President Biden Is Van Plan Een Kat In Het Witte Huis Te Verwelkomen

De eerste honden, majoor en kampioen, zijn een heet hangijzer geweest sinds president Joe Biden en First Lady Jill Biden, EdD, het Witte Huis betraden. Niet alleen markeren de twee honden de terugkeer van huisdieren naar het Witte Huis na vier jaar zonder harige vrienden, maar Major is ook de eerste reddingshond die in het Witte Huis woont. De Bidens hebben zojuist aangekondigd dat ze van plan zijn binnenkort nog een langverwacht huisdier aan hun gezin toe te voegen. Lees verder om meer te weten te komen over het dier dat naar 1600 Pennsylvania Avenue zal verhuizen, en voor meer informatie over de huisdieren van Biden, heeft president Biden zojuist de waarheid onthuld over het incident met zijn hond.

De Bidens krijgen een kat.

President Joe Biden en First Lady Jill BidenNBC Nieuws/Today Show

Kattenliefhebbers, verheug u: er komt een kat in het Witte Huis. Tijdens een interview op 30 april met de Bidens, vroeg mede-anker Craig Melvin van Today of het paar kon bevestigen dat ze overwegen een kat te adopteren. "Dat is waar," Jill zei:. "Ze wacht in de coulissen."

Melvin vroeg de president of het adopteren van een kat zijn idee was. "Nee," hij lachte, "maar het is makkelijk." Het eerste stel verzekerde Melvin dat de beroemde stekelige majoor klaar is voor de nieuwe aanwinst. En voor meer informatie over de eerste huisdieren, dit is de enige plek in het Witte Huis waar de eerste honden niet zijn toegestaan.

Majoor kreeg training om een ​​kat te verwelkomen.

Grote Biden close-upAdam Schultz/Witte Huis

Majoor, de jongste van de twee Duitse herders, vond de aanpassing aan het Witte Huis en alle nieuwe mensen een beetje uitdagend. De hond is geciteerd in twee incidenten, waardoor hij wat extra training kreeg. Melvin vroeg of het een goed idee was om een ​​kat aan de mix toe te voegen, maar Jill zei dat het leren samenwerken met een kat "maakte deel uit van zijn opleiding." Ze legde uit dat "ze hebben hem naar een asiel gebracht met katten" en "hij deed het goed." De First Lady voegde eraan toe dat Major echt een.. "lieve, lieve hond," wie heeft er slechte pers gekregen?. En voor meer informatie over reddingshonden, Jennifer Aniston’s schattige nieuwe reddingspuppy heeft de meest stijlvolle naam.

Mensen hebben lang gewacht op de Biden-kat.

President Joe Biden en First Lady Jill Biden

In november meldde CBS dat de Bidens van plan waren een kat in het Witte Huis te brengen. Er zijn vijf maanden verstreken sinds die aankondiging, maar veel mensen zullen de Bidens het niet laten vergeten. Op 9 maart vroeg iemand tijdens een persconferentie in het Witte Huis waar de kat was. Perssecretaris Jen Psaki van het Witte Huis zei dat ze geen update had over de kat, maar merkte op:, "We weten dat de kat het internet zal breken" Wanneer het arriveert. En voor meer up-to-date nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Dit wordt de eerste kat in het Witte Huis sinds 2009.

Clinton's kattensokken op gazon van het Witte HuisSmith-collectie/Gado/Getty Images

Er zijn in het verleden een handvol eerste katten geweest. Er zijn echter al meer dan tien jaar geen katachtigen in de gangen van het Witte Huis. Meest recentelijk, George W. Bush had een kat genaamd India, en Bill Clinton had een kat genaamd Socks. Abraham Lincoln was de eerste president die katten introduceerde in het Witte Huis met zijn katten, Tabby en Dixie. En voor meer leuke dierenfeiten, ontdek de 50 meest populaire hondenrassen in Amerika.

Geef een reactie