Het Hartverwarmende Verhaal Achter De Virale Foto Van De Bruidegom En De Hond Best

Toen Mark Doublet op 6 juni 2012 met Melissa Doublet trouwde, liet hij Marley, zijn hond, dienen als zijn getuige. Doublet wist zelfs dat de trouwe pup aan zijn zijde zou staan ​​op zijn trouwdag lang voordat hij zelfs maar wist dat hij en Melissa door het gangpad zouden lopen.

trouwfoto's hond getuigeMet dank aan Julia Newman Photography

Doublet ontmoette Marley voor het eerst toen hij in 2008 naar Corpus Christi, Texas verhuisde. Hij en zijn nu-vrouw waren uit elkaar en spraken niet, en hij voelde zich helemaal alleen in een nieuwe stad.

"Ik was op zoek naar een beste vriend," Doublet vertelde Best Life. Hij ging op Craigslist en zag een advertentie van een vrouw die een puppy in een afvalcontainer had gevonden, en hij nam contact met haar op voor meer informatie. Toen hij naar de pup ging om zijn getuige te ontmoeten, "het was liefde op het eerste gezicht," Doublet zei:. "Vanaf het moment dat ik hem zag, kwam hij naar me toe, en dat was het."

Marley was mager en ondervoed en zijn buik zat vol wormen, maar Doublet verzorgde hem weer gezond, en de twee ontwikkelden een zeer sterke band.

"Sinds die dag is hij overal bij me geweest," hij zei. "Hij heeft me door veel moeilijke tijden gesleept."

hond dient als getuige op bruiloft, gaat viraalMet dank aan Julie Newman Photography

Toen Doublet zich herenigde met zijn huidige vrouw en terugging naar New York om bij haar te zijn, werden de drie een gezin. "Hij is eigenlijk ons ​​kind," hij zei.

Doublet zei dat Marley de.. "licht van aantrekkingskracht" op hun schuurhuwelijk in de staat New York.

Fotograaf Julia Newman maakte een foto van Doublet die zijn beste vriend helemaal verkleed voor de gelegenheid, en het kwam onlangs op de Home Is Where My Dog Is Facebook-pagina, waar het megaviraal ging en meer dan 240.000 aandelen verdiende in ongeveer een maand.

hond beste man bruiloft virale fotoMet dank aan Julia Newman Weddings

Mensen werden geraakt door de overduidelijke blik van liefde in Marley’s ogen, en ook door hoe serieus hij zijn taken als getuige leek te nemen, zoals een echte beste vriend zou doen.

In de acht jaar sinds de bruiloft is er veel veranderd voor Doublet. Hij heeft een ambachtelijke bierwinkel geopend in Deerpark, New York, en hij en Melissa verwelkomden onlangs een zoon genaamd Cameron op de wereld.

Maar ondanks alles is Marley’s liefde constant gebleven.

Doublet hoopt dat de virale foto van zijn hond die dienst doet als de meest plichtsgetrouwe getuige, mensen inspireert om honden te redden, want uiteindelijk, "je kunt geen beste vriend kopen," hij zegt.

En voor nog een hartverwarmend verhaal over de blijvende loyaliteit van een hond, bekijk deze foto van hond die slaapt op het prothetische been van de late eigenaar gaat viraal.

Klik hier om ons te volgen op Instagram . om meer geweldige geheimen te ontdekken over het leven van je beste leven!     

Diana Bruk Diana is een senior redacteur die schrijft over seks en relaties, moderne datingtrends en gezondheid en welzijn. Lees verder

Geef een reactie