Het Enige In Je Kruidenkast Dat Insecten Weg Kan Houden

Ongewenste bezoekers uit uw huis houden kan een uitdaging zijn. Veel insectenwerende middelen hebben agressieve chemicaliën of sterke geuren die je niet op de loer wilt hebben in je huis. Gelukkig zeggen experts dat er misschien een onschadelijke oplossing is voor je bugprobleem in je kruidenkast. Lees verder om erachter te komen welk kruid werkt als een natuurlijk insectenverdrijvend middel, en voor tekenen dat je al met een plaag te maken hebt, als je dit in je slaapkamer ruikt, heb je misschien bedwantsen.

Kaneel kan insecten afstoten.

Kaneelpoeder en stokjes op houten tafel

Berg je kleverige insectenvallen op en stop met het uitgeven van geld aan insectenwerende spray. Experts zeggen dat kaneel verschillende enge kruipers op afstand kan houden. "Gemalen kaneel is een natuurlijk afweermiddel voor timmermansmieren en andere insecten die door de keuken kunnen zwerven," zegt ongediertebestrijdingsexpert Jordan Foster.

Kaneel wordt beschouwd als een natuurlijk insectenverdrijvend middel omdat: "insecten en ander ongedierte houden niet van de geur van kaneel, noch zijn ze dol op de poedervormige textuur," legt ongediertebestrijdingsexpert Natalie Barrett uit. "Je kunt kaneel op elke binnen- of buitenruimte gebruiken als bescherming tegen plagen." Kaneel verjaagt niet alleen mieren, maar ook kakkerlakken, spinnen, fruitvliegen, ratten, wespen, oorwormen, zilvervissen, muggen en zelfs bedwantsen, volgens Barrett. En voor een zwerm die je kant op zou kunnen komen, als je dit in je tuin ziet, bereid je dan voor op een insecteninvasie, zegt USDA.

Je kunt kaneel op meerdere manieren gebruiken.

Essentiële oliën

Foster stelt voor om wat kaneel in de keuken te strooien om te voorkomen dat kakkerlakken zich voortplanten. President van WikiLawn Lawn Care Dan Bailey raadt het gebruik van kaneelstokjes aan in plaats van gemalen kaneel "omdat de sticks een hogere olieconcentratie hebben en dus een sterkere geur."

Bailey voegt eraan toe dat als je wilt "Verhoog de effectiviteit, je kunt je sticks in de magnetron zetten met ongeveer een eetlepel water. Verwarm gedurende 15 seconden of tot het geurig is. Veel insecten hebben een zeer uitgesproken reukvermogen en de scherpe geur van kaneel is een groot afschrikmiddel." Als je geen rauwe kaneel in huis wilt hebben, kun je ook etherische oliën van kaneel of sterk geurende kaarsen proberen. En voor gevreesde insecten die een grote terugkeer maken, kunnen deze vreselijke insecten die je bent vergeten binnenkort terugkomen, waarschuwen verdelgers.

Kaneel bevat ook een chemische stof die voorkomt in insectenwerend middel.

kaneelstokjes

Insecten houden niet alleen van de geur van kaneel, maar het kruid bevat ook eugenol, een chemische verbinding die vaak wordt aangetroffen in andere insectenwerende middelen. "Eugenol is een natuurlijk voorkomende aromatische verbinding die voornamelijk is afgeleid van kruidnagel en wordt gebruikt als smaakstof. Als pesticide heeft het veel toepassingen," volgens het New York State Integrated Pest Management Program aan de Cornell University. "De EPA [Environmental Protection Agency] stond toe dat eugenol werd gebruikt als een actief ingrediënt in pesticiden met een minimaal risico vanwege de lange geschiedenis van menselijke blootstelling en veilig gebruik als voedselingrediënt." Eugenol wordt ook gevonden in kruidnagel, nootmuskaat en basilicum. En voor meer nuttige informatie die rechtstreeks uit je inbox komt, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Hoewel kaneel nuttig is, is het geen permanente oplossing.

/egel94

Kaneel blussen kan een goede truc zijn om de insecten op afstand te houden totdat je een meer permanente oplossing hebt gevonden, maar je moet er niet voor altijd op blijven leunen. Professionele schoonmaker Nick Wilkesmann zei dat hoewel kaneel de insecten weghoudt van bepaalde gebieden, ze waarschijnlijk zullen migreren naar een ander deel van het huis zonder de afstotende geur. "Het is gewoon niet praktisch om overal kaneel te doen," hij wijst op. Als u een aanzienlijk insectenprobleem ondervindt, moet u een verdelger bellen. En voor bugs die snel massaal opduiken, als je hier woont, bereid je dan voor op een grote bugplaag, waarschuwt expert.

Geef een reactie