Niet Schoonmaken Dit Zou Spinnen Bij Je Thuis Kunnen Uitnodigen, Zeggen Experts:

Als de zomer voorbij is, zijn veel van de plagen die je normaal gesproken tegenkomt bij warm weer niet meer zo hinderlijk. Misschien krijg je minder muggenbeten, zie je minder vliegen buiten of zie je zelfs minder bijen in je tuin. Spinnen maken hun aanwezigheid echter vaak bekend wanneer de temperatuur buiten daalt – en als je dit ene deel van je huis niet schoonmaakt, nodig je ze praktisch uit om binnen te komen. Lees verder om te ontdekken hoe het aanpakken van dit ene karwei een serieus spinnenprobleem op afstand kan houden.

Als je dit niet schoonmaakt, nodig je spinnen bij je thuis uit.

Als je je open haard niet schoonmaakt, kan het een toevluchtsoord voor spinnen worden.

Wolfspin

Er zijn maar weinig dingen gezelliger dan op een koele herfstavond voor een knapperend haardvuur te kruipen. Als uw haard echter niet regelmatig wordt schoongemaakt, kan het een toevluchtsoord voor spinnen worden voordat u het weet.

"Veel spinnen worden op brandhout het huis binnengebracht. Open haarden zijn normaal gesproken donker, met veel schuilplaatsen. Jachtspinnen, zoals wolfspinnen, worden aangetrokken door een gebied als dit vanwege de donkere, schaduwrijke plekken om zich in te verbergen," zegt Mark Potzler, een gecertificeerde entomoloog bij Ehrlich Pest Control.

"Insectenprooien kunnen ook met brandhout worden binnengehaald, zodat in en rond de open haard kan worden voorzien in de behoefte van de spinnen aan voedsel en beschutting," Potzler legt uit:.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor het laatste nieuws over ongediertepreventie dat rechtstreeks in uw inbox wordt ontvangen!

Gashaarden kunnen ook spinnen aantrekken.

moderne gashaard branden/Yana Dziubiankova

Zelfs als u geen houtblokken van buiten meeneemt om uw open haard aan te steken, kan een onderdeel van uw gashaard ervoor zorgen dat dit ongedierte ook ruimte in uw huis zoekt.

"Spinnen worden aangetrokken door de geur van mercaptan, een stof die energiebedrijven aan gas toevoegen. Probeer de waakvlam aan te houden, want het houdt spinnen weg. Als de waakvlam uit is, kunnen spinnen in de gasleidingen spinnenwebben die op hun beurt het waakvlamsysteem kunnen verstoppen," zegt Thomas Marbut, bedrijfstrainer en algemeen manager bij ongediertebestrijdingsbedrijf Mosquito Squad.

Spinnen kunnen zich in uw haard nestelen als u deze niet schoonmaakt.

persoon veegt open haard as in bronzen pan/glebchik

Het is niet alleen de vreemde spin die u tijdens de koudere maanden in uw open haard kunt tegenkomen – uw open haard kan snel een broedplaats worden voor spinachtigen.

"In het herfstseizoen proberen spinnen plaatsen te vinden om te overwinteren en hun eieren te leggen. Bovendien is de herfst ook het paarseizoen voor spinnen en worden de jongen die eerder in het jaar worden geboren, volwassen," legt Tim Sherrer uit van Exest Exterminating.

Er zijn eenvoudige manieren om uw kansen op een besmetting te beperken.

/Fire-n

Als je de kans op een spinnenplaag in huis wilt verkleinen, is het regelmatig schoonmaken van je haard een goed begin.

"Regelmatig onderhoud is essentieel om deze klimplanten uit de buurt van uw open haard te houden," zegt entomoloog en ongediertebestrijdingsexpert Ryan Smith, eigenaar van Ant and Garden Organic Pest Control.

Naast het sluiten van uw rookkanaal wanneer de haard niet in gebruik is, "Inspecteer het gebied op kleine openingen en gaten en sluit ze af en sluit of bedek uw schoorsteen met goed afdichtend materiaal als u de haard niet gebruikt," zegt Smith. Als al het andere faalt, raadt Smith aan om een ​​combinatie van pepermuntolie en water te sproeien in gebieden waar je in het verleden spinnen hebt gezien of overal waar ze in het donker kunnen nestelen.

De nee. 1 teken dat u zwarte weduwen in uw huis heeft, waarschuwen experts.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie