Mensen Van Alle Achtergronden Moeten Vertegenwoordigd Zijn In Het Schrijven En Produceren Van Het Bedrijf, Zodat Ze Helpen Beslissen Welke Verhalen Ze Moeten Vertellen En Met Welke Kennis &Quot; Hij Zei

Nu, in zijn 32e seizoen, heeft The Simpsons een van de langste erfenissen in de televisiegeschiedenis. En naarmate de tijd vordert en de geanimeerde komedie doorgaat, houdt de show rekening met een aantal problematische keuzes die in het verleden zijn gemaakt. Nieuws brak op februari. 22 dat een ander iconisch Simpsons-personage is herschikt in naam van raciale nauwkeurigheid. Lees verder om te zien wat u van deze wijziging kunt verwachten en waarom The Simpsons dit probleem nu aanpakt. En voor meer shows die je kunt bekijken op de streaming-homepage, zijn hier 13 shows die je dit weekend van begin tot eind op Disney+ kunt bekijken.

dr. Hibbert wordt nu ingesproken door Kevin Michael Richardson.

Kevin Michael Richardson en Dr. HibbertKathy Hutchins//Disney—ABC Binnenlandse Televisie

Zoals gerapporteerd door Vulture, Dr. Julius Hibbert, Springfield’s meest gemakkelijke medische professional, zal voor het eerst sinds zijn eerste optreden in de show, lang geleden in 1990, ingesproken worden door een andere acteur. De productieve stemacteur Kevin Michael Richardson heeft al een aantal minder belangrijke personages in de serie geuit, hoewel hij waarschijnlijk het meest herkenbaar is voor het spelen van Jerome en Cleveland Brown Jr. op Familieman. Hij neemt de rol van Dr . over. Hibbert van Harry Shearer, die blank is, vanaf februari. 28 afleveringen.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer tv-nieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt verzonden.

Shearer verlaat de show niet helemaal.

Meneer Burns en SmithersDisney—ABC Binnenlandse Televisie

Volgens het rapport van Vulture stopte Shearer met het uiten van Hibbert, maar zal hij doorgaan met het geven van een stem aan veel inwoners van Springfield, waaronder Ned Flanders, Mr. Burns, Smithers, Principal Skinner en meer. Net als verschillende van zijn castmates, is de 77-jarige acteur al vanaf het allereerste begin bij de serie.

Voor meer informatie over The Simpsons en andere klassieke series: This Is The Most Popular TV Show of All Time.

Animatieprogramma’s, waaronder The Simpsons, hebben kritiek gekregen omdat blanke acteurs niet-blanke karakters hadden ingesproken.

Hank AzariaTinseltown/

dr. Hibbert is niet het eerste Simpsons-personage dat wordt herschikt voor raciale nauwkeurigheid. Alex Désert heeft Hank Azaria vervangen als de stem van Homer’s drinkmaatje Carl, die Black is. En Azaria zal ook niet langer de Indiase supermarkteigenaar Apu uiten, hoewel The Simpsons nog niet heeft aangekondigd wie zijn plaats zal innemen. (De acteur stopte uit eigen beweging met het uiten van Apu in reactie op een bestaand gesprek dat verder werd aangewakkerd door de documentaire The Problem With Apu uit 2017, die de blijvende stereotypen onderzoekt die het personage vertegenwoordigt.)

Dus de Dr. Hibbert-nieuws is niet onverwacht, aangezien de producenten van de show afgelopen zomer een verklaring hebben uitgebracht waarin wordt verklaard dat vanaf dat moment geen niet-blanke personages meer door blanke acteurs zouden worden gespeeld. Andere animatieprogramma’s, waaronder Family Guy en Big Mouth, hebben om dezelfde reden ook kleurkarakters herschikt.

Voor een andere komedie die kritiek heeft gekregen, ga je naar The Office Actor Is Calling Out a Fan-Favorite Episode for Being Racist.

Shearer leek in het verleden onzeker over het nieuwe beleid.

Harry ShearerOvidiu Hrubaru/

Als reactie op de aankondiging van de producenten werd Shearer in augustus in een interview met Times Radio (via Deadline) gevraagd naar de nieuwe richtlijn van de show. 2020. "Mensen van alle achtergronden moeten vertegenwoordigd zijn in het schrijven en produceren van het bedrijf, zodat ze helpen beslissen welke verhalen ze moeten vertellen en met welke kennis," hij zei.

Maar hoewel hij de noodzaak van representatie erkende, leek Shearer het probleem niet te zien als degene die de uitvoering geeft. "De taak van de acteur is om iemand te spelen die ze niet zijn," hij voegde toe. "Dat is het optreden. Dat is de functieomschrijving."

Shearer was er snel bij om erop te wijzen dat zijn mening niet voortkwam uit een dip in de compensatie, zeggende:, "We worden niet betaald door de stem." Hij heeft nog geen commentaar gegeven op het overdragen van de rol van Dr. Hibbert.

Voor meer media die niet perfect zijn verouderd, zijn hier 11 klassieke films uit de jaren 90 die zijn uitgeroepen tot racisme.

Geef een reactie