Piers Morgan Werd Verbannen Uit De Talkshow Van Deze Beroemdheid

Het Britse ITV-netwerk heeft vandaag aangekondigd dat anker Piers Morgan Good Morning Britain zal verlaten na on- en off-air reactie op opmerkingen die hij maakte over het interview van prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey. Morgan is echter al lang een controversieel figuur in de media, tot het punt waarop andere hosts hebben toegezegd niet met hem samen te werken. Lees verder om erachter te komen welke presentator van een Amerikaanse talkshow van beroemdheden Piers Morgan volledig heeft verboden, en voor meer informatie over ongewenste bezoekers, ga naar The One Guest Jimmy Kimmel Banned From His Show.

Morgan was de enige beroemdheid Rosie O’Donnell die preventief werd verbannen uit haar avondtalkshow.

rosie o'donnell in blauw shirt en bril, grootouders van beroemdhedenKathy Hutchins/

In 2011, voorafgaand aan de première van haar kortstondige OWN-serie The Rosie Show, werd Rosie O’Donnell door Access Hollywood gevraagd of er beroemdheden waren die niet welkom waren op de set.

"Ja, ik heb Piers Morgan verbannen," ze zei. "Hij verbood Madonna zonder reden toen zijn show begon, dus ik verbied Piers Morgan! Ik heb niemand verbannen, maar als ik een lijst moet maken, staat hij erop."

In december 2010, voordat zijn CNN-talkshow Piers Morgan Tonight zelfs maar was begonnen, vertelde Morgan aan The Hollywood Reporter dat hij Madonna nooit zou willen interviewen. "Ze is te veganistisch voor tv," Morgan zei:. "We hebben Lady Gaga nu. Dus Madonna is verbannen uit mijn show."

O’Donnell en Madonna ontmoetten elkaar op de set van de film A League of Their Own uit 1992, en zijn sindsdien nauw bij elkaar gebleven. Tijdens een interview met Howard Stern in april 2020 deelde O’Donnell mee dat ze nog steeds vaak met Madonna praat en dat ze zich tijdens de pandemie tot elkaar hebben gewend voor troost. Dus voor haar ging het verbieden van Morgan over het opkomen voor een vriend. Voor de harde lijn van een andere gastheer, bekijk The One Guest Anderson Cooper Banned From His Show.

Maar O’Donnell viel later in voor Morgan.

Rosie O'Donnell op'Piers Morgan Tonight' in 2013CNN

Hoewel Morgan nooit te gast was in The Rosie Show, viel O’Donnell uiteindelijk in voor Morgan voor een aflevering van Piers Morgan Tonight in februari 2013. (De show eindigde later dat jaar voorgoed.) Tijdens een interview met CNN voor de show werd O’Donnell gevraagd of ze zou gaan "maak het haar eigen." Als antwoord zei ze:, "Ik ga zijn show doen voor [Morgan] want hij is op vakantie, dat is het."

Ze was ook te gast in de show van Morgan zoals in 2012, waar ze haar moeilijke jeugd en haar relatie met haar vader besprak. Ondanks haar eerdere opmerkingen over Morgan verliep het bezoek vlot. Voor een beroemdheid die aan haar slechte kant stond tijdens haar serie overdag, The Rosie O’Donnell Show, ga je naar Rosie O’Donnell onthult de enige gast die ze uit haar show verbannen heeft.

Morgan is nog steeds geen fan van Madonna en praat er vaak over.

MadonnaFeatureflash Foto Agentschap/

Hoewel Madonna nog nooit in de show van Morgan is geweest, lijkt hij toch veel over haar te zeggen. "Ze is zo ongelooflijk irritant," Morgan zei over de popster tijdens een interview in 2015 met Meredith Vieira. "Ze is gewoon een van die mensen die ons altijd wil choqueren en beledigen."

Morgan bracht in maart 2020 ook zijn mening over Madonna op sociale media. Op Twitter reageerde hij op een van haar berichten waarin hij haar beschuldigde van: "[zichzelf] promoten met deze onophoudelijke teenkrullende aandachtzoekende video’s" in plaats van geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door COVID. En voor meer entertainmentnieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt verzonden, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Vandaag stormde Morgan zijn eigen show uit en komt blijkbaar niet meer terug.

Piers Morgan op 'Good Morning Britain' in 2021ITV-ontbijt

De ochtend nadat het interview met de vervreemde royals was uitgezonden, zei Morgan op Good Morning Britain dat hij.. "er ziek van worden."  Hij beschuldigde Markle van het laten vallen van een.. "race bom" en het vernielen van de koninklijke familie en suggereerde dat ze loog over het ervaren van geestelijke gezondheidsproblemen als gevolg van de behandeling die ze kreeg van de Britse roddelpers en een gebrek aan steun van de koninklijke instelling.

op maart. 9, toen zijn mede-anker Alex Beresford hem bekritiseerde vanwege zijn opmerkingen over Markle, stormde Morgan van de set. Later die dag bracht ITV een verklaring uit waarin stond dat hij niet zou terugkeren naar de show.

"Na gesprekken met ITV heeft Piers Morgan besloten dat het nu tijd is om Good Morning Britain te verlaten," de verklaring luidt:. "ITV heeft deze beslissing geaccepteerd en heeft verder niets toe te voegen."

Het Britse Office of Communications deelde mee dat het een onderzoek naar de situatie start na het ontvangen van meer dan 41.000 klachten van kijkers over de opmerkingen van Morgan. En dit is niet het enige geval waarin Morgan is opgeroepen voor het maken van ongevoelige opmerkingen in de lucht en schriftelijk. Hij is door de jaren heen bekritiseerd omdat hij meningen verkondigde die door velen als transfoob, vrouwonvriendelijk en racistisch werden beschouwd.

Geef een reactie