Ellen Degeneres Zegt Dat Haar Rugpijn Door Covid Steeds Erger Werd

Half december testte Ellen DeGeneres positief op COVID, waardoor de productie van haar show onmiddellijk werd stopgezet en haar in quarantaine werd gestuurd. Na een pauze van een paar weken is The Ellen DeGeneres Show weer in de lucht, en tijdens haar eerste monoloog deelde de presentatrice haar ervaring met COVID. DeGeneres zei dat ze geluk had dat ze maar één significant symptoom had, maar ze beschreef de pijn die ermee gepaard ging als: "ondraaglijk" en merkte op dat het alleen maar erger werd. Lees verder voor meer over het kenmerkende symptoom van de ster, en voor meer informatie over DeGeneres, ontdek The One Guest Ellen DeGeneres verbannen uit haar show.

Ellen DeGeneres had "ondraaglijke rugpijn" als gevolg van COVID.

Ellen DeGeneresDe Ellen Show/Instagram

Tijdens haar openingsmonoloog herinnerde DeGeneres zich:, "Op de vierde dag werd ik wakker met rugkrampen en ik dacht dat ik een spier had verrekt of raar had geslapen omdat ik in een ander bed lag. Maar het bleef maar doorgaan." Ze zei dat dokters haar pijnstillers en spierverslappers voorschreven om het ongemak te verlichten. De medicatie werkte echter niet en haar rugpijn werd alleen maar erger.

"Het voelde alsof ik een rib had gebroken," DeGeneres zei:. "Je weet hoe ik je laat voelen als je zo hard lacht dat je ribben pijn doen? Zo voelde het – ik begrijp eindelijk hoe je je voelt."

Dit is niet de eerste keer dat DeGeneres de rugpijn besprak die ze van COVID had. op december. 16, de gastheer gaf een update over haar gezondheid via haar Twitter-account. DeGeneres vertelde haar volgers in a video-, "Een ding dat ze je niet vertellen, is dat je op de een of andere manier ondraaglijke rugpijn krijgt. Ik wist niet dat dat een symptoom was, maar ik heb met een paar andere mensen gepraat… Wie weet?? Hoe kan dat? Rugpijn. Slechte." En voor symptomen van coronavirus moet u weten: als u een van deze symptomen heeft, zegt de CDC: ga nu naar het ziekenhuis

Verlichting van haar rugpijn was moeilijk te vinden.

Vrouw met rugpijn

Hoewel rugpijn niet expliciet wordt vermeld als een COVID-symptoom op de website van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), "spier- of lichaamspijn" is een van de meest voorkomende manifestaties van het virus.

DeGeneres zei dat ze uiteindelijk een steroïdenpakket kreeg omdat niets anders leek te werken. Toen ze eenmaal met de steroïden begon, vond ze eindelijk wat verlichting van de kwellende rugpijn. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

DeGeneres ervoer ook vermoeidheid.

Vrouw in bed onder dekens

Aan het begin van haar gevecht met COVID, voordat de rugpijn toetrad, was DeGeneres gewoon uitzonderlijk moe. "De eerste drie dagen sliep ik zo’n 16 uur per dag," de gastheer zei:. En voor meer informatie over haar coronaviruservaring, onthult Ellen DeGeneres de "Eén ding vertellen ze je niet" Over COVID.

DeGeneres ontdekte dat ze backstage covid had bij haar show.

Ellen DeGeneres bij de 'Golden Globe Awards' in 2020Sydney Alford / Alamy Stock Photo

Voordat DeGeneres haar ervaring met COVID beschreef, vertelde DeGeneres het moment waarop ze hoorde dat ze positief had getest op het virus. "Ik was in haar en make-up … en mijn assistent Craig kwam binnen en zei: ‘Je hebt positief getest op COVID,’" Ze herinnerde het. "En toen rende iedereen om me heen weg."

Na de ontdekking zei DeGeneres dat ze: "verliet de studio onmiddellijk en ons COVID-veiligheidsteam had iedereen geïnformeerd met wie ik contact had." En voor meer informatie over de langetermijncomplicaties van coronavirus, lees het verontrustende nieuwe symptoom van lange COVID-artsen die u wilt weten.

DeGeneres zegt dat ze niet weet waar ze het coronavirus heeft opgelopen.

close-up van hand met medisch masker tijdens het wandelen in het park te midden van coronavirus pandemi

Voor veel mensen die COVID krijgen, kan het moeilijk zijn om precies te bepalen waar iemand het virus heeft opgelopen, behoudens bijzonder riskant gedrag. "Het rare is dat ik niet weet waar ik het vandaan heb. Ik weet nog steeds niet waar ik het vandaan heb," DeGeneres zei:. "Ik draag een masker, ik was mijn handen, ik lik alleen drie of vier deurklinken – dus het is een raadsel hoe dat zou gebeuren." En voor meer van iconische talkshowhosts, zegt Oprah Says This Was the Worst Guest She Ever Had.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie