Sheryl Underwood En Sharon Osbourne Hebben Nu Ruzie Over Één Ding

Hoewel haar tijd op The Talk voorbij is, is Sharon Osbourne het nog steeds niet eens met haar voormalige co-host Sheryl Underwood over wat er tussen hen is gebeurd. Na een intern onderzoek naar het gedrag van Osbourne, "besloten om The Talk te verlaten," volgens een verklaring van CBS. Maar het drama met betrekking tot haar vertrek gaat verder en nu hebben Underwood en Osbourne ruzie over één aspect van de fall-out in het bijzonder. Lees verder om het laatste nieuws te ontdekken, en voor meer talkshowdrama, bekijk Meghan McCain "Echt spijt" Deze beroemdheid weggooien "Het uitzicht."

Het conflict tussen Osbourne en Underwood begon bijna een maand geleden.

CBS

De situatie begon tijdens de aflevering van The Talk op 10 maart, toen de co-hosts het interview bespraken dat Oprah Winfrey had met hertogin Meghan en prins Harry. In reactie op het interview maakte de Britse tv-presentator Piers Morgan denigrerende opmerkingen over Markle op Good Morning Britain, waarbij hij zei dat hij niet geloofde wat ze zei over haar geestelijke gezondheidsproblemen. Morgan heeft een geschiedenis in het maken van minachtende opmerkingen over Markle, en sommigen geloofden dat zijn woorden racistisch gemotiveerd waren. (Later werd aangekondigd dat Morgan niet langer deel zou uitmaken van Good Morning Britain).)

On The Talk ondersteunde Osbourne, een vriend van Morgan, zijn recht op zijn mening, waarover Underwood haar ondervroeg. De zaken werden verhit toen Osbourne hartstochtelijk begon te ontkennen dat haar connectie met Morgan betekende dat ze racistisch was, wat Underwood duidelijk maakte dat ze niet suggereerde. Osbourne eiste ook dat Underwood "onderwijzen" haar over wat Morgan zei dat racistisch was?. Op een gegeven moment vertelde ze Underwood, "Probeer niet te huilen, want als iemand zou moeten huilen, zou ik het moeten zijn."

Op 14 maart werd aangekondigd dat The Talk een pauze zou nemen terwijl de aflevering van 10 maart onder een verbod werd gezet "interne beoordeling," volgens CBS. Vervolgens werd op 26 maart aangekondigd dat Osbourne de serie zou verlaten.

En voor meer neerslag van het interview met Sussexen, bekijk The Royals Made This One "Noodlottige fout" Met Meghan, zegt Insider.

Underwood zei dat ze niet meer met Osbourne heeft gesproken sinds ze de show verliet, maar Osbourne zegt dat ze contact heeft opgenomen.

Sheryl Underwood en Sharon Osbourne bij de Daytime Emmy's van 2014Kathy Hutchins / .com

In een nieuwe driedelige aflevering van haar podcast, De wereld volgens Sheryl, uitgebracht op 3 en 4 april, zei Underwood dat zij en Osbourne geen contact meer hebben gehad sinds de aflevering van 10 maart en ze zei dat ze door haar telefoongeschiedenis had gekeken. om het te bewijzen. Zoals gemeld door People, had Osbourne eerder via een vertegenwoordiger gezegd dat ze contact had opgenomen met Underwood.

Niet lang na Underwood’s claim op haar podcast, sprak Osbourne met de Daily Mail en deelde een vermeende screenshot van haar telefoon. De screenshot die op de website is gepubliceerd, toont een tekst van Osbourne op 12 maart waarin ze zich verontschuldigt voor het vertellen van Underwood om: "rot op tijdens de pauze," om haar te beschuldigen van nep huilen, en voor het verliezen van haar geduld. Zij schrijft, "Ik voelde me geschokt, bang en bedroefd door wat ik voelde als een blinde aanval."

De schermafbeelding toont ook twee extra berichten op 15 maart en 18 maart van Osbourne die volgen. Er is geen reactie van Underwood weergegeven.

"Ik heb deze berichten niet alleen naar Sheryl gestuurd, maar ik heb haar persoonlijk mijn excuses aangeboden in haar kleedkamer," Osbourne vertelde de Daily Mail. "Waarom zeg je dat ik nooit mijn excuses heb aangeboden aan Sheryl? Wat probeer je me aan te doen?? Waarom probeer je mijn reputatie te vernietigen?? Wees gewoon eerlijk. Zeg eens."

Voor meer presentatoren van talkshows die niet met elkaar overweg konden, ga je naar This Former View Host Says Whoopi Goldberg "Vond het echt niet leuk" Haar.

Underwood heeft gecompliceerde gevoelens over de situatie.

De presentatoren van 'The Talk' - Sheryl Underwood, Sara Gilbert, Sharon Osbourne, Aisha Tyler en Julie Chen - bij de Daytime Emmy Awards in 2016Kathy Hutchins / .com

Op haar podcast zei Underwood dat ze wenste dat het conflict met Osbourne niet zou plaatsvinden, maar denkt dat het onvermijdelijk was. "Soms gebeurt er iets in het leven en zeg je: ‘Goh, als ik maar…’" zei ze (via Mensen). "Er is niets dat ik zou kunnen hebben ‘zou het gewoon hebben gedaan’ – dit zou gebeuren, buiten mijn controle. Soms wil je niet weten wat je weet, wil je niet voelen en horen wat je voelt en hoort, wil je niet accepteren wat je moet accepteren."

Ze zei ook dat ze nog steeds van de Osbournes houdt, maar teleurgesteld is over wat er is gebeurd tussen haar en haar vriend. "Misschien willen mensen me niet horen zeggen: ‘Ik hou nog steeds van de Osbournes’" Underwood zei:. "Ik zeg niet dat ik het leuk vond om behandeld te worden zoals ik werd behandeld. Ik ben zeer teleurgesteld. En ik probeer gewoon mijn gevoelens daarover te verwerken, want het was een trauma."

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in uw inbox wordt bezorgd.

Osbourne, die met andere claims te maken heeft gehad, beweert dat de vragen die Underwood haar stelde een opzet waren.

CBS

Osbourne beweerde dat ze was opgezet door CBS, maar op de podcast zei Underwood dat "geen" van de vragen die ze aan Osbourne stelde, was haar door leidinggevenden gegeven. In de verklaring van het netwerk naar aanleiding van het onderzoek, zei CBS het: "geen bewijs gevonden dat CBS-leidinggevenden de discussie hebben georkestreerd of een van de gastheren hebben verblind."

Na haar acties in de aflevering van 10 maart kwamen er ook andere beweringen naar boven over de tijd van Osbourne op The Talk. In een interview met journalist Yashar Ali beweerde voormalig The Talk-presentator Leah Remini dat Osbourne racistische en beledigende woorden gebruikte in verwijzingen naar mede-presentatoren Julie Chen, die Aziatisch-Amerikaans is, en Sara Gilbert, die homo is. Remini zei dat Osbourne ook beledigende termen gebruikte voor Italiaanse mensen in verwijzing naar haar, en noemde haar en een andere voormalige co-host, Holly Robinson Peete, "getto." Peete zei hetzelfde over Osbourne op Twitter.

Osbourne heeft deze beweringen ontkend en vertelde de Daily Mail dat het een.. "opstapelen."

"Iedereen heeft een mening en iedereen heeft een stem – het is prima," Osbourne zei:. "Het gaat erom te weten dat iemand ergens voor is geroepen en dan zegt iemand anders: ‘Ja’!! Ik ga ook iets toevoegen.’"

En voor meer voormalige presentatoren van talkshows die onder vuur liggen, kijk eens waarom This Resurfaced Oprah Interview With Mary-Kate and Ashley Has Fans Livid.

Lia Beck Lia Beck is een schrijver die in Richmond, Virginia woont. Naast Best Life heeft ze geschreven voor Refinery29, Bustle, Hello Giggles, InStyle en meer. Lees verder

Geef een reactie