Priyanka Chopra Klapte Net Terug Naar Een Verslaggever Die Haar Acteren In Twijfel Trok

Dit jaar werden man en vrouw Nick Jonas en Priyanka Chopra gekozen om de Oscar-nominaties aan te kondigen op maandagochtend 15 maart. En hoewel het lezen van een aantal namen van een lijst niet iets is dat bijzonder speciale kwalificaties vereist, had iemand op Twitter een appeltje te schillen over de keuze van de omroepers van de Academie. En als reactie verdedigde Chopra zichzelf – en haar acteerkarbonades – perfect.

Lees verder om te zien wat de boze tweet was en wat Chopra te zeggen had als reactie, en voor meer informatie over deze ster, bekijk Priyanka Chopra heeft net een schattige throwback van zichzelf gedeeld op 17.

Een entertainmentreporter ondervroeg Chopra en Jonas’ "bijdrage aan de film" op Twitter.

Oscars/YouTube

De afgelopen jaren zijn de Oscar-nominaties bekend gemaakt door acteursduo’s. Issa Rae en John Cho maakten vorig jaar de nominaties bekend, Kumail Nanjiana en Tracee Ellis Ross het jaar daarvoor, en Tiffany Haddish en Andy Serkis in 2018.

Maar dit jaar tweette een entertainmentreporter die in Australië en Nieuw-Zeeland werkt dat Jonas en Chopra niet genoeg hebben bijgedragen aan de film om de Oscar-genomineerden aan te kondigen. "Geen gebrek aan respect voor deze twee, maar ik weet niet zeker of hun bijdrage aan de films hen kwalificeert om Oscar-genomineerden aan te kondigen," de journalist twitterde, volgens BuzzFeed (aangezien de verslaggever zijn tweets sindsdien heeft beschermd).

Voor meer informatie over de Academy Awards van dit jaar, bekijk 24 Oscar-genomineerde films die je nu gratis kunt streamen.

Als reactie deelde Chopra al haar acteercredits op Twitter.

Priyanka Chopra's tweet met haar acteercreditsPriyanka Chopra/Twitter

In reactie op de originele tweet schreef Chopra:, "Zou graag uw mening willen hebben over wat iemand kwalificeert. Hier zijn mijn 60+ filmreferenties voor uw bedreven overweging." Samen met dat bericht deelde ze een video- van haar scherm scrollt door haar IMDb-pagina die haar vele credits laat zien, variërend van 2001 tot heden.

in de U.S., Chopra is misschien het best bekend voor haar rollen in de films Baywatch, Isn’t It Romantic en The White Tiger, die onlangs op Netflix is ​​uitgebracht. Ze speelde ook drie seizoenen in de ABC-serie Quantico.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Chopra speelde in nog meer Bollywood-films.

Priyanka Chopra op het filmfestival van Cannes 2019Denis Makarenko / .com

Chopra is onmiskenbaar beroemd in de U.S., maar ze is nog populairder in India. De meeste van haar acteercredits zijn voor Bollywood-films en ze heeft twee National Film Awards gewonnen, het equivalent van de American Academy Award. Ze won Beste Actrice voor de film Fashion uit 2008 en in 2019 won ze de prijs voor Beste Film over Milieubehoud voor het produceren van Paani. Als een ander bewijs van haar populariteit, is ze de op één na meest gevolgde Indiase persoon op Instagram, achter cricketspeler Virat Kohli.

De 38-jarige acteur heeft gesproken over hoe Bollywood een enorme industrie is die is teruggebracht tot slechts een genre buiten India. "Als je op streamingdiensten kijkt, zie je ‘horror’, ‘comedy’, ‘drama’, ‘Bollywood’," vertelde ze de Hindustan Times. "Bollywood is geen genre, het is een hele industrie! Het is mijn levensdroom om te zien hoe Indiase cinema en artiesten het Westen overnemen."

over de uitdagingen waarmee Chopra werd geconfronteerd om te komen waar ze nu is in Priyanka Chopra zegt dat racistische pesterijen haar deed verlaten.S.

Haar nieuwste film werd genomineerd voor een Oscar.

Netflix/YouTube

Als klap op de vuurpijl werd dit jaar een film waaraan Chopra werkte en waarin hij speelde, genomineerd voor een Oscar. De regisseur en schrijver van The White Tiger, Ramin Bahrani, werd genomineerd voor Best Adapted Screenplay. Chopra schittert in de film en diende als uitvoerend producent bij haar eigen productiebedrijf, Purple Pebble Pictures.

Voor meer over recente films die dit soort lofbetuigingen niet kregen, bekijk de slechtste film van 2020, volgens critici.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie