Ervan Uitgaande Dat U Uw Deel Al Doet, Is De Belangrijkste Vraag Die Moet Worden Beantwoord, Hoe U Anderen Aan Boord Kunt Krijgen Om Hetzelfde Te Doen?

Nu het aantal gevallen in sommige delen van het land blijft toenemen, nemen bepaalde staten en grote steden serieuze maatregelen om een ​​nieuwe grote uitbraak van het coronavirus te helpen voorkomen – van reiscontroleposten in New York City tot een uitvoerend bevel in Michigan waarin wordt geëist dat de politie schendingen van COVID-19 bestellingen. Maar afgezien van hoe u denkt over deze maatregelen, of dat ze effectief zullen zijn om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, zijn er weinig dingen die u persoonlijk kunt doen waarvan is bewezen dat ze een krachtige impact hebben. In een nieuw interview zegt Anthony Fauci, MD, zelfs dat als we ons allemaal houden aan een paar fundamentele volksgezondheidsmaatregelen, de U.S. kan een nieuwe lockdown vermijden.

"Er lijkt een misvatting te bestaan ​​dat je ofwel volledig afsluit en veel dingen beschadigt – geestelijke gezondheid, de economie, allerlei dingen, of het laat scheuren en doet wat je wilt," Fauci zei tijdens een optreden op POLITICO’s: "Pulscontrole" podcast op augustus. 5. "Er is een stapsgewijze manier om de economie met succes te openen." De directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) voegde daaraan toe:, "Je hoeft niet opnieuw op slot te gaan, maar iedereen moet mee doen aan deze vijf of zes fundamentele volksgezondheidsmaatregelen."

jonge man en vrouw begroeten en zeggen elkaar gedag terwijl ze maskers dragen en anderhalve meter uit elkaar zitten

De maatregelen waarnaar Fauci verwijst, zijn de basisdingen die u al die tijd hebt gedaan – of in ieder geval had moeten doen -: sociale afstand nemen, maskers dragen, goede handhygiëne toepassen, grote menigten vermijden en andere soortgelijke veiligheidsmaatregelen waarvan we weten dat ze een integrale rol bij het indammen van het virus. En hoewel zijn advies misschien niet iets is dat je nog niet eerder hebt gehoord, is het opvolgen ervan net zo belangrijk als altijd – vooral nu meer mensen socializen en grote feesten en evenementen bijwonen waar sociale afstand onmogelijk wordt.

Door lakser te worden in onze inspanningen om zich aan deze essentiële veiligheidsmaatregelen te houden, neemt onze kwetsbaarheid voor het virus zowel op staatsniveau als op nationaal niveau toe. Daarom zien we dat sommige staten terugvallen in stijgende aantallen gevallen en mogelijk staren naar een massale heropleving van COVID-19 in de V.S.S. Het hoeft niet zo te gebeuren, zegt Fauci. Iedereen moet gewoon zijn deel doen. "Ik denk dat we hier doorheen kunnen komen zonder terug te hoeven keren naar een shutdown," Fauci zei op de podcast. Hij waarschuwde echter dat "als je een zwakke schakel hebt, is het hele systeem niet succesvol."

Voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Ervan uitgaande dat u uw deel al doet, is de belangrijkste vraag die moet worden beantwoord: hoe krijgt u anderen aan boord om hetzelfde te doen? "Je doet een beroep op de betere engelen in mensen om te proberen hen uit te leggen waarom het belangrijk is om dat te doen," Fauci zei. "Je zegt niet, ‘domme idioot, waarom heb je geen masker op?’?’Omdat dat ze alleen maar wegduwt." En voor meer tips van de beste coronavirusexpert van het land, Dr. Fauci wil dat je deze 9 dingen nu niet doet.

Geef een reactie