Eet Op Dit Moment Geen Voedsel Dat Door Dit Bedrijf Is Gemaakt Fda Waarschuwt

Bedrijven roepen de hele tijd individuele producten terug, of ze nu een etiketteringsfout hebben gemaakt op de verpakking van een bepaald artikel of het product in kwestie wordt beschouwd als een veiligheidsrisico voor klanten. Wat echter minder gebruikelijk is, is dat een gezondheidsautoriteit klanten aanbeveelt om geen waren van een bedrijf te kopen of te consumeren. Helaas, de U.S. Voedsel & Drug Administration (FDA) vertelt zowel consumenten als retailers nu om geen producten van een bepaald voedingsbedrijf te consumeren of te verkopen vanwege de ernstige gezondheidsrisico’s die deze voedingsmiddelen met zich meebrengen. Lees verder om erachter te komen van welk bedrijf u nu af moet komen.

Als je een van deze 8 kipproducten hebt gekocht, gooi ze dan weg, zegt USDA:.

De FDA waarschuwt tegen het eten van voedsel van Felix Custom Smoking.

felix op maat gerookte visetikettenMet dank aan Felix Custom Smoking

op augustus. Op 27 oktober gaf de FDA een volksgezondheidswaarschuwing uit voor voedingsmiddelen van Felix Custom Smoking, een verwerker van zeevruchten, waarin consumenten wordt aanbevolen geen producten te eten die zijn gemaakt door het in Monroe, Washington gevestigde bedrijf.

De FDA beveelt ook aan dat detailhandelaren en degenen die zich bezighouden met commerciële visserij stoppen met het verkopen of anderszins distribueren van Felix-producten.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor het laatste terugroepnieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt afgeleverd.

De producten van het bedrijf kunnen besmet zijn met schadelijke bacteriën.

De waarschuwing voor de volksgezondheid werd geactiveerd nadat een inspectie van de Felix-faciliteit in juli onthulde dat sommige producten van het bedrijf besmet waren met Listeria-bacteriën.

In totaal waren 19 van de 104 verzamelde monsters positief voor Listeria monocytogenes, waarvan vijf afkomstig waren van oppervlakken in de faciliteit. Nog eens vier monsters van de faciliteit testten positief voor andere stammen van Listeria.

Listeria kan ernstige ziekte of overlijden veroorzaken.

zieke vrouw liggend in bed in het ziekenhuis

Terwijl veel mensen relatief milde symptomen ontwikkelen na het consumeren van producten die besmet zijn met Listeria, hebben anderen niet zoveel geluk.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) kan listeriose – de infectie veroorzaakt door Listeria – leiden tot koorts en diarree bij verder gezonde personen, maar oudere volwassenen en immuungecompromitteerde personen hebben meer kans op slechtere resultaten. Listeriose kan ook leiden tot een miskraam, doodgeboorte en vroeggeboorte bij zwangere personen en mogelijk dodelijke infecties bij pasgeborenen. Volgens de CDC sterft ongeveer 16 procent van de mensen met de diagnose listeriose aan de aandoening.

Als u voedsel heeft gegeten dat door Felix is ​​gemaakt en symptomen van ziekte ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met een zorgverlener.

Het bedrijf heeft nog geen terugroepactie uitgegeven.

/Brent Hofacker

Ondanks de waarschuwingen van de FDA heeft Felix ervoor gekozen zijn producten niet terug te roepen en heeft het bedrijf ook niet de productie van zijn voedingsmiddelen gestaakt.

Bedrijven die Felix-producten gebruiken, zijn echter al begonnen hun voedsel van de markt te halen. Loki Fish Company, dat producten verkoopt die door Felix zijn verwerkt, kondigde de terugroepactie aan van zijn 4-oz. pakjes Keta Salmon Lox op aug. 23 vanwege mogelijke Listeria-besmetting.

Als je Felix-producten in huis hebt, gooi ze dan weg.

afwasmiddel castreren op het oppervlak van het aanrecht en het afvegen met een zachte doek

Als u producten van Felix hebt gekocht, raadt de FDA u aan deze weg te gooien.

Om de kans op ziekte door kruisbesmetting te verkleinen, raadt de autoriteit klanten aan om alle items of oppervlakken die mogelijk in contact zijn geweest met de besmette producten te wassen en ze vervolgens te ontsmetten met een combinatie van 1 gallon heet water en een eetlepel bleekmiddel en droog ze vervolgens grondig af met een schone doek of ongebruikte papieren handdoek. Zowel voor als voor het ontsmetten van oppervlakken, raadt de FDA aan om je handen minimaal 20 seconden met water en zeep te wassen.

Als je dit als ontbijt eet, doe het dan onmiddellijk weg, zegt de FDA.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie