Publix Zegt Dat Het Deze 15 Items Met Onmiddellijke Ingang Beperkt

Van alle veranderingen die de pandemie in het dagelijks leven teweeg heeft gebracht, was het omgaan met tekorten aan specifieke artikelen een van de meest onvoorspelbare om mee om te gaan. Wat begon als een run op essentiële zaken zoals toiletpapier en schoonmaakproducten, is uitgebreid met alles van hout en kippenvleugels tot ketchuppakketten en voertuigen. Maar met de feestdagen in aantocht, proberen supermarkten zoals Publix de kale schappen te vermijden die zoveel klanten de afgelopen anderhalf jaar teleurstelden door bepaalde artikelen te beperken. Lees verder om te zien welke producten de supermarktketen beschermt tegen paniekaankopen.

Walmart heeft zojuist deze belangrijke aankondiging voor alle shoppers gedaan.

Publix beperkt enkele essentiële vakantieartikelen en enkele alledaagse producten.

Een Publix-eten & apotheek in Hickory, North CarolinaNolichuckyjake /

Vorige week kondigde Publix aan dat het met onmiddellijke ingang de verkoop van bepaalde artikelen in al zijn 1.289 winkels in zeven staten zou beperken. De nieuwe regels stellen een limiet van twee van elk item per klant op bepaalde vakantiebenodigdheden, waaronder ingeblikte cranberrysaus, jus uit blik en taartvulling in blik.

De supermarktketen beperkt ook de dagelijkse benodigdheden in de aanloop naar de vakantie, waaronder koolzaad en plantaardige olie; roomkaas; spek; opgerolde ontbijtworst; papieren servetten; wegwerpborden, kopjes en bestek; bad weefsel; gekoelde snacks zoals Lunchables; sportdranken; aseptische sappen zoals Capri Sun; kattenvoer in blik, inclusief variatieverpakkingen; en gekoeld voer voor huisdieren.

Het bedrijf probeert mogelijk een herhaling van de paniekaankopen van vorig jaar te voorkomen.

Een man met een gezichtsmasker en rubberen handschoenen winkelt in een supermarkt met lege schappen

Volgens Maria Brous, directeur communicatie voor Publix, heeft het bedrijf de limieten vastgesteld vanwege de knelpunten van de nu al te bekende supply chain-problemen met de hoge vraag naar winkelvereisten van het vakantieseizoen. Maar sommige experts speculeren dat het bedrijf zijn les heeft geleerd van het afgelopen anderhalf jaar.

"Ik denk dat er nog voldoende aanbod is voor de vraag naar die producten. We hebben echter paniekaankopen bij het publiek gezien en ik geloof dat Publix gewoon voorzichtig probeert te zijn," Seckin Ozkul, PhD, directeur van het Supply Chain Innovation Lab aan het USF Muma College of Business, vertelde het lokale Tampa Bay NBC-filiaal WFLA. "Ik geloof dat het een goed idee is om gewoon een bericht te sturen van ‘koop gewoon wat je nodig hebt en koop niet per se iets van iemand anders’.’"

Kroger zei net dat shoppers dit niet in winkels mogen doen.

Publix heeft niet aangegeven wanneer de artikellimieten worden verwijderd.

lege planken in een winkel

Hoewel het bedrijf zei dat bewegwijzering in de winkel klanten zou waarschuwen voor de nieuwe productlimieten, specificeerde het niet wanneer de nieuwe limieten zouden worden verwijderd. Ozkul legde uit dat het bedrijf een manier zou kunnen vinden om zijn voorraden op peil te houden terwijl problemen met de toeleveringsketen nog steeds worden opgelost.

"Het is een mogelijkheid dat Publix ook voorziet dat, als sommige van deze items echt het land uit komen en het probleem van de congestie van de havens een factor was, ze ook enkele beperkingen zouden implementeren, maar echt mijn belangrijkste mening hierover zijn dat ze gewoon zijn voorzichtig dat iedereen genoeg te eten heeft voor Thanksgiving," hij zei.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief als u meer consumentennieuws rechtstreeks in uw inbox wilt ontvangen.

Winn-Dixie stelt ook een limiet in voor één essentieel vakantie-item in hun winkels.

winn dixie exterieur overdag/Jillian Cain Fotografie

Publix is ​​niet de enige grote kruidenier die stappen onderneemt om overkopen tijdens de feestdagen onder controle te houden. Winn-Dixie kondigde ook aan dat het momenteel worstelt met "uitdagingen in de toeleveringsketen" maar blijft ervan overtuigd dat zijn winkels aan de vraag naar de meeste essentiële Thanksgiving-artikelen kunnen voldoen. Het bedrijf zei echter dat het stappen ondernam om de voorraad van één product in het bijzonder te controleren.

"We hebben een aankooplimiet van één kalkoen per klant om alle gezinnen te helpen dit jaar te genieten van een traditionele Thanksgiving-maaltijd, en we hebben er vertrouwen in dat we de essentiële items kunnen leveren die onze klanten nodig hebben voor hun speciale feestmaal," Southeastern Grocers, het moederbedrijf van Winn-Dixie, zei in een verklaring:. "Hoewel we geen limiet hebben voor andere artikelen in de winkel, vragen we klanten beleefd om alleen te kopen wat ze nodig hebben voor hun gezin tijdens het winkelen voor belangrijke vakantieartikelen."

Doelgroep verbiedt shoppers permanent om dit te doen.

Zachary Mack Zach is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in bier, wijn, eten, sterke drank en reizen. Hij is gevestigd in Manhattan. Lees verder

Geef een reactie