Koningin Elizabeth Zal Dit Om Gezondheidsredenen Niet Langer Alleen Doen

Als zowel de oudste als de langst dienende monarch ter wereld, is koningin Elizabeth er al heel lang aan gewend om dingen op een bepaalde manier te doen. Maar als je 70 jaar op de troon zit, zullen er uiteindelijk wat veranderingen komen, en de koningin wordt naar verluidt geconfronteerd met een nieuwe als het gaat om de manier waarop ze haar koninklijke plichten uitvoert. Zoals gemeld door The Telegraph, hebben bronnen gezegd dat koningin Elizabeth niet langer alleen officiële evenementen zal bijwonen. In plaats daarvan zal er altijd een ander lid van de Britse koninklijke familie bij haar aanwezig zijn.

Er is een goede reden voor deze wijziging in het protocol, en het heeft te maken met de ziekenhuisopname van de koningin vorige week. Het is ook niet de enige verschuiving waarmee de 95-jarige monarch de afgelopen tijd te maken heeft gehad. Lees verder om te zien waarom de koningin niet langer alleen aanwezig zal zijn bij evenementen en om meer te weten te komen over de huidige gezondheidstoestand.

 Het enige dat koningin Elizabeth nooit van huis verlaat zonder.

Koningin Elizabeth heeft onlangs een reis geannuleerd.

Koningin Elizabeth bij Commonwealth Day-dienst in Westminster Abbey in maart 2020Lorna Roberts / .com

op oktober. 20, de koningin bracht de nacht door in het ziekenhuis. "Na medisch advies om een ​​paar dagen te rusten, ging de koningin woensdagmiddag naar het ziekenhuis voor een aantal voorbereidende onderzoeken, en keerde vandaag [donderdag] rond lunchtijd terug naar Windsor Castle, en blijft in een goed humeur," zei een woordvoerder van Buckingham Palace in een verklaring aan CNN.

Diezelfde woensdag en donderdag zou Elizabeth naar Noord-Ierland gaan, maar de reis werd geannuleerd. "Hare Majesteit is in een goed humeur en is teleurgesteld dat ze niet langer in staat zal zijn om Noord-Ierland te bezoeken, waar ze vandaag en morgen een reeks opdrachten had moeten ondernemen," zei het paleis in een verklaring:.

Ze zal naar verluidt geen solo-evenementen meer doen.

Catherine Hertogin van Cambridge, Camilla Hertogin van Cornwall, en Koningin Elizabeth in Fortnum en Mason in Londen maart 2012Featureflash Foto Agentschap / .com

Volgens The Telegraph zal Elizabeth niet meer alleen op officiële evenementen verschijnen en altijd vergezeld worden door een ander familielid. Dit is zodat als ze haar aanwezigheid moet annuleren vanwege haar gezondheid, het andere gezinslid nog steeds aanwezig kan zijn.

Zoals The Telegraph meldt, waren de agenda’s van andere leden van de koninklijke familie al drukker geworden omdat ze de koningin al naar meer evenementen hebben vergezeld na de dood van haar echtgenoot, prins Philip.

De koningin heeft minstens één aankomend evenement gepland.

Boris Johnson en Queen Elizabeth begroeten gasten op een receptie voor de Global Investment Summit in Windsor Castle in oktober 2021Alastair Grant – WPA Pool / Getty Images

De website van de koninklijke familie vermeldt slechts één toekomstige verloving voor de koningin. op november. 1, ze is van plan om een ​​receptie in Schotland bij te wonen voor de COP-26-top. COP-26 is dit jaar de Klimaatconferentie van de Verenigde Naties – de 26e conferentie in zijn soort. Volgens het Twitter-account van de koninklijke familie wordt van andere leden van de koninklijke familie verwacht dat ze ook COP-26-evenementen bijwonen. Alle andere aankomende evenementen voor de koningin zijn momenteel niet openbaar vermeld.

De koningin voerde dinsdag, oktober, virtueel opdrachten uit. 26. Het paleis deelde mee dat ze met de ambassadeur uit Zuid-Korea en de ambassadeur uit Zwitserland heeft gesproken videochat. Elizabeth was in Windsor Castle, terwijl de ambassadeurs in Buckingham Palace waren.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Ze is ook gevraagd om iets anders op te geven.

Koningin Elizabeth bezoekt in mei 2019 een replica van een originele Sainsbury'sCubankiet / .com

Eerder deze maand meldde Vanity Fair dat de koningin het advies kreeg om haar dagelijkse cocktail, die meestal een martini is, op te geven. Dit zou zo zijn dat ze zo gezond mogelijk is voor haar drukke schema, inclusief de viering van het platina jubileum van volgend jaar. Het platina jubileum markeert haar 70e verjaardag als koningin.

"Het is niet echt een big deal voor haar. Ze is geen grote drinker," vertelde een familievriend aan Vanity Fair, "maar het lijkt een beetje oneerlijk dat ze in deze fase van haar leven een van de weinige genoegens moet opgeven."

En er is naar verluidt een passie op pauze gezet.

Koningin Elizabeth, prins Philip en hun hond in Balmoral in 1974Anwar Hussein/WireImage via Getty Images

De Daily Mail meldde maandag dat de koningin haar honden niet uitliet nadat artsen haar hadden gezegd te rusten na haar verblijf in het ziekenhuis. Volgens de publicatie zijn haar vrienden en familie van mening dat haar dagelijkse wandelingen met haar honden een.. "tonic" die hebben geholpen om haar gezond te houden. De koningin heeft sinds haar kindertijd honden gehad en heeft er momenteel drie: twee corgi’s en één dorgi – een mix van corgi en teckel.

 Prins Harry zegt dat de koninklijke familie is "Bang" van de Britse tabloids.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie