Koningin Elizabeth Maakte Net Een Zeldzame Openbare Verschijning Te Midden Van Gezondheidsproblemen

Het meeste nieuws over koningin Elizabeth is de laatste tijd zorgwekkend, waarbij de monarch talloze optredens heeft geannuleerd vanwege de gezondheidstoestand. Maar zondag was er een positievere update over de 95-jarige koningin. op november. 21, zoals gerapporteerd door The Sun, was koningin Elizabeth aanwezig bij de doop van twee van haar achterkleinkinderen. August Brooksbank, de zoon van de kleindochter van de koningin, prinses Eugenie, en Lucas Tindall, de zoon van kleindochter Zara Tindall, werden beide zondag tegelijkertijd gedoopt. De koningin werd gefotografeerd in een auto die de kerkdienst verliet, die werd gehouden in de Royal Chapel of All Saints in Windsor. Lees verder om meer te weten te komen over het recente uitje van de koningin en voor het laatste nieuws over haar gezondheid.

 De echte reden Harry & Meghan zal niet bij de Royal Christmas zijn, zeggen bronnen.

Koningin Elizabeth wilde het speciale evenement niet missen.

Koningin Elizabeth bij een replica van een originele Sainsbury's in mei 2019Cubankiet / .com

Met de doop van twee achterkleinkinderen wilde de koningin het blijkbaar niet missen. Koninklijke expert Penny Junor vertelde The Sun, "Ik heb nog nooit gehoord dat twee koninklijke baby’s zo samen worden gedoopt. De koningin is erg spiritueel, een doop is een zeer belangrijke gelegenheid voor het hoofd van de Church of England en het zal van groot belang zijn om daar te zijn. Ze is dol op Zara en Mike, en ook op Eugenie."

Terwijl het evenement privé was, werden enkele leden van de koninklijke familie gefotografeerd op weg van en naar de kapel. Elizabeth werd gefotografeerd in een Range Rover met een felgroene outfit en hoed op.

Elizabeth kreeg dit jaar alleen al vier achterkleinkinderen.

Leden van de Britse koninklijke familie op Trooping the Colour 2018Lorna Roberts / .com

De koningin heeft in totaal 12 achterkleinkinderen, en vier van hen zijn dit jaar geboren. August, de zoon van prinses Eugenie en Jack Brooksbank, werd in februari geboren. Hij is het kleinkind van Elizabeth’s zoon prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson. Lucas, de zoon van Zara en Mike Tindall, werd in maart geboren en is het kleinkind van Elizabeths dochter prinses Anne en haar ex-man Mark Phillips.

Naast August en Lucas werd de achterkleindochter van de koningin Lilibet in juni verwelkomd door prins Harry en Meghan Markle, en achterkleindochter Sienna werd in september geboren uit de ouders prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi.

De doop was niet de enige recente persoonlijke gelegenheid van de koningin.

Ontmoeting van koningin Elizabeth met generaal Sir Nick Cater in Windsor Castle op 17 november 2021Steve Parsons – Zwembad/Getty Images

Een paar dagen voor de doop keerde Elizabeth terug naar het houden van persoonlijke audiënties in Windsor Castle nadat ze haar vergaderingen virtueel had gehouden vanwege haar gezondheid. op november. 17, Elizabeth ontmoette generaal Sir Nick Carter, de chef van de defensiestaf. Zoals gemeld door The Sun, was dit de eerste keer sinds oktober dat de koningin iemand persoonlijk in het kasteel ontving. 19.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Ze heeft de laatste tijd echter meerdere optredens geannuleerd.

Karl Weller / .com

Na haar ziekenhuisopname in oktober. 20 voor "vooronderzoeken," de koningin kreeg te horen dat ze twee weken moest rusten. In de tijd na de ziekenhuisopname annuleerde ze een reis naar Noord-Ierland en het bijwonen van een receptie op de klimaatconferentie van de Verenigde Naties. op november. Op 14 februari zou ze terugkeren naar openbare evenementen voor de ceremonie van Dodenherdenking, maar ze annuleerde omdat ze haar rug verstuikte, zoals gemeld door People.

Prins Charles deelde vorige week een gezondheidsupdate over zijn moeder.

Prins Charles en Koningin Elizabeth bij Trooping the Colour 2019Karl Weller / .com

op november. 17, Prins Charles gaf een korte update over zijn moeder tijdens een interview tijdens een bezoek aan Jordanië. "Ze is in orde, heel erg bedankt. Als je eenmaal bij 95 bent, is het niet meer zo eenvoudig als vroeger," Charles vertelde Sky News. Hij maakte toen grapjes over zijn eigen leeftijd, "Het is al erg genoeg op 73."

 Koningin Elizabeth zal dit om gezondheidsredenen niet langer alleen doen, zeggen bronnen.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie