Het Enige Waar Iedereen Het Over Heeft Op De Foto Van Het Vaccin Van Prins William

Terwijl miljoenen mensen over de hele wereld de afgelopen maanden hun vaccinatie hebben gekregen, heeft prins William net zijn eerste dosis gekregen. Zoals zovelen van ons plaatste de koninklijke familie een foto om het moment te herdenken. Maar hoewel William’s foto online veel aandacht heeft gekregen, is dat niet vanwege zijn plichtsgetrouwe naleving van de volksgezondheid. Lees verder om erachter te komen wat iedereen zoemt over de foto van prins William die de COVID vaccin.

Zie William en Kate’s "Chagrijnig bruidsmeisje" 10 jaar later.

Een foto met de biceps-spier van prins William heeft veel aandacht gekregen.

Prins William krijgt COVID-vaccin©dukeandduchessofcambridge/Instagram

Op 19 mei plaatste prins William een ​​bericht op de Hertog en Hertogin van Cambridge op Instagram om het publiek te informeren dat hij de dag ervoor zijn vaccinatie had gekregen. "Dinsdag ontving ik mijn eerste dosis van het COVID-19-vaccin," Hij schreef. "Aan iedereen die aan de uitrol van het vaccin werkt – bedankt voor alles wat je hebt gedaan en nog steeds doet." Hoewel volgers misschien opgewonden waren om te horen dat de prins op weg is naar inenting, is dat niet wat de aandacht van internet heeft getrokken. In plaats daarvan zijn veel mensen in een razernij bij het zien van de blote biceps van prins William. Omdat hij vaak formeel gekleed is met lange mouwen en lagen, heeft zijn blote arm – niet minder gepost op sociale media – het internet geschokt.

 De Royals kunnen niet langer ontkennen dat dit hardnekkige gerucht een leugen is, zegt de bron.

Mensen zijn verrast om te horen dat prins William strakke armen heeft.

prins William

Zowel mediaverslaggevers als sociale gebruikers zijn geobsedeerd door de schijnbaar uitpuilende spier die prins William bezit. Enkele van de beste reacties op het Instagram-bericht zijn:, "Had zo vroeg geen wapenshow verwacht, maar ik ben blij dat ik een uitnodiging heb gekregen," "Oh, prins William werkt goed," en, "Hij is echt fit," vergezeld van een hele reeks emoji’s. De gloeiende lof die de arm van de prins in de commentaren ontving, werd ook op veel websites weerspiegeld.

Prins William werd onlangs uitgeroepen tot de "De meest sexy kale man ter wereld."

prins William

Dit is niet de eerste keer dat de prins zijn hart op hem richt. In maart kreeg prins William de bijnaam "De meest sexy kale man ter wereld." Volgens The Sun ontdekten onderzoekers dat het koninklijk werd beschreven als: "sexy" 17.6 miljoen keer online. Dit nummer hielp hem de favoriete kale mannen van Hollywood te verslaan, waaronder Stanley Tucci, Dywane "De steen" Johnson, Jason Statham en Mike Tyson.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer royals-inhoud die rechtstreeks in uw inbox wordt afgeleverd.

Hoewel hij nu wordt gevaccineerd, had prins William al COVID.

prins William

Prins William had naar verluidt COVID in april 2020, kort nadat zijn vader, prins Charles, positief testte op het virus. Nu de prins op weg is naar door vaccinatie geïnduceerde immuniteit, kan de natie gemakkelijker rusten. Sommige leden van het koningshuis kregen hun injecties veel eerder dan de prins: koningin Elizabeth en wijlen prins Phillip werden in januari ingeënt. Nadat hij het virus had gekregen, kreeg prins Charles in februari zijn vaccinatie.

 Diana’s vrienden zijn bang dat Harry dit kan maken "Ondenkbaar" Beslissing Volgende.

Geef een reactie