Fauci Zegt Dat Het Johnson & Johnson-Vaccin In Maart Zou Kunnen Verschijnen

Wanneer ga je een krijgen COVID vaccin in de U.S. op dit moment kunt u een van de twee vaccins krijgen: Moderna’s of Pfizer’s. Momenteel zijn dit de enige twee coronavirusvaccins die door de U . een noodtoestemming hebben gekregen.S. Voedsel- en geneesmiddelenadministratie (FDA). Er kan echter binnenkort een derde optie beschikbaar zijn. Onlangs zei de COVID-adviseur van het Witte Huis, Anthony Fauci, MD, dat er volgende maand een gloednieuw soort vaccin op komst zou kunnen zijn. Lees verder voor meer informatie over het nieuwe COVID-vaccin en voor meer informatie over de uitrol van het vaccin: als u in deze staten woont, kunt u zich nu laten vaccineren bij Walmart.

dr. Fauci zei Johnson & Johnson’s vaccin kan volgende maand uitkomen.

Johnson en johnson coronavirus Vaccin en spuit in de fles of injectieflacon voor injectie in handen van de arts. Covid-19, SARS-Cov-2-preventie, januari 2021, San Francisco, VS

Tijdens een februari. 4 Twitter Q&Bij het COVID-responsteam van president Joe Biden zei Fauci dat hij geloofde dat er een nieuw vaccin om de hoek zou zijn. Hij merkte destijds op dat als de Johnson & Johnson-team heeft deze maand een vergunning voor noodgebruik aangevraagd, een adviescommissie van de FDA zou deze maand ook kunnen vergaderen en bespreken. Als de FDA bepaalt dat de Johnson & Johnson-schot voldoet aan zijn normen, "het vaccin zou in maart beschikbaar kunnen zijn," Fauci zei. En voor essentiële vaccinbegeleiding, Dr. Fauci zegt dat dit een grote fout is als je dit doet nadat je bent ingeënt.

Johnson & Johnson heeft zojuist toestemming voor noodgebruik aangevraagd bij de FDA.

Johnson & Johnson COVID-vaccin

Slechts een paar uur na Fauci’s Twitter Q&A, we hebben geleerd dat Johnson & Johnson heeft inderdaad een autorisatie voor noodgebruik aangevraagd. op februari. 4, de fabrikant diende een aanvraag in bij de FDA. Volgens The New York Times zal de FDA op 2 februari stemmen over het al dan niet autoriseren van het vaccin. 26.

"Na autorisatie van ons COVID-19-onderzoeksvaccin voor gebruik in noodgevallen, zijn we klaar om te beginnen met verzenden. Met onze onderwerping aan de FDA en onze voortdurende beoordelingen met andere gezondheidsautoriteiten over de hele wereld, werken we met grote urgentie om ons onderzoeksvaccin zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor het publiek," Paul Stoffels, MD, vice-voorzitter van het uitvoerend comité bij Johnson & Johnson, zei in een verklaring:. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

de johnson & Johnson-vaccin is slechts één dosis.

Vrouwelijke arts die jonge vrouw in haar kantoor vaccineert, met een beschermend gezichtsschild

De COVID-vaccins Moderna en Pfizer lijken qua samenstelling sterk op elkaar, beide met behulp van messenger RNA (of mRNA) -technologie. Indien goedgekeurd, zal Johnson & Johnson’s zou een gloednieuw soort vaccin zijn. In tegenstelling tot de vaccins van Moderna en Pfizer, heeft Johnson & Het vaccin van Johnson is slechts één dosis, wat betekent dat u geen vervolgafspraak hoeft te maken om een ​​tweede injectie te krijgen.

En in tegenstelling tot Moderna’s en Pfizer’s, de Johnson & Johnson-vaccin heeft geen abnormale bewaarcondities nodig. Volgens The New York Times is dit vaccin gebaseerd op adenovirus, wat betekent dat het geen fragiele moleculen bevat die bij temperaturen onder het vriespunt moeten worden bewaard. In plaats daarvan, Johnson & Johnson’s kan normaal tot drie maanden en tot twee jaar in koudere temperaturen worden gekoeld, waardoor het veel stabieler en duurzamer is dan de andere twee vaccins. En voor meer informatie over het nieuwe vaccin, dit zijn de bijwerkingen van de nieuwe Johnson & Johnson-vaccin.

Fauci zei dat je welk COVID-vaccin dan ook moet krijgen.

Met drie vaccins die mogelijk op de markt komen vanaf maart, hoe weet u welk vaccin u moet krijgen?? Welnu, volgens Fauci moet je het vaccin krijgen dat je ter beschikking wordt gesteld, zoals alle drie de vaccins zijn "zeer effectief bij het voorkomen van ernstige ziekten." Tijdens een februari. 4 Cuomo Prime Time-interview op CNN, zei Fauci dat het onwaarschijnlijk is dat mensen binnenkort kunnen kiezen welk vaccin ze krijgen.

"Ik denk niet meteen in het begin, ze zullen [een keuze hebben]," Fauci zei. "Op dit moment is de vraag veel groter dan het aanbod. Dus mensen zullen, denk ik, graag nemen wat voor hen beschikbaar is." De adviseur van het Witte Huis merkte echter ook op dat naarmate we van februari tot maart, april en mei komen, de hoeveelheid beschikbare vaccins zal toenemen "veel meer overvloedig," wat betekent dat mensen uiteindelijk kunnen kiezen welk vaccin ze krijgen. En om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent op uw injectie, moet u, als u deze OTC-medicijnen neemt, stoppen voordat u het vaccin krijgt.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie