Foto Van Hond Die Slaapt Op Het Prothetische Been Van De Overleden Eigenaar Gaat Viral

Als je een herinnering nodig hebt aan hoeveel honden van hun mensen houden, zoek dan niet verder dan deze virale foto van een hond die slaapt op het beenprothese van zijn overleden eigenaar. Het werd op 13 oktober gedeeld op de Facebook-pagina Dogspotting Society door social media-gebruiker Sarah McPeek, en het verhaal erachter zal je hart breken. 

Volgens het bijschrift had de grootvader van McPeek vroeger een beenprothese, die zijn weduwe in zijn kantoor bewaart. Hij stierf een paar jaar geleden en op een dag liep McPeek de studeerkamer van haar grootouders binnen om hun hond, Clancy, te vinden, "op papa’s been liggen."

"Mijn hart brak serieus toen ik dat zag, maar het was ook zo bitterzoet om dat te ervaren," McPeek schreef:. "Wat hebben we ooit gedaan om deze lieve schatjes te verdienen? Dit laat maar weer zien hoeveel we echt voor onze dieren betekenen."

Als een hond zijn kop op iets plaatst dat naar jou ruikt, is dat volgens experts een duidelijk teken dat hij verlangt naar jouw aanwezigheid. In het geval van een overlijden is het tragisch om te bedenken dat deze hondjes hun wens nooit zullen krijgen, en waarschijnlijk nooit zullen begrijpen waarom hun mens niet naar huis is gekomen. Maar zoveel poppen als Clancy kunnen nog hoop koesteren.

De foto van Clancy ging dit weekend viraal, kreeg meer dan 9.000 likes sinds hij op zaterdag werd gepost, en inspireerde andere eigenaren om soortgelijke verhalen te delen over hoe gehecht honden aan ons zijn.

"Mijn man is iets meer dan twee jaar geleden overleden," een Facebook-gebruiker schreef. "Gizmo zoekt nog steeds zijn woobie op en knuffelt hem elke nacht."

hond bedekt zichzelf met woobie van overleden baasjeErynn Neill/Facebook

Het is duidelijk dat de toewijding van een hond geen grenzen kent. Immers, wie van ons huilde niet toen we dat zagen video- van een heel brave jongen die in paniek raakte nadat hij zich realiseerde dat zijn baasje hem in de steek liet (en we waren blij toen we ontdekten dat hij nu als een koning leefde)? En wie zou er niet huilen bij deze foto’s van een hond die 11 jaar lang elke dag op zijn baasje wacht? Ja, elf jaar. Het is duidelijk dat we het hele leven van honden zijn, en het enige dat ze in ruil daarvoor vragen, is een aai over het hoofd, een buikwrijven en af ​​en toe een traktatie. En we vinden het geweldig om ze aan hen te geven. En voor nog een tranentrekkend verhaal over huisdieren, lees De laatste wens van deze hond gaat viraal en het is zeker om je aan het huilen te maken.

Klik hier om ons te volgen op Instagram . om meer geweldige geheimen te ontdekken over het leven van je beste leven!     

Diana Bruk Diana is een senior redacteur die schrijft over seks en relaties, moderne datingtrends en gezondheid en welzijn. Lees verder

Geef een reactie