President Biden Heeft Zojuist Voorspeld Dat We Tegen Kerstmis Weer Normaal Zullen Zijn

Terwijl we de eenjarige verjaardag naderen van het begin van de lockdowns in de U.S., Amerikanen staan ​​te popelen om te weten wanneer we weer normaliteit kunnen verwachten. Veel experts hebben geprobeerd te voorspellen wanneer het leven weer zal worden zoals het was-COVID, terwijl anderen hebben gewaarschuwd dat we nooit echt kunnen terugkeren naar de manier waarop we vroeger leefden. Nu heeft president Joe Biden zijn eigen perspectief geboden op de toekomst van de pandemie. Blijf lezen om de voorspelling van Biden te zien, en voor meer informatie over waar we vanaf hier naartoe kunnen gaan, The U.K.Topwetenschapper heeft huiveringwekkende COVID-waarschuwing voor Amerikanen.

President Biden voorspelt dat we tegen Kerstmis weer normaal zullen zijn.

kerstdiner

Tijdens een presidentieel stadhuis van CNN op februari. Op 16 januari vroeg moderator Anderson Cooper aan Biden wanneer hij dacht dat de pandemie zou eindigen, zodat we ons normale leven konden hervatten. Hoewel POTUS aarzelde om een ​​voorspelling te delen omdat hij dat niet deed "iets te veel willen beloven," hij bood Cooper zijn voorspelling aan.

"Zoals mijn moeder zou zeggen, met de genade van God en de goede wil van de buren, denk ik dat we tegen volgende kerst in een heel andere situatie zullen verkeren, als God het wil, dan we nu zijn," Biden zei:. "Over een jaar denk ik dat er aanzienlijk minder mensen zullen zijn die sociaal afstandelijk moeten zijn [of] een masker moeten dragen."

Hoewel we misschien niet helemaal terug naar normaal zijn, merkte de president op dat de zaken er in september beter uitzien. "Het is hoogst onwaarschijnlijk dat we aan het begin van het traditionele schooljaar van volgend jaar, in september, niet significant beter af zijn dan nu," hij voegde toe. En om er zeker van te zijn dat u tot die tijd veilig blijft, waarschuwt de CDC u dit niet te doen vlak voordat u zich laat vaccineren.

Bidens voorspelling volgt iets optimistischere schattingen van Dr. Fauci.

Anthony FauciNBC

De voorspelling van de president volgt de meest recente voorspelling van het Witte Huis COVID-adviseur Anthony Fauci, MD. op februari. 2, Fauci zei dat we ruim voor Kerstmis een einde konden maken aan de pandemie. "Ik denk dat als we het goed doen – als we mensen echt efficiënt en effectief laten vaccineren – we dat tegen het einde van de zomer [of] het begin van de herfst kunnen doen," vertelde de infectieziekte-expert aan CNN. En voor meer up-to-date informatie, meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Biden voorspelt dat de meeste mensen zich in juli kunnen laten vaccineren.

Verpleger bereidt vaccin voor met gezichtsmasker

Het COVID-vaccin is een belangrijk hulpmiddel om ons te helpen weer normaal te worden. De president noemde de noodzaak om kudde-immuniteit te bereiken door middel van vaccinatie om de zaken weer op de een of andere manier te normaliseren. Biden voorspelde dat "tegen eind juli," het vaccin zal beschikbaar zijn voor elke Amerikaan die het wil ontvangen.

Vanaf daar zal het wat langer duren om die mensen te laten vaccineren, wat overeenkomt met zijn voorspelling dat we dan eind december weer normaal zouden worden. En voor meer informatie over de toekomst van de uitrol van vaccins, Dr. Fauci zegt dat je na deze datum gemakkelijk een vaccinafspraak kunt krijgen.

De president benadrukte het belang van maatregelen op het gebied van de volksgezondheid om ons naar Kerstmis te brengen.

Vrouw die N95 medisch gezichtsmasker draagtAndreyPopov /

Hoewel het vaccin een enorme hulp zal zijn om ons weer normaal te maken, benadrukte Biden het belang van het nemen van voorzorgsmaatregelen om ons tot die tijd veilig te houden. "Het maakt uit of je dat masker blijft dragen. Het maakt wel uit of je sociaal afstand blijft houden. Het maakt uit of je je handen wast met warm water," hij zei. Hij wees erop dat deze eenvoudige maatregelen veel levens kunnen redden voordat we kudde-immuniteit bereiken. En om jezelf gezond te houden, zegt de CDC dat je onmiddellijk moet stoppen als je deze maskers in lagen legt.

De COVID-commissie had Biden gewaarschuwd geen voorspellingen te doen.

Voordat hij Cooper zijn voorspelling vertelde, zei Biden dat zijn COVID-commissie hem het advies had gegeven om de toekomst van de pandemie niet te bespreken. "Pas op dat je geen dingen voorspelt die je niet zeker weet, want dan word je verantwoordelijk gehouden," Biden beschreef het advies dat hij van de commissie kreeg. POTUS probeerde zijn reactie te temperen en merkte op:, "We weten het niet zeker," voordat hij zijn beste voorspellingen deelt. En voor meer over het leven in de nabije toekomst, Dr. Fauci heeft zojuist bevestigd dat je dit kunt doen nadat je bent gevaccineerd.

Geef een reactie