Het Aantal Gevallen Van Coronavirus Neemt Momenteel Toe In Het Grootste Deel Van Het Land, Aangezien De Verenigde Staten Bijna De Drie Miljoen Positieve Covid 19-Gevallen Naderen

Het goede nieuws lijkt echter te zijn dat het sterftecijfer laag is. Dit is te wijten aan een aantal factoren, niet in de laatste plaats het grote aantal nieuwe gevallen bij veel jongere patiënten die dit niet doen' heb meestal niet de co-morbiditeiten die er een veroorzaken's kans om te overlijden van COVID-19 complicaties. In werkelijkheid, hoewel aandoeningen zoals diabetes, obesitas en nieraandoeningen uw risico om te overlijden aan het coronavirus verhogen, is er één enorme factor die een coronaviruspatiënt het beste bepaalt's uitkomst: jouw leeftijd.

"Leeftijd is verreweg de sterkste voorspeller van sterfte," Jeffrey Klausner, MD, hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Californië, Los Angeles, vertelde Business Insider. In feite, ongeveer 80 procent van U.S. sterfgevallen door coronavirus tot half juni waren mensen ouder dan 65, volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

"Bij volwassenen neemt het risico op ernstige ziekte door COVID-19 toe met de leeftijd, waarbij oudere volwassenen het grootste risico lopen," de CDC zegt:. "Ernstige ziekte betekent dat de persoon met COVID-19 mogelijk een ziekenhuisopname, intensive care of een beademingsapparaat nodig heeft om te ademen, of zelfs overlijden."

zieke man in een ziekenhuisbed engste ziekten

Dus hoewel het misschien goed nieuws lijkt dat het coronavirus tegenwoordig meer jonge mensen treft, waarschuwt Klausner, "het gaat er nu om de jonge mensen weg te houden van de oude mensen."

De waarheid is dat dodelijke slachtoffers de neiging hebben om achter te blijven, dus we hebben gewonnen' weet niet echt hoeveel doden er zullen vallen door deze huidige piek in gevallen voor een paar weken of zelfs maanden. Anthony Fauci, MD, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID), vertelde eind juni aan Axios dat "het sterftecijfer blijft altijd enkele weken achter bij het infectiecijfer." Hij maakt zich ook zorgen dat de jonge mensen die nu besmet zijn, "de oudere mensen infecteren. De oudere mensen krijgen de complicaties, en dan gaan ze naar de ziekenhuizen." En als gevolg daarvan zouden de sterftecijfers natuurlijk kunnen stijgen.

Voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Evenzo waarschuwde Tom Frieden, MD, voormalig directeur van de CDC, in juni op Twitter dat: "met een jongere leeftijd van recente infecties in ten minste sommige plaatsen zoals Florida, verwacht een lager sterftecijfer in deze golf…totdat de 20-40-jarigen die vandaag besmet zijn anderen gaan besmetten." En voor meer informatie over de stille tekenen van COVID, ga je naar This Is the Tell-Tale Sign You' heb al COVID gehad, volgens een arts.

Geef een reactie