Om Te Lezen Over Een Andere Situatie Waarbij Een Tv-Ster Hun Show Op Slechte Voorwaarden Verlaat, Abc Sitcom Star Stopt Met Bellen Show A &Quot;Giftige Omgeving&Quot;

NeNe Leakes heeft The Real Housewives of Atlanta verlaten, maar haar drama met de show is nog niet voorbij. op december. 21, Leakes vroeg fans om "boycot" RHOA als reactie op de manier waarop ze zegt behandeld te zijn door Bravo. Het 13e seizoen van de realityshow wordt momenteel uitgezonden, maar Leakes vraagt ​​dat fans "zet je tv’s uit." De reality-tv-ster, die sinds de première in 2008 in de serie zat, beweert dat de reden dat ze RHOA verliet te maken had met het aanbod dat ze van Bravo kreeg, waarvan ze zegt dat het minder was dan wat haar blanke tegenhangers in andere series in de franchise is gegeven.

Dit is ook niet de eerste keer dat Leakes zich op deze manier uitspreekt. In de tijd sinds ze haar vertrek in september aankondigde, heeft Leakes veel gedeeld over de show en haar rol daarin.

Lees verder om te zien wat Leakes te zeggen had over een boycot en al het andere dat gebeurde nadat ze de serie verliet. En voor meer informatie over Leakes, hier zijn de meest beroemde echte huisvrouwen, toen en nu.

Lees het originele artikel over Best Life.

Leakes’ oproep tot boycot van RHOA op december. 21.

NeNe Leakes boycot tweetNeNe Leaks/Twitter

"Jullie zijn al klaar om deze boycot te starten?" Leakes tweette op maandag. "Wat er achter de schermen is gebeurd, is FOUT! Terwijl anderen werden gepromoot, werden BLACK WOMEN die shows creëerden, genres creëerden, franchise bouwden en netwerken bouwden DEMOTEERT… SCHAKEL JE TV’S UIT." Ze voegde toe in een tweede tweet, "Teken de petities als je ze ziet, plaats de boycotfolders opnieuw als je ze ziet, zet je tv’s uit."

op december. 22, tweette ze een link naar een Change.org petitie getiteld "Boycot Bravo TV/NBC UNIVERSAL" dat vermeldt zowel The Real Housewives of Atlanta als een andere Bravo-serie, Married to Medicine, die ook een volledig zwarte cast heeft zoals RHOA.

Om te lezen over een andere situatie waarbij een tv-ster zijn show op slechte voet verlaat, leest u ABC Sitcom Star Quits, Calling Show a "Giftige omgeving".

Toen ze haar vertrek uit de serie aankondigde, zei ze dat het een.. "emotionele onderhandeling."

NeNe lekt YouTube-videoNeNe-lekken/YouTube

In september video- gepost op haar YouTube-kanaal, zei Leakes dat ze de show zou verlaten nadat de contractonderhandelingen niet waren gelukt. "Ik heb een extreem, extreem lange, vermoeiende, vermoeiende, emotionele onderhandeling gehad," ze zei. "Er is veel emotie van beide kanten gevlogen. Het was moeilijk en ik heb de zeer moeilijke en moeilijke beslissing genomen om geen deel uit te maken van seizoen 13 van Real Housewives of Atlanta." Vervolgens dacht ze na over haar goede tijden in de serie en als onderdeel van een realityshow van het zwarte ensemble.

Kijk voor meer Housewives-nieuws op This Beloved "Echte huisvrouwen" Koppel gaat na 21 jaar uit elkaar.

Ze ging verder met het maken van aantijgingen van discriminatie.

NeNe Leakes OG tweetNeNe Leaks/Twitter

Niet lang nadat ze had aangekondigd dat ze zou vertrekken, plaatste Leakes een reeks tweets over de show, evenals een andere YouTube-video. "Ik was de ENIGE ZWARTE OG. Mijn witte tegenhangers werden verhoogd en kregen ELK seizoen afleveringen van het volledige seizoen. Elk seizoen kreeg ik minder & minder," ze schreef in verwijzing naar originele castleden uit andere steden in de franchise. "Het systemische racisme is groter dan je ooit zult weten," voegde ze eraan toe:. Leakes ook wel executive producer Andy Cohen genoemd "jij ouwe racist," en ze vroeg om suggesties voor discriminatieadvocaten.

Leakes zei later in een interview met Entertainment Tonight dat ze misschien boos was op Cohen, maar toch had "veel liefde voor hem." Ze legde uit dat ze "vond het bod geen eerlijk bod" met betrekking tot seizoen 13.

Best Life nam contact op met Bravo voor commentaar op de aantijgingen van Leakes, maar ontving nog geen reactie.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Ze zei dat ze hoopt van niet "ga naar [de] mate" van haar die juridische stappen onderneemt.

NeNe-lekken op Tamron HallTamron Hall Show/YouTube

Tijdens een optreden begin oktober in de Tamron Hall Show, zei Leakes dat ze zes afleveringen van de show kreeg aangeboden in plaats van een volledig seizoen, maar dat haar salaris niet zou worden verlaagd. Gastheer Tamron Hall duwde Leakes om een ​​reden dat de show haar zou willen uitschakelen, en ze zei:, "Dat is iets waar ik niet over kan praten." Op de vraag of ze juridische stappen zou ondernemen, zei Leakes:, "Ik hoop dat we niet zo ver hoeven te gaan."

Ze begon te huilen en legde uit dat het was omdat ze voelde dat ze loyaal was en er geen loyaliteit voor terug kreeg.

Leakes zei dat ze "hielp de hele franchise naar een hoger niveau te tillen."

nene lektMediaPunch Inc / Alamy Stock Photo

Dezelfde dag dat ze belde voor de "boycot," Leakes plaatste maandagavond dat ze de situatie meer zou bespreken in een Instagram Live-video met burgerrechtenadvocaat Ben Crump. Ze schreef op Instagram, "Dit heeft lang geduurd. Als er andere vrouwen zijn die te maken hebben gehad met rassendiscriminatie of welke vorm van mishandeling dan ook, neem dan contact met ons op."

In de Instagram Live zei Leakes dat het niet om haar gaat "bashen" en ze waardeert de kansen die ze heeft gekregen, maar "er zijn dingen achter de schermen die niet goed zijn gedaan" en ze zou graag met Bravo . om de tafel gaan zitten en de situatie bespreken. "Ik denk dat het oneerlijk is om mij te degraderen en mijn blanke tegenhangers te verheffen en mij te degraderen als een zwarte vrouw, die heeft geholpen dit netwerk te verbeteren," zei ze tegen Crump en merkte op dat ze "hielp de hele franchise naar een hoger niveau te tillen" van echte huisvrouwen. En voor meer entertainment dat is bekritiseerd vanwege racistische afbeeldingen, bekijk 10 Disney-klassiekers die zijn uitgeroepen tot racisme.

RHOA is niet langer Bravo’s grootste show.

echte huisvrouwen van atlantaBravo

Jarenlang was The Real Housewives of Atlanta Bravo’s best beoordeelde programma, maar de laatste tijd zijn de kijkcijfers gedaald. (Slechts drie afleveringen van seizoen 13 van zijn tot nu toe uitgezonden.) Nu heeft Below Deck RHOA overtroffen als het best beoordeelde programma van het netwerk. En voor meer informatie over het beste van het beste van dit jaar, bekijk de beste tv-show van 2020, volgens critici.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie