Een Stewardess Rangschikt Beroemdheden Op Basis Van Hoe Onbeleefd Ze Zijn

Voor sommige gebruikers is de app TikTok een creatieve uitlaatklep. Voor anderen is het een grote tijdsdruk die uren uit een dag kan putten. Voor beroemdheden kan het een andere reden zijn om aardig en beleefd te zijn tegen de gewone mensen die ze in de wereld ontmoeten. Dat komt omdat een van de meest populaire TikTok-trends – en een trefzekere manier om viraal te gaan – mensen zijn die in verschillende dienstverlenende beroepen werken en beoordelingen geven aan de sterren die ze ontmoeten op basis van hoe ze hen en anderen behandelen. Een van die servicemedewerkers is een TikTok-gebruiker genaamd Tom, die de beroemdheden rangschikt die hij heeft ontmoet tijdens zijn werk als stewardess. (In een van zijn series video’s merkte hij op dat zijn ervaringen ermee licht moeten worden opgevat, omdat iedereen slechte dagen heeft, dus houd daar rekening mee.) Lees verder om te zien hoe uw favorieten het deden, en voor een andere gebruiker die thee morst, bekijk An L.EEN. Restaurantserver rangschikt beroemdheden op basis van hoe onbeleefd ze zijn.

12 Gordon Ramsay

Gordon RamsaySterling Munksgrd/

Beoordeling: 10/10 

"Verrassend is een absolute G," Tom zei over de chef-kok, die bekend staat om zijn veeleisende en vluchtige tv-persoonlijkheid. "Hij neemt de tijd om bij je in de kombuis te zitten, een leuk kletspraatje te hebben, en het is ook bekend dat hij het leuk vindt, aan te bieden om de bemanning mee te nemen naar [zijn restaurant] Hell’s Kitchen, wat gewoon heerlijk is." Er is een verdere bevestiging dat de "Gordon Ramsay" je weet van zijn shows is gewoon een personage. Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer celebnieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt verzonden.

11 Channing Tatum

Channing TatumTinseltown/

Beoordeling: 10/10

Toen Tom de cabine klaarmaakte om op te stijgen, zag hij Magic Mike-ster Channing Tatum video- chatten met de popster die toen zijn vriendin was. "Hij had verschrikkelijk kunnen zijn tijdens de vlucht, maar FaceTime voor Jessie J is een solide 10 op 10," zei de stewardess:.

10 Anonieme Amerikaanse Singer’s Beveiliging

Mannelijke lijfwacht op asfaltLightfield Studios/

Beoordeling: 10/10

Tom zei dat hij de naam niet kon noemen "enorme Amerikaanse zangeres" hij had een gedenkwaardige vlucht, maar hij schreeuwde wel naar haar beveiliging, die.. "ruimde de rotzooi op die ze ons heeft achtergelaten." En het klinkt alsof het een behoorlijke puinhoop was – de begeleider beweerde dat de niet nader genoemde ster een ongeluk had gehad op haar stoel. "Ik weet niet of het medicatie of ziekte was, dus we gaan haar geen haat geven," hij voegde toe. Voor het perspectief van een stylist op A-listers, bekijk A Celebrity Stylist is Rating Stars Based on How Rude They Are.

9 Stephen King

Stephen KingFeatureflash Foto Agentschap/

Beoordeling: 10/10

"Mijn perfecte passagier," Tom enthousiast over enorm succesvolle auteur Stephen King. "Hij sliep de hele vlucht. Wat wil je nog meer? Ik heb niet met hem gesproken omdat hij sliep, maar dat vind ik geweldig voor hem."

8 Jennifer Aniston

Jennifer AnistonFeatureflash Foto Agentschap/

Beoordeling: 10/10

Tom zei dat hij veel verhalen van collega’s had gehoord over Jennifer Aniston, die hij een.. "absolute engel."

"Ze zal letterlijk tegen je praten alsof je een normaal persoon bent, en wat wil je nog meer van een celeb die er zo perfect uitziet als deze?" ging de stewardess verder. En mocht je nieuwsgierig zijn, haar standaard barbestelling is een Cîroc met ijs en citroen. Voor meer informatie over de Friends-ster, Herbeleef Jennifer Aniston’s Last 27 Years in Hollywood, in Photos.

7 Maisie Williams

Maisie WilliamsEugene Krachten/

Beoordeling: 10/10

Tom had niets dan lof voor Maisie Williams, a.k.een. Arya Stark uit Game of Thrones. Ze kreeg een perfecte score voor het zijn van een "nuchtere engel" en "teken graag een handtekening."

6 James Corden

James CordenKathy Hutchins/

Beoordeling: 7/10

De beoordeling van James Corden, presentator van de Late Late Show, is een allegaartje. Hij zou ooit stewardessen hebben geholpen om met een aantal onhandelbare kinderen op een vlucht om te gaan. "Maar blijkbaar is hij sinds zijn roem in de talkshow een beetje veranderd en is hij een beetje een diva," Tom heeft toegevoegd. Voor iemand die niet welkom is in die show, kijk eens naar James Corden Says This Was the Worst Guest He Ever Had.

5 wil.I.ben

will.i.amFeatureflash Foto Agentschap/

Beoordeling: 7/10

Black Eyed Peas-lid en The Voice U.K. coach zal.I.ben klinkt als een leuke reisgenoot. "Hij was zo’n lach, absoluut gestoord man," de bediende zei:. "Zoals, ons letterlijk verhalen vertellen en ik wist niet waar het begon of eindigde." Hij kreeg echter een punt omdat hij "sprak in het begin via zijn assistent."

4 Mariah Carey

Mariah CareyTinseltown/

Beoordeling: 5/10

Tom zei dat terwijl Mariah Carey was.. "een diva" om mee te vliegen, het is gerechtvaardigd, want "ze is nogal iconisch." Maar de stewardess beweerde ook dat hij hoorde dat ze een bemanningslid op een vlucht had gebeld dat hij niet aan het werk was "een b*****" omdat ze niet op de hoogte waren van de reguliere bestelling van de zanger.

3 Cara Delevingne

Cara DelevingneTinseltown/

Beoordeling: 5/10

"Naar verluidt kun je naar de bemanning gaan en zeggen: ‘Weet je wie ik ben??’" Tom zei over acteur/model Cara Delevingne. "Ik heb echter ergens gelezen dat ze de wenkbrauwen van een ander bemanningslid complimenteerde, dus ik denk dat je gewoon mooie wenkbrauwen hebt en dat ze aardig zal zijn."

2 Holly Willoughby

Holly WilloughbyFeatureflash Foto Agentschap/

Beoordeling: 4/10

Ze was niet op zijn vlucht, maar Tom meldde dat hij van collega’s had gehoord dat U.K. TV-presentator Holly Willoughby was "een absolute Karen," wat hem verraste. "Spreekt alleen via haar manager en stuurde haar thee terug omdat ze te heet was … zoals, wacht tot het is afgekoeld, geen enorm probleem."

1 Naomi Campbell

Andrea Raffin/

Beoordeling: 4/10

Tot slot zei Tom dat er een hele video zou kunnen worden gewijd aan de ervaringen van vliegtuigbemanningen met supermodel Naomi Campbell. Hij beweerde zelfs dat ze was verbannen uit een luchtvaartmaatschappij waarvoor hij werkte "blijkbaar spugen in het gezicht van een bemanningslid." (Best Life kan die bewering niet bevestigen; we hebben contact opgenomen met Campbell voor commentaar).) Het enige positieve dat hij over haar zei, is dat ze haar eigen beschermende stoelhoes meeneemt om ziektekiemen te voorkomen, waarvan hij denkt dat het een balbeweging is.

Geef een reactie