Fauci Zegt Dat Je Je Hier Geen Zorgen Over Hoeft Te Maken Als Je Je Laat Vaccineren

Mensen hebben behoorlijk wat zorgen gehad als het gaat om: de COVID vaccin, ondanks de geruststelling van talloze gezondheidsexperts dat de injecties veilig en effectief zijn. Een van de meest geruststellende stemmen van het land was de COVID-adviseur van het Witte Huis, Anthony Fauci, MD, die ons regelmatig heeft verteld waar we ons tijdens de pandemie zorgen over moeten maken en waar we ons geen zorgen over moeten maken. Onlangs sprak Fauci over een aspect van vaccinatie waar sommige mensen zich zorgen over maken, en hij wil dat u weet dat u zich er geen zorgen over hoeft te maken. Blijf lezen voor het inzicht van de infectieziekte-expert en voor meer informatie over het coronavirusvaccin, Dr. Fauci zegt dat je COVID-vaccin je zo lang beschermt.

dr. Fauci zegt dat je de grens niet overschrijdt als je wordt gevaccineerd zodra je in aanmerking komt.

Dokter die COVID-19-vaccinatie-injectie geeft aan haar patiëntilkercelik /

Veel Amerikanen wachten reikhalzend op hun beurt om zich te laten vaccineren, maar sommige mensen die al in aanmerking komen voor het vaccin stellen hun kans uit. Er zijn verschillende redenen waarom mensen de vaccinatie willen uitstellen, waaronder wachten omdat ze de grens niet willen doorbreken. Hoewel dat perspectief goedbedoeld is, wil Fauci dat deze mensen zich zo snel mogelijk laten vaccineren.

Tijdens een interview op 6 maart met MSNBC’s Tiffany Cross heeft de COVID-adviseur dit probleem besproken. "Ik heb met veel mensen gesproken die zeggen: ‘Nou, ik ben jong, ik ben gezond, ik heb geen haast. Ik wil ervoor zorgen dat ouderen of kwetsbare mensen het vaccin als eerste krijgen’, maar zij hebben toegang tot het vaccin," Cross vertelde Fauci. "Wat zeg je tegen die mensen?? Moeten ze wachten??"

Hoewel je niet vooruit wilt lopen op mensen die prioriteit hebben, erkende Fauci, hij benadrukte dat: "wanneer uw specifieke segment opengaat voor vaccinatie, moet u zich absoluut laten vaccineren, absoluut." Hij drong er bij kijkers op aan niet te wachten met vaccineren als ze daarvoor in aanmerking komen. Hij wees zelfs op de schade die wachten zou kunnen veroorzaken. En voor meer vaccinbegeleiding, zeggen artsen: doe deze 2 dingen op de ochtend van uw vaccinafspraak.

De vaccinfasen zijn zo opgezet dat u niemand die meer risico loopt dan uzelf overslaat.

Senior man op een COVID-19-vaccinatie in het kantoor van een dokter tijdens de pandemie

Fauci benadrukte dat de gefaseerde toewijzing van het in aanmerking komen voor een vaccin zo is opgezet dat u mensen die het vaccin meer nodig hebben dan u niet overslaat. "Als u in uw omgeving ziet dat het voor u opengaat, betekent dat dat de mensen voor u de kans hadden om het te krijgen," Fauci uitgelegd. "Dus als het je wordt aangeboden, raad ik je ten zeerste aan om het te nemen, of je nu jong bent, of je nu van middelbare leeftijd bent of dat je op leeftijd bent, je moet jezelf beschermen."

Hij wees er ook op dat je door je te laten vaccineren de samenleving als geheel helpt beschermen. "Door dat te doen, bescherm je jezelf persoonlijk, maar je maakt ook deel uit van de gemeenschapsinspanningen," Fauci vervolg. "Ook al ben je jong en gezond, je kunt een belangrijke rol spelen bij het beheersen van de uitbraak." En voor meer advies van Fauci, Dr. Fauci zei net dat je dit medicijn niet moet nemen met het COVID-vaccin.

Hoe sneller we allemaal gevaccineerd zijn, hoe minder varianten we zullen zien.

Man met gezichtsmasker wordt gevaccineerd, coronavirus, covid-19 en vaccinatieconcept

Gevaccineerd worden betekent niet alleen extra bescherming voor u, het kan ook helpen om COVID in het algemeen in te perken, vooral als het gaat om de verspreiding van meer besmettelijke varianten."U moet zich laten vaccineren zodra het beschikbaar is, zo snel en zo snel mogelijk," Fauci zei tijdens een februari. 1 interview met CNN.

"De reden daarvoor is dat er een feit is dat de virologie doordringt, en dat is dat virussen niet kunnen muteren als ze niet repliceren, en als je hun replicatie stopt door breed te vaccineren en het virus geen open speelveld te geven om te blijven reageren door de druk die je erop uitoefent krijg je geen mutaties," hij zei. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Je moet niet wachten om ergens voor te komen, vooral niet voor een specifiek vaccin.

Covid-vaccin

Terwijl sommige mensen wachten met het krijgen van hun injectie in een poging ervoor te zorgen dat oudere, meer risicovolle mensen het eerst krijgen, zijn anderen gewoon kieskeurig over welk vaccin ze krijgen. Fauci en andere medische experts hebben hier herhaaldelijk voor gewaarschuwd. Tijdens een februari. 4 Twitter Q&A, zei Fauci, "Ik dring er bij iedereen op aan om het vaccin te ontvangen dat u ter beschikking wordt gesteld. Hij wees erop dat de drie vaccins – die van Pfizer, Moderna en Johnson – & Johnsons—"zijn allemaal zeer effectief in het voorkomen van ernstige ziekten."

Bruce Polsky, MD, voorzitter van de afdeling geneeskunde aan de NYU Long Island School of Medicine en NYU Langone Hospital-Long Island gaven hetzelfde advies. "Wanneer uw nummer wordt gebeld, haal dan het vaccin dat op die dag en dat tijdstip beschikbaar is," hij vertelde Newsday."Dat is mijn advies… Laat je gewoon vaccineren." En voor meer vaccinadvies om te volgen, doe dit niet twee uur voor of na uw vaccin, waarschuwen artsen.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie