Quentin Tarantino Zegt Dat Hij Gezworen Heeft Zijn Moeder Niets Van Zijn Geld Te Geven

Sommige beroemdheden zijn enthousiast om hun ouders een huis te kopen of hun rekeningen af ​​te betalen zodra ze rijk worden, maar dat is hier niet het geval. In een nieuw interview met de podcast The Moment met Brian Koppelman, sprak regisseur Quentin Tarantino over zijn moeder, Connie Zastoupil, en hoe hij zwoer dat hij haar geen geld zou geven toen hij nog een kind was. Natuurlijk had Tarantino op dat moment geen idee wat zijn toekomst in petto had. Maar hij besloot dat als hij succesvol en rijk zou worden als schrijver toen hij ouder werd, hij zijn moeder geen geld zou geven, vanwege een opmerking die ze maakte toen hij in zijn vroege tienerjaren was.

Op de podcast deelde Tarantino dat er een situatie was waarin hij zijn moeder uit de problemen hielp, maar verder heeft hij zich aan zijn gelofte gehouden. Lees verder om erachter te komen wat er is gebeurd.

 Al Pacino’s bekroonde filmmakersdochter Julie is 31. Zie haar nu.

Tarantino deed het als kind niet goed op school.

Quentin Tarantino tijdens zijn Hollywood Walk of Fame-ceremonie in 2015Kathy Hutchins / .com

In het interview vertelde Tarantino dat hij als kind niet goed meekwam in de klas en dat het leerplan voor hem moest worden aangepast. Hij voelde dat hij was "drastisch geavanceerder" dan de andere studenten, maar "had veel indirect bewijs dat zou wijzen op het feit dat [hij] dom was." Hij zei ook dat het hem meer tijd kostte dan andere kinderen om te kunnen fietsen, zwemmen of klokkijken.

In zijn vroege tienerjaren begon hij met het schrijven van scripts.

Bart Sherkow / .com

Toen hij wat ouder werd – rond "12, 13, 14," zei hij – hij begon scripts te schrijven en.. "proberen een schrijver te zijn." Hij kwam in de problemen omdat hij dit op school deed, maar begreep niet waarom zijn nieuwe interesse niet werd gezien als "een academisch ding."

Zijn moeder confronteerde hem ermee. "Ze was me aan het uitlachen … daarover,’ legde Tarantino uit. "En toen, midden in haar kleine tirade, zei ze: ‘O, en trouwens, deze kleine ‘schrijfcarrière’ – met de aanhalingstekens en alles – deze kleine ‘schrijfcarrière’ die je doet? Die s*** is verdomme over.’" Hij voegde toe, "Ze bedoelde het gewoon niet doen in de klas."

Deze opmerking bleef erg bij Tarantino.

Quentin Tarantino met zijn Oscar bij de Academy Awards 2013s_bukley / .com

Door deze opmerking zwoer Tarantino dat hij Zastoupil geen geld zou geven toen hij beroemd werd. Hij legde uit, "Toen ze dat op die sarcastische manier tegen me zei, zat ik in mijn hoofd en zei ik: ‘Oké dame, als ik een succesvolle schrijver word, zul je nooit een cent zien van mijn succes. Er zal geen huis voor je zijn. Er is geen vakantie voor jou, geen Elvis Cadillac voor mama. Je krijgt niets. Omdat je dat zei.’"

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Hij heeft haar op één manier geholpen.

Melanie Laurent, Quentin Tarantino, Diane Kruger en Brad Pitt op het filmfestival van Cannes in 2009Denis Makarenko / .com

Podcast-presentator en schrijver/producer Brian Koppelman vroeg of Tarantino zich aan die beslissing hield die hij in zijn jeugd had genomen, en hij zei, "Ja. Ja. Ik heb haar geholpen met een storing bij de belastingdienst. Maar geen huis. Geen Cadillac, geen huis."

Dit alles werd met een lach gezegd, dus het is moeilijk om te weten hoe serieus Tarantino werkelijk was. Koppelman heeft toegevoegd, "Koop een verdomd huis voor haar, kom op … Ze heeft je gereden om het te bewijzen, man." De regisseur van Once Upon a Time in Hollywood reageerde, "Er zijn gevolgen voor uw woorden als u met uw kinderen omgaat. Onthoud dat er consequenties zijn voor je sarcastische toon over wat voor hen van betekenis is."

Tarantino vertelde over zijn unieke jeugd in het verleden.

Quentin Tarantino op het filmfestival van Cannes 2019Denis Makarenko / .com

In een interview met NPR’s Fresh Air in 2013 sprak Tarantino over opgroeien met zijn moeder en omringd zijn door haar diverse vriendengroep. "Het was bijna als een sitcom, eigenlijk zoals we leefden in de jaren ’70, want ze was in de twintig, ze was heet, oké, ze was een hete blanke meid," hij zei. "Haar beste vriend heette Jackie. Ze was een hete zwarte meid. En haar andere beste vriendin was Lillian, en ze was een lekker Mexicaans meisje. En ze woonden met mij in dit als swingende singles-appartement … Ik woonde bij deze drie hippe dames die allemaal de hele tijd uitgaan en daten met voetballers en basketbalspelers." Hij voegde eraan toe dat zijn moeder zelfs uitging met de legendarische basketballer Wilt Chamberlain.

"Ze had het naar haar zin en zo, weet je?? Ze zorgde ook voor mij, dus alles was in orde. Het was hip. Het was gewoon cool," hij zei. "Als ik met kinderen zou rondhangen, zou ik ze echt kinderachtig vinden. Ik ging altijd om met echt groovy volwassenen."

Zoals gemeld door The Hollywood Reporter, zei Tarantino op de WTF-podcast van Marc Maron dat hij vervreemd is van zijn vader, Tony Tarantino, en dat als hij zijn carrière opnieuw zou beginnen, hij zijn tweede naam, Jerome, als zijn achternaam zou gebruiken.

 De slechtste Meryl Streep-film aller tijden, volgens critici.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie