Fauci Zegt Dat Dit De Twee Plaatsen Zijn Om Nu Niet Naar Toe Te Gaan

Deze week het aantal besmettingen met het coronavirus in de U.S. de vier miljoen overschreden, een verontrustende mijlpaal in de pandemie. Terwijl staten burgers aanmoedigen om maskers en sociale afstand te dragen in een poging de verspreiding te vertragen, gaan sommigen verder door bepaalde verzamelgebieden zoals bars en sportscholen te sluiten. Anthony Fauci, MD, het hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), heeft deze veiligheidsmaatregelen herhaald en mensen gewaarschuwd om ook twee andere plaatsen te vermijden.

Op 24 juli vertelde Fauci aan MarketWatch dat hij niet naar een restaurant zal gaan of in een vliegtuig zal vliegen. Voor de eerste zei hij dat hij niet het risico wil nemen om uit eten te gaan, vooral niet in overdekte etablissementen: "Als je naar een restaurant gaat, probeer dan zo goed mogelijk buiten te zitten met voldoende afstand tussen de tafels."

Voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Wat betreft reizen, het is nog steeds erg gevaarlijk omdat je onbewust anderen zou kunnen infecteren, vooral als je naar verschillende regio’s van de U vliegt.S. En zelfs als luchtvaartmaatschappijen gezondheidsprocedures implementeren, zoals temperatuurcontroles, is dat nog steeds geen effectieve methode wanneer veel mensen met COVID-19 zijn presymptomatisch of asymptomatisch.

"Ik weet niet zeker of het nemen van temperaturen alles is wat het is, want er zijn veel valse negatieven en valse positieven," Fauci zei. "Je kunt mensen het beste gewoon vragen: ‘Heeft u symptomen?’? Bent u in de buurt geweest van iemand die besmet is??’ De tijd die besteed wordt aan het stellen van een paar simpele vragen is waarschijnlijk effectiever dan alleen temperaturen opnemen, om eerlijk te zijn."

vrouw met een masker kijkt uit het raam op een luchthaven

Als het gaat om zijn persoonlijk welzijn, zei Fauci dat hij niet snel ergens heen zou vliegen omdat hij in een risicocategorie valt. "Ik geef het niet graag toe, maar ik ben 79 jaar oud," legt hij uit, wijzend op onderzoeken die aantonen dat senioren de meeste ernstige gevallen van coronavirus hebben. Uit recent onderzoek gepubliceerd in JAMA Internal Medicine bleek zelfs dat patiënten van 80 jaar of ouder 11 keer meer kans hadden om te overlijden aan COVID-19.

De epidemioloog schrijft zijn plaats in het medische veld ook toe als een reden waarom hij zichzelf niet gewillig in gevaar zou brengen. Als het jouw taak is om een ​​pandemie in te dammen, is het laatste wat je zou willen doen, bijdragen aan de dodelijke verspreiding ervan.

"Ik breng een halve dag door op mijn kantoor om een ​​vaccin en medicijnen voor COVID-19 te ontwikkelen, en dat is echt wat ik moet doen," Fauci zei. "Ik vind het niet leuk om mezelf besmet te zien worden, wat een risico is als je in het vliegtuig stapt, vooral met de hoeveelheid infectie die op dit moment gaande is." En voor meer manieren waarop je jezelf kunt beschermen, bekijk je deze 13 tips van Dr. Fauci over hoe u het coronavirus kunt vermijden.

Geef een reactie