Het Witte Huis Heeft Zojuist Deze 4 Enorme Veranderingen Aangebracht In De Uitrol Van Vaccins

Tot grote ergernis van medische experts, zorgverleners en veel Amerikaanse burgers, COVID vaccin uitrol in de U.S. loopt achter op schema. Een van de problemen die de snelheid van de uitrol in de weg staan, zijn de richtlijnen over wie het vaccin kan krijgen en wanneer die worden uitgevaardigd door het Adviescomité voor immunisatiepraktijken, dat deel uitmaakt van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De richtlijnen waren bedoeld om ervoor te zorgen dat vaccins terechtkwamen bij de bevolking die ze het meest nodig had, in de eerste plaats gericht op gezondheidswerkers en mensen in instellingen voor langdurige zorg. Maar veel deskundigen op het gebied van de volksgezondheid hebben gewaarschuwd dat het strikt naleven van deze richtlijnen de zaken vertraagt. Als gevolg hiervan, op Jan. Op 12 december kondigde het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) belangrijke wijzigingen aan in de U.S.De uitrol van het COVID-vaccin, die na twee Operation Warp Speed-vergaderingen in de afgelopen twee dagen plaatsvindt, meldt CNN.

Lees verder voor vier belangrijke veranderingen die van invloed kunnen zijn op u, en voordat u het vaccin krijgt, raadpleegt u Als u deze OTC-medicijnen gebruikt, moet u stoppen voordat u het vaccin krijgt.

Lees het originele artikel over Best Life.

1 Elke dosis van het vaccin staat op het punt beschikbaar te komen.

Covid-19 vaccinflacon opgepikt door blauwe nitril chirurgische handschoen bedekte hand

HHS-secretaris Alex Azar deelde de details van de bijgewerkte vaccinrichtlijnen tijdens een interview met Good Morning America op de ochtend van Jan. 12. Eerst en vooral heeft Azar aangekondigd dat de regering nu "elke dosis vaccin beschikbaar gemaakt."

"We hadden tweede doses achtergehouden als veiligheidsvoorraad," Azar uitgelegd. "We zijn nu van mening dat onze productie voorspelbaar genoeg is om ervoor te zorgen dat tweede doses beschikbaar zijn voor mensen uit de lopende productie."

Later Jan. 12, sprak Azar tijdens een HHS-persbriefing over de bijgewerkte uitrol. Hij verzekerde dat de regering "aanpak blijft ervoor zorgen dat er een tweede dosis beschikbaar zal zijn" in de aanbevolen hoeveelheid tijd. En voor meer up-to-date COVID-nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

2 Staten gaan andere mensen vaccineren dan die in de groepen met de hoogste prioriteit.

Oudere man krijgt COVID-vaccin

"We roepen onze gouverneurs op om nu mensen van 65 jaar en ouder en jonger dan 65 jaar met een comorbiditeit te vaccineren, omdat we de groep moeten uitbreiden," Azar zei op GMA.

Hij legde uit dat staten de eerste groep voldoende hebben ingeënt, wat aangeeft dat het tijd is om verder te gaan. "We hebben al meer vaccins uitgedeeld dan gezondheidswerkers en mensen in verpleeghuizen," Azar merkte op en zei dat deze en andere veranderingen in de uitrol van het vaccin een reactie zijn op het zien van "dat het bestuur in de staten te eng is gefocust."

Tijdens de persconferentie zei Azar dat het tijd is om vaccinaties open te stellen voor meer groepen omdat: "staatsbeperkingen op geschiktheid hebben de snelheid en het vermogen van de administratie belemmerd." Sommige staten, waaronder New York, Texas en Florida, waren de afgelopen weken al begonnen met het vaccineren van deze groepen. Om te zien of jij een van de weinigen bent die de injectie niet zou moeten krijgen, ga je naar The Only 2 People Who Should not Get the COVID Vaccine, zegt de FDA-functionaris.

3 Het vaccin is binnenkort bij meer apotheken verkrijgbaar.

Apotheek die COVID-vaccin geeft

"We moeten naar meer administratiekanalen gaan. We moeten het naar apotheken brengen, naar gezondheidscentra in de gemeenschap," Azar zei op GMA. "We zullen teams inzetten om staten te ondersteunen die massale vaccinatie-inspanningen doen als ze dat willen." Azar voegde eraan toe dat hij vindt dat de vaccinatiecampagne is geweest "tot nu toe te veel in het ziekenhuis opgenomen in te veel staten."

op januari. 5, vertelde een niet nader genoemde hoge HHS-functionaris aan Politico dat hij voorspelde dat binnen de komende weken 3.000 tot 6.000 apotheken zouden kunnen beginnen met het toedienen van het vaccin. "Ik denk niet dat de gemiddelde Amerikaan gewend is om naar het plaatselijke ziekenhuis te gaan om een ​​vaccin te halen," zei de hoge ambtenaar:. "Wat we doen, is dit gewoon in wat we zouden noemen het meer standaard distributiekanaal dat de meeste Amerikanen gewend zijn, de hoekapotheek." Om te zien welke bijwerkingen u van de injectie mag verwachten, ga naar Dr. Fauci heeft zojuist deze waarschuwing gegeven over bijwerkingen van COVID-vaccins.

4 De regering verandert de manier waarop ze vaccins aan staten toekent.

flesje met coronavirusvaccinskodonnell /

Azar zei ook dat de manier waarop vaccins worden uitgedeeld aan staten binnen twee weken zal worden aangepast. "We veranderen de manier waarop we de eerste doses onder de staten verdelen om ervoor te zorgen dat doses worden gebruikt en gebruikt voor de meest kwetsbaren," zei Azar tijdens de briefing:. "We zullen ze toewijzen op basis van het tempo van de administratie zoals gerapporteerd door staten en door de grootte van de 65-plussers in elke staat."

Azar zei dat hij van mening was dat dit staten zou helpen om nauwkeurigere informatie over vaccinaties te rapporteren en hen ertoe zou aanzetten om alle doses die ze krijgen te gebruiken. Voor een andere recente vaccin-update, bekijk The CDC Just Gave a Shocking COVID Vaccine Update.

Best Life volgt voortdurend het laatste nieuws met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie