Het Verhaal Achter Deze Virale Foto Van Een Hond Met Zijn Kittens Zal Je Hart Raken

Ontmoet Roger. Hij is een zesjarige reddingshond die door Jacob Newby werd geadopteerd als gezinshond in Kerstmis 2014. Hij is ook, zo blijkt, een geboren pleegvader.

Weet je, in 2016 begon Jacobs familie met het opvoeden van drie reddingskatjes, en Roger nam ze meteen allemaal als zijn eigen kittens op. "Hij moest altijd bij hen in de buurt zijn," Jacob vertelde Best Life. "Hij zou ze schoonmaken, met ze knuffelen en ze beschermen tegen alles."

Hoewel de pup een uitstekende poot was voor het hele nest, ontwikkelde hij een bijzondere voorliefde voor een van de katten, die ze uiteindelijk Gene noemden en hem een ​​​​voor altijd thuis gaven. "Roger hield meer van Gene dan van wat dan ook," Jacob zei:.

hond adopteert reddingskatjes na verlies van kattenzoon GeneJacob Newby

Toen sloeg het noodlot toe. "Afgelopen november sloop Gene naar buiten en werd aangevallen door een roedel coyotes. Roger blafte zijn hart uit en brak bijna het hondenluik in om bij hem te komen, maar het was te laat. Hierna was hij echt verdrietig en zichtbaar depressief."

Om hem op te vrolijken, adopteerden de Newby’s Rudy, een andere reddingshond. Maar terwijl de twee goede vrienden werden, kon Rudy het gat niet opvullen dat was achtergelaten door het verlies van Rogers geliefde kattenzoon.

Dus op donderdag bracht Jacob een nest van vijf kittens mee naar huis die door hun moeder waren achtergelaten. Plots was Roger weer vader.

roger hond redding kittens virale fotoJacob Newby

"Roger houdt heel veel van [de kittens] en zorgt nog beter voor ze. Ik heb nog nooit een hond echt zien lachen zoals hij deed [toen we ze mee naar huis namen]."

roger hond redding kittens virale fotoJacob Newby

Jacob maakte een foto van de opgetogen hondenvader en plaatste deze op Reddit, waar hij meteen viraal ging.

roger hond redding kittens virale fotoJacob Newby

"Dat is liefde," een Reddit-gebruiker heeft gereageerd. Inderdaad. En voor meer hartverwarmende verhalen over puppy-ouders, lees het ongelooflijke verhaal van een hond die negen eendjes adopteerde.

Klik hier om ons te volgen op Instagram . om meer geweldige geheimen te ontdekken over het leven van je beste leven!      

Diana Bruk Diana is een senior redacteur die schrijft over seks en relaties, moderne datingtrends en gezondheid en welzijn. Lees verder

Geef een reactie