Madonna Heeft Zojuist Een Zeldzame Foto Van Haar Grote Gelukkige Familie Gepost

Madonna’s Instagram-volgers worden vrij vaak getrakteerd op een glimp van haar gezinsleven; ze deelt vaak kiekjes en video’s van haar kinderen – meestal haar jongste, tweeling Stella en Estere. Maar op maandag, november. 30, de legendarische popster maakte een post ter herdenking van haar familie Thanksgiving, die al haar zes kinderen bij elkaar bracht.

Madonna heeft een bericht geplaatst video- van haar hele familie naar haar sociale media, ze vastleggen terwijl ze poseren voor een familieportret en samen rondhangen. De soundtrack is voorzien van een nummer van Nina Simone en is ondertiteld, "Een mooi aandenken ………….Bedanken. 🙏🏼 #elkedag #ninasimone." Lees verder om haar hele familie te zien, en om erachter te komen wat Madonna’s leeftijdsgenoten tegenwoordig doen, bekijk The Biggest ’80s Teen Idols, Then and Now.

Lees het originele artikel over Best Life.

Madonna’s kinderen van links: Lourdes, David Banda, Stella, Estere, Rocco en Mercy

Madonna-familiefoto van InstagramInstagram/madonna

Het was groot nieuws toen Madonna haar eerste kind, Lourdes Leon, in 1996 verwelkomde, en opnieuw, toen ze in 2000 haar zoon kreeg met regisseur Guy Ritchie, Rocco Ritchie. Maar toen het publiek aan Madonna de moeder gewend raakte, heb je je misschien niet gerealiseerd dat haar kroost de afgelopen 20 jaar zo gegroeid is.

Haar volgende jongste is David Banda, nu 15, gevolgd door de 14-jarige Chifundo "Genade" James, en tot slot haar tweelingdochters. De jongste vier zijn allemaal geadopteerd uit Malawi.

"Hoe meer kinderen je hebt, hoe beter je wordt in het ouderschap," Madonna vertelde vandaag in 2019. Op de vraag of ze ooit zou overwegen om meer kinderen te krijgen, deed de popster het heg. "Niet goed deze seconde, maar zeg nooit nooit," ze zei.

Blijf lezen om meer te weten te komen over beroemdheden met grote gezinnen.

Eddie Murphy

Eddie Murphy met hele familieBria Murphy / Instagram

Acteur en komiek Eddie Murphy is vader van 10 kinderen, in leeftijd variërend van twee tot 29 jaar. In december 2018 poseerde de hele clan samen voor een vakantiefoto.

Voor familieleden die beroemd zijn geworden, bekijk Celebrity Siblings Who Avoid the Spotlight.

Angelina Jolie

'First They Killed my Father' - Première met: Loung Ung, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt, Pax Jolie-Pitt, Kimhak Mun, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Sareum Srey MochoEuan Cherry/WENN.com / Alamy

Exes Brad Pitt en Angelina Jolie delen zes kinderen. (Hoewel Jolie twee van haar kinderen adopteerde voordat zij en Pitt een item werden, adopteerde hij ze later allebei legaal).) Van Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne is bekend dat ze hun moeder vergezellen naar Hollywood-evenementen; Vivienne speelde zelfs in haar film Maleficent.

Voor stersplitsingen waar we nooit overheen komen, bekijk 15 Celebrity Couple Breakups waar je waarschijnlijk nog steeds om rouwt.

James van der Beek

james van der beek met vrouw en vijf kinderen en twee hondenInstagram/@vanderjames

Voormalig Dawson’s Creek-ster James Van Der Beek en zijn vrouw Kimberly Brook hebben samen vijf kinderen, allemaal jonger dan 11 jaar. Ze vertelden onlangs dat ze een zwangerschapsverlies hadden ervaren in afwachting van hun zesde kind, en Van Der Beek is openhartig geweest over de tol die ervaring kan eisen van een gezin. Ga voor meer informatie naar James Van Der Beek heeft zijn gezin naar Texas verhuisd na een verwoestend jaar.

Diddy

Sean p Diddy Combs met zonen bij "Get Him To The Greek" Première in het Griekse theater in Los AngelesTsuni / VS / Alamy Stock Photo

Diddy, ook wel bekend als Puff Daddy of Sean Combs, is vader van zes kinderen in de leeftijd van 14 tot 27 jaar. Hij adopteerde de zoon van zijn voormalige partner, Kim Porter, en het paar verwelkomde ook drie kinderen terwijl ze samen waren. Zijn oudste en jongste kinderen komen uit andere relaties. Nadat Porter in 2018 stierf, zei Diddy dat ze.. "zielsverwanten."

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt verzonden.

Mia Farrow

MIA FARROW MET KINDEREN EN MOEDER (MAUREEN O'SULLIVAN) in 1976Globe Photos/ZUMAPRESS.com / Alamy

Acteur Mia Farrow heeft in totaal maar liefst 14 kinderen, hoewel er drie helaas zijn overleden. Ze heeft ook in totaal 15 kleinkinderen. Van haar kroost is de meest bekende journalist Ronan Farrow, die uitgebreid verslag heeft gedaan van de misstanden van Harvey Weinstein, evenals de cirkel van bescherming om hem heen.

En voor meer beroemdheden waarvan je je misschien niet realiseerde dat ze kinderen met kinderen hebben, ga je naar 36 beroemdheden waarvan je niet wist dat ze grootouders waren.

Geef een reactie