Natasha Richardson Weigerde Met Liam Neeson Te Trouwen Als Hij Dit Deed

De wereld rouwde met Liam Neeson toen hij zijn vrouw, Natasha Richardson, verloor in 2009. Het paar was een geliefd Hollywood-paar met een sterke band die moeilijk te missen was. Onlangs onthulde Neeson echter dat er één ding was dat bijna tussen hen in kwam. Voordat het paar trouwde, vertelde Richardson aan Neeson dat ze niet met hem zou trouwen als hij een iconische rol op zich zou nemen. Lees verder om te zien welk personage ze haar toekomstige echtgenoot niet wilde zien spelen.

 Susan Sarandon zal met elk geslacht uitgaan, zolang ze dit maar doen.

Richardson vertelde Neeson dat ze niet met hem zou trouwen als hij James Bond zou spelen.

Natasha Richardson en Liam NeesonGetty Images/Charles Eshelman/FilmMagic

Op 24 juni verscheen Neeson in The Late Late Show om zijn meest recente actiefilm, Ice Road, te promoten. De acteur vertelde dat hij op een gegeven moment in de running was voor een van de meest iconische actiefilms aller tijden: James Bond. Richardson voelde echter sterk dat ze niet wilde dat hij in die rol speelde.

"Ze benaderden, ik geloof dat het een paar telefoontjes waren van Barbara Broccoli, die nu de hoofdproducent is van de Bond-films," Neeson zei:. "Dit was nadat ik Schindler’s List had gedaan, dat was 26 jaar geleden. Maar ik kreeg het niet aangeboden. Ik weet dat ze naar verschillende acteurs keken, en ik was er blijkbaar bij. Maar mijn dierbare overleden vrouw zei wel tegen me… ‘Lieveling, als je James Bond wordt aangeboden, en je gaat het spelen, dan ga je niet met me trouwen.’"

James Bond-ster Naomie Harris probeert deze seksscènes te verbieden.

Richardson stierf in 2009 na een ski-ongeluk.

Natasha RichardsonEric VandevilleGamma-Rapho/Getty Images

Richardson stierf in 2009 na een ernstige blessure tijdens het skiën. Zij en Neeson waren meer dan 15 jaar getrouwd toen ze stierf. Ze kregen twee kinderen, de 26-jarige Micheál Richardson en de 23-jarige Daniel Neeson. Micheál is een acteur die speelde in een handvol films, waaronder Anchorman 2, Made in Italy, Cold Pursuit en The Rising: 1916. Daniel heeft een kledingmerk, Pine Outfitters, en een tequilabedrijf, DE-NADA.

Neeson openhartig over de dood van zijn vrouw na vijf jaar stilte.

Natasha Richardson en Liam NeesonStephen Shugerman/Getty Images

Neeson was lange tijd privé over het overlijden van zijn vrouw. Vijf jaar na de dood van Richardson verscheen hij in 60 Minutes en vertelde hij Anderson Cooper over zijn verlies. Toen Cooper vroeg waarom hij tot dan toe stil was gebleven over het onderwerp, zei hij dat het daarvoor te vroeg was geweest en dat het "niemands zaken." Hij voelde echter dat hij na vijf jaar klaar was om te praten.

"Nu is het [is] vijf jaar geleden en … het is oké om te praten. Het is belangrijk om te praten," hij vertelde Cooper. Neeson zei dat hij in het begin gefixeerd was op de manier waarop Richardson stierf, maar naarmate de jaren verstreken, begon hij meer na te denken over hoe ze leefde. "Ze stopte altijd zo veel in elke dag," hij ging verder. "Misschien wist ze dat het niet voorbestemd was om voor een lange tijd op deze aarde te zijn."

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer celeb-inhoud die rechtstreeks in uw inbox wordt afgeleverd.

Neeson wist dat Richardson niet terug zou komen van het ongeluk.

Natasha Richardson en Liam NeesonEvan Agostini/Getty Images

Neeson vertelde Cooper dat hij geen hoop koesterde dat Richardson zou herstellen van het ongeluk. Hij zei dat het paar had afgesproken dat als een van hen in een vegetatieve toestand zou belanden, de ander de stekker eruit zou trekken. Tijdens zijn laatste bezoek aan zijn vrouw zei hij dat hij haar had verteld dat hij van haar hield en zei:, "Lieverd, je komt hier niet van terug. Je hebt je hoofd gestoten. Ik weet niet of je me kunt horen, maar dit is wat er is gebeurd, en we brengen je terug naar New York waar je familie en vrienden zullen komen." Hij vertelde Cooper dat ze haar hart, nieren en lever had gedoneerd, dus.. "ze houdt drie mensen in leven."

 Dit beroemde koppel verdedigt hun leeftijdsverschil van 35 jaar.

Best Life houdt constant het laatste nieuws in de gaten met betrekking tot COVID-19 om u gezond, veilig en geïnformeerd te houden. Hier zijn de antwoorden op uw meest prangende vragen, de manieren waarop u veilig en gezond kunt blijven, de feiten die u moet weten, de risico’s die u moet vermijden, de mythen die u moet negeren en de symptomen waar u op moet letten. Klik hier voor al onze COVID-19-verslaggeving en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie