Herbeleef Drew Barrymore’S Laatste 40 Jaar In Hollywood In Foto’S

Toen ze nog maar vijf jaar oud was, trad Drew Barrymore in de voetsporen van haar familie en maakte haar acteerdebuut in 1980. Van haar rol als het schattige zusje van Elliot, Gertie, in E.t. The Extra-Terrestrial om de gastheer te worden van haar eigen talkshow, The Drew Barrymore Show, heeft Barrymore het grootste deel van haar leven in de schijnwerpers gestaan. Ter ere van haar 46e verjaardag op februari. 22, we hebben de hoogtepunten van haar laatste vier decennia afgerond. Blijf lezen om foto’s te zien van Drew Barrymore van 1978 tot 2021, en voor meer sterren die ook op jonge leeftijd beroemd werden, bekijk The Biggest Child Actors Ever, Then and Now.

1978

De vierjarige Drew Barrymore, het jongste lid van de families Barrymore en Drew, kijkt omhoog met een strohoed opBettmann / Medewerker via Getty Images

Hier is Barrymore in 1978 op slechts driejarige leeftijd. De jonge acteur stond op het punt haar eerste filmrol te boeken, een kleine rol in de horrorfilm Altered States uit 1980. Dat jaar had ze ook een kleine rol in de televisiefilm Bogie, met in de hoofdrollen Humphrey Bogart en Lauren Bacall.

En voor meer bekende gezichten die in enge films verschenen, bekijk de 30 beroemdheden die je vergeten was in horrorfilms.

1982

Drew Barrymore op de set van "E.T. het buitenaardse"Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

Barrymore’s acteercarrière bleef stijgen toen ze de rol van Gertie won in een van de meest winstgevende films aller tijden, E.t. the Extra-Terrestrial, die in de zomer van 1982 werd uitgebracht. In de herfst van dat jaar presenteerde Barrymore op zevenjarige leeftijd ook een aflevering van Saturday Night Live, waarmee ze de jongste persoon ooit was die de show presenteerde.

En voor meer gedenkwaardige SNL-hosts, om de verkeerde redenen, ga je naar This Is the Worst "SNL" Gastheer aller tijden, zegt cast.

1984

Drew Barrymore bij de 50e verjaardag van The Screen Actors Guild in 1984Ron Galella/Ron Galella-collectie via Getty Images

Op slechts negenjarige leeftijd won Barrymore de hoofdrol van Charlene McGee, een jong meisje met pyrokinese, in de horrorfilm Firestarter uit 1984, die was gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephen King uit 1980. Dat jaar verscheen ze ook in de dramedy Irreconcilable Differences, wat haar een Golden Globe-nominatie opleverde. Hier is ze op de Screen Actors Guild 50th Anniversary Party in 1984.

En voor meer over geliefde films uit die tijd, bekijk 30 filmcitaten die elk kind uit de jaren 80 door hart weet.

1989

Drew Barrymore bij de Children's AIDS Foundation BenefitJim Smeal/Ron Galella-collectie via Getty Images

Op 14-jarige leeftijd (hier afgebeeld) werd Barrymore geëmancipeerd van haar ouders, acteurs Jaid Barrymore en John Drew Barrymore, die gescheiden waren. Voorafgaand aan haar emancipatie zat de 13-jarige Barrymore in een afkickkliniek voor drugsverslaving en werd ze door haar moeder in een psychiatrische inrichting geplaatst. "Het was als een serieuze rekruteringstraining en bootcamp, en het was verschrikkelijk en donker en zeer langlevend, anderhalf jaar, maar ik had het nodig," Barrymore vertelde The Guardian in 2015 over de ervaring.

1991

Drew Barrymore bij de première van "The Indian Runner"S. Granitz/WireImage via Getty Images

In 1990 publiceerde Barrymore haar eerste autobiografie, Little Girl Lost, die ze schreef met auteur Todd Gold. Het jaar daarop ging ze verder met haar acteercarrière en maakte ze een cameo in de film Motorama. Hier is ze bij de première in Los Angeles in 1991 van de film The Indian Runner, geregisseerd en geschreven door Sean Penn.

1992

mikel roberts/Sygma via Getty Images

Het jaar daarop was een druk jaar voor de 17-jarige Barrymore met rollen in drie films: The Amy Fisher Story, Poison Ivy en Guncrazy, waarvoor ze een Golden Globe-nominatie ontving.

1994

Barry King/verbindingsbureau via Getty Images

In 1994 trouwde Barrymore op 19-jarige leeftijd met de eigenaar van een café in Los Angeles, Jeremy Thomas tijdens een verrassingshuwelijk. De volgende dag ging ze terug naar het filmen van Boys on the Side met Whoopi Goldberg. Barrymore vertelde Goldberg later in een aflevering van The Drew Barrymore Show dat ze.. "in verlegenheid gebracht" door haar gesplitste beslissing om een ​​weekend met Thomas te trouwen. De twee scheidden slechts een paar maanden later.

En voor meer huwelijken met beroemdheden die van korte duur waren, bekijk de 16 huwelijken van beroemdheden die minder dan een jaar duurden.

1995

Drew Barrymore bij de première van 'Boys On The Side in 1995'Jim Smeal/Ron Galella-collectie via Getty Images

Hoewel 1995 misschien het best bekend staat als het jaar van Barrymore’s beruchte interview in The Late Late Show, waar ze op een tafel danste en presentator David Letterman flitste, was het ook een belangrijk jaar voor haar carrière. Ze was medeoprichter van haar productiebedrijf Flower Films en verscheen in de kaskraker Batman Forever als Sugar, Two-Face’s "goed" assistent. Hier is ze bij de première van Boys on the Side, die dat jaar ook uitkwam.

En voor meer entertainmentnieuws dat rechtstreeks naar u wordt verzonden, meldt u zich aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

1996

Drew Barrymore bij de première van "From Dusk Til Dawn"Steve Granitz Archief/WireImage

De eerste film in de Scream-franchise werd uitgebracht in 1996, waarbij Barrymore de film opende in wat een iconische scène is geworden. Dat jaar verscheen de acteur (hier afgebeeld bij de première van de Quentin Tarantino-Robert Rodriguez-film From Dusk Till Dawn) ook in de Woody Allen-musicalkomedie Everyone Says I Love You.

1997

Drew Barrymore bij "Happy Birthday, Elizabeth Taylor: A Celebration of Life"S. Granitz/WireImage via Getty Images

In 1997 begon Barrymore – hier op een feest voor Hollywood-legende Elizabeth Taylor – de overstap te maken naar romantische komedies. Ze speelde in twee dat jaar, Wishful Thinking (met Jennifer Beals en Jon Stewart) en Best Men (met Luke Wilson).

1998

Drew Barrymore in "Ever After: A Cinderella Story" in 199820th Century-Fox/Getty Images

Barrymore’s heerschappij in de romantiekafdeling op het scherm ging door in 1998, toen ze Adam Sandler’s liefdesbelang speelde in The Wedding Singer, speelde in Home Fries (opnieuw met Wilson), en de hoofdrol speelde in de sprookjesachtige bewerking Ever After (hier afgebeeld).

1999

Drew Barrymore bij de "Saturday Night Live 25" speciaal in 1999Galella, Ltd./Ron Galella-collectie via Getty Images

Hier is Barrymore in 1999 bij de "Zaterdagavond Live 25" Speciale televisieviering. Dat jaar bracht Flower Films zijn eerste film uit, Never Been Kissed, waarin ook Barrymore speelde en een iconische tienerfilm werd.

2000

Drew Barrymore en Tom Green bij de première van 'Charlie's Angels' in 2000Featureflash Foto Agentschap/

Barrymore’s succes als producer werd verstevigd in 2000, toen ze Charlie’s Angels produceerde, waarin ze samen met Cameron Diaz en Lucy Liu speelde. Ze ontmoette ook haar tweede echtgenoot, Tom Green, die aan de film werkte. Het paar – hier afgebeeld bij de première – trouwde in juli 2001, maar scheidde in december van dat jaar.

2001

Actrice Drew Barrymore arriveert bij de première van "Donnie Darko" in het Egyptische Theater 22 oktober 2001 in Hollywood, CAJason Kirk/Getty Images

Het jaar 2001 was weer een groot jaar voor Barrymore: ze produceerde en speelde in de culthit Donnie Darko (hier is ze bij de première) en nam een ​​dramatische wending in Riding in Cars With Boys over een tienermoeder die worstelde om succes te vinden.

2004

Drew Barrymore krijgt haar ster op de Hollywood Walk of Fame in 2004Vince Bucci/Getty Images

Barrymore en Sandler werkten samen voor een andere romantische komedie in 2004, 50 First Dates. Dat jaar werd ze ook geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame Star, zoals je hier kunt zien.

En om te zien welke beroemdheden zeiden "Nee" ter ere van deze eer, bekijk 11 sterren die een plek op de Hollywood Walk of Fame hebben afgewezen.

2007

Drew Barrymore en Hugh Grant tijdens een photocall voor hun nieuwe film Music And Lyrics, in het Dorchester Hotel, centraal LondenYui Mok – PA-afbeeldingen / PA-afbeeldingen via Getty Images

Barrymore bracht in 2007 twee grote films uit: de ene was de rom-com Music and Lyrics met Hugh Grant (hier afgebeeld) en de andere was het drama Lucky You met Eric Bana, waarmee ze haar positie als een van de beste hoofdrolspelers van Hollywood verder verstevigde.

En voor meer filmromans, ga naar Dit is de beste romantische komedie aller tijden, volgens critici.

2009

Drew Barrymore arriveert bij de "Whip It" vertoning tijdens het Toronto International Film Festival 2009 in het Ryerson Theatre op 13 september 2009 in Toronto, CanadaJason Merritt/Getty Images

Naast zijn verschijning in de romantische komedie He’s Just Not the Into You en het drama Everybody’s Fine aan het einde van de jaren 2000, bereikte Barrymore nog een mijlpaal. Ze produceerde en regisseerde haar eerste speelfilm, Whip It, een film over roller derby met in de hoofdrol Elliot Page. Het ging in première op het Toronto International Film Festival 2009, waar Barrymore hier is afgebeeld.

2010

Drew Barrymore ontvangt bij de GLAAD Media Awards in 2010Michael Caulfield/WireImage via Getty Images

Na bijna 30 jaar in het vak, was 2010 het jaar waarin Barrymore lovende kritieken kreeg voor haar optreden als Edith Bouvier Beale (AKA "Kleine Edie") in de HBO-film Grey Gardens. Ze won een hele reeks prijzen voor de rol, waaronder een Golden Globe en SAG Award. Hier is ze bij de GLAAD Media Awards 2010, waar ze de Vanguard Award ontving.

Ook in 2010 werd haar romantische komedie Going the Distance uitgebracht, met in de hoofdrol Justin Long, met wie Barrymore van 2007 tot 2008 een relatie had.

2012

Willliam Kopleman en Drew Barrymore bij de première van "The Big Miracle" in 2012Kris Connor/FilmMagic via Getty Images

Begin 2011 begon Barrymore te daten met kunstconsulent William Kopelman (hier afgebeeld), met wie ze in 2012 trouwde. Dat jaar kregen ze hun eerste dochter, Olive.

2014

Drew Barrymore bij de People's Choice Awards in 2014Mark Davis/Getty Images voor de People’s Choice Awards

In 2014 kwamen Barrymore en Sandler samen voor een derde romantische komedie, Blended, waarin ze de rol van Lauren Reynolds speelde. Hier is ze bij de 40e jaarlijkse People’s Choice Awards in 2014. Later dat jaar verwelkomde ze ook haar tweede dochter, Frankie.

2016

Dave Kotinsky/Getty Images voor Financo

In juli 2016 brachten Barrymore en Kopelman een verklaring uit dat ze officieel een echtscheiding hadden aangevraagd. Maar professioneel bleef Barrymore zich druk maken, verscheen in een aflevering van de Bravo-serie Odd Mom Out en uitvoerend producent van de rom-com How to Be Single, met in de hoofdrollen Dakota Johnson, Rebel Wilson, Alison Brie en Leslie Mann.

2017

Drew Barrymore bij de Golden Globe Awards in 2017Steve Granitz/WireImage via Getty Images

In 2017 verhuisde Barrymore – hier afgebeeld tijdens de Golden Globe Awards van dat jaar – naar het kleine scherm met de populaire Netflix-serie Santa Clarita Diet, die haar lovende recensies opleverde. Rolling Stone zei dat het succes van de serie afhangt van de "onbreekbare charme van Drew Barrymore."

Ook in 2017 lanceerde ze haar eigen damesmodellijn genaamd Dear Drew, met Amazon.

2019

Drew Barrymore bij de première van seizoen 3 van 'Santa Clarita Diet'Paul Archuleta/FilmMagic via Getty Images

Santa Clarita Diet verpakt in 2019, en dat jaar lanceerde Barrymore ook haar huisdecoratielijn met Walmart, de Drew Barrymore Flower Home-collectie.

2020

Drew Barrymore verlaat het National Board of Review GalaGilbert Carrasquillo/GC Beelden via Getty Images

Terwijl 2020 voor iedereen een nieuwe reeks uitdagingen met zich meebracht, slaagde Barrymore erin te bloeien, in september haar eigen talkshow, The Drew Barrymore Show, te lanceren en in december The Stand In uit te brengen, waarin ze speelde en uitvoerend produceerde.

2021

Drew Barrymore's verjaardagsshowDe Drew Barrymore Show / YouTube

Gedurende 2021 bleef Barrymore haar talkshow filmen voor een virtueel publiek, waarbij sommige gasten haar vergezelden op de set (twee meter uit elkaar) en anderen via Zoom. Voor haar verjaardagsshow, uitgezonden op februari. 22, werd ze vergezeld door mede-presentator Savannah Guthrie en tonnen verrassingsgasten, waaronder één schok in het bijzonder. Kijk voor meer informatie op Drew Barrymore is net emotioneel geworden tijdens deze verjaardagsverrassing.

Geef een reactie