer 14.000 tests van de dag positief waren. Texas heeft de op twee na hoogste Rt – het gemiddelde aantal mensen dat besmet raakt door een besmettelijke persoon – in het land, volgens rt.live.

Lijn te testen op COVID-19 buiten

COVID-19-projecties suggereren dat Texas dagelijks ongeveer 70.000 nieuwe COVID-gevallen heeft – 10 keer meer gevallen dan er worden geïdentificeerd en gerapporteerd. Met andere woorden, "ze missen 90 procent van de gevallen," schrijft Jha. Zonder het grootste deel van de gevallen te identificeren, is het vrijwel onmogelijk om het virus aan te pakken en in te dammen.

"Texas bevindt zich op onbekend terrein" als gevolg van een culminatie van een dramatische daling van het aantal testen, gevallen die op een hoog niveau stagneren en een stijgend percentage positieve tests, merkt Jha op. Als de staat geen strengere beperkingen oplegt en het testen niet verbetert, voorspelt hij dat ziekenhuisopnames en sterfgevallen snel weer zullen stijgen.

Voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Hoewel gezondheidsexperts zeggen dat ze niet zeker weten waarom er een dip is geweest in het testen in Texas, hebben ze theorieën. Gezondheidseconoom Vivian Ho vertelde The Texas Tribune dat het aantal tests in Texas "nooit geweldig geweest," maar de recente daling van het testen is: "extreem verontrustend." Ze is van mening dat de afname van het aantal tests het gevolg kan zijn van het feit dat Texanen worden ontmoedigd door het lange wachten op de testresultaten, of mogelijk minder bezorgd zijn over het virus nadat de piek in gevallen in juli een plateau bereikte.

Als Texas de coronavirusniveaus wil verminderen, staat Jha erop dat de staat een maskermandaat moet implementeren, bars gesloten moet houden, binnenbijeenkomsten moet pauzeren, het nemen van beslissingen over het heropenen van scholen moet uitstellen totdat de uitbraak onder controle is, en, belangrijker nog, "repareer testen zodat snellere turn-around testen beschikbaar zijn." En voor meer informatie over staten die worstelen om hun uitbraken in te dammen, ervaart deze staat nu de ergste COVID-piek in de V.S.S.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie