Priyanka Chopra Zegt Dat Racistisch Pesten Haar Als Tiener De Vs Deed Verlaten

Priyanka Chopra’s leven lijkt misschien perfect voor sommigen – een wereldwijde ster, gelukkig getrouwd – maar ze beleefde moeilijke tijden om te komen waar ze nu is. In haar nieuwe memoires, Unfinished, schrijft Chopra over de racistische pesterijen die ze als tiener meemaakte toen ze van India naar de Verenigde Staten verhuisde. In een nieuw interview met People vertelde Chopra verder over deze traumatische ervaring die ze beschrijft in haar boek, dat in februari in de schappen ligt. 9.

Chopra verhuisde van India naar de U.S. toen ze 12 jaar oud was om bij een uitgebreide familie te gaan wonen. Dan, binnen de U.S., ze verhuisde van New York City naar Indianapolis naar Newton, Massachusetts. Het was in Newton dat het pesten zo erg werd voor Chopra dat ze besloot terug te gaan naar India.

Lees verder om te zien wat Chopra te zeggen had over haar tienerleven en over hoe ze leerde genezen. En voor meer nieuws over beroemdheden, bekijk Serena Williams ‘Husband Defends Her Against Body Shaming Comment.

Het racistische pesten kwam van andere tieners.

Priyanka Chopra kind met broerPriyanka Chopra/Instagram

Tegen de tijd dat Chopra naar Massachusetts verhuisde en daar naar de middelbare school ging, was ze in de U . geweest.S. voor drie jaar. Zoals gemeld door People, in Unfinished, schrijft Chopra dat andere studenten dingen zeiden als: "Brownie, ga terug naar je land!" en "Ga terug op de olifant waar je op kwam." Ze probeerde ze te negeren of hulp te krijgen van een studieadviseur, maar het was niet genoeg.

"Ik nam het heel persoonlijk op. Diep van binnen begint het aan je te knagen," vertelde de 38-jarige acteur aan People. "Ik ging in een schelp. Ik had zoiets van, ‘Kijk niet naar mij’. Ik wil gewoon onzichtbaar zijn.’Mijn vertrouwen was beroofd’. Ik heb mezelf altijd als een zelfverzekerd persoon beschouwd, maar ik was erg onzeker over waar ik stond, wie ik was."

Voor meer informatie over Chopra’s tienerjaren, bekijk Priyanka Chopra heeft net een schattige throwback van zichzelf gedeeld op 17.

Ze heeft een andere kijk op de situatie als volwassene.

Priyanka Chopra/Instagram

"Ik geef de stad niet eens de schuld, eerlijk gezegd," Chopra vertelde Mensen. "Ik denk gewoon dat het meisjes waren die op die leeftijd gewoon iets willen zeggen dat pijn doet. Nu, aan de andere kant van 35, kan ik zeggen dat het waarschijnlijk komt doordat ze onzeker zijn. Maar in die tijd vatte ik het heel persoonlijk op."

Chopra sprak eerder over gepest worden in een interview in 2019 met de Associated Press. Destijds zei ze dat ze een bewuste keuze had gemaakt om het pesten haar leven niet te laten verpesten. "Ik heb echt besloten dat ik me niet meer zo ga voelen," ze zei. "Maar er was dat aangeboren gevoel van eigenwaarde voor nodig, waarvan ik denk dat het door mijn ouders in mij is gecreëerd. Het kostte mijn opvoeding en mijn omgeving om dat te creëren."

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Ze herwon haar vertrouwen in India en haar carrière volgde.

tiener priyanka chopra in een zwarte klokbodem-outfit die tegen een witte muur staatPriyanka Chopra/Instagram

Op 15-jarige leeftijd besloot Chopra terug te gaan naar India om weer bij haar moeder en vader te gaan wonen. "Ik was zo gezegend dat toen ik terugging naar India, ik werd omringd door zoveel liefde en bewondering voor wie ik was," Chopra zei:. "Teruggaan naar India heeft me genezen na die ervaring op de middelbare school."

Daarna nam ze deel aan activiteiten op school in India, waaronder acteren. "[Dat] bouwde mijn zelfvertrouwen op, omdat ik nieuwe vrienden had gemaakt die geweldig en liefdevol waren en echte tienerdingen deed," zei ze tegen People. "Naar feestjes gaan, verliefd zijn, daten, alle dingen, de normale dingen. Het heeft me gewoon opgebouwd."

Niet lang daarna won Chopra de Miss World-verkiezing. Toen werd ze een Bollywood-acteur. Haar grote cross-over naar het Amerikaanse publiek kwam toen ze in 2015 begon te staren in de ABC-show Quantico.

Nu heeft Chopra advies voor anderen die moeilijke tijden doormaken.

Priyanka Chopra Miss WorldPriyanka Chopra/Instagram

Of het nu gaat om pesten of iets heel anders, Chopra deelde haar advies voor anderen die met onzekerheid te maken hebben.

"Onzekerheid wordt klein zodra je erover praat met iemand die je vertrouwt: een therapeut, een hulpverlener. Ik heb het gevoel dat veel mensen hun tijd doorbrengen als ze zich duister voelen [afzonderlijk]. Dat is het ergste wat je kunt doen, je alleen verdrietig voelen," Chopra vertelde Mensen. "We hebben meestal de keuze om zelf uit de duisternis te stappen. De beste manier die ik heb gevonden om het te doen, is praten met mensen die om hen geven."

En voor meer informatie over Chopra’s huwelijk met Nick Jonas, bekijk 27 Celebrity Couples With Huge Age Gaps.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie