U Kunt Volgende Week Eindelijk Het Covid-Vaccin Van Deze Locaties Krijgen

Nu bijna twee maanden in de U.S.’s COVID vaccinatieprogramma hebben we nog steeds te maken met een toegankelijkheidsstrijd – niet alleen is er een leveringsprobleem waardoor veel Amerikanen niet gevaccineerd kunnen worden, maar er is ook de uitdaging om het COVID-vaccin naar afgelegen locaties in het land te krijgen. Maar deze week was er in dat opzicht een grote stap voorwaarts met de aankondiging dat het Witte Huis een deel van zijn vaccinvoorraad rechtstreeks naar gemeenschapsgezondheidscentra zal sturen.

"Gemeenschapsgezondheidscentra zijn een belangrijk onderdeel van onze bredere strategie om ervoor te zorgen dat we iedereen bereiken met onze reactie," Covid-19-responscoördinator van het Witte Huis, Jeff Ziets, zei op een februari. 9 persbriefing. "De aankondiging van vandaag over het gebruik van de gemeenschapsgezondheidscentra maakt deel uit van een meervoudige strategie om alle Amerikanen te bereiken."

Voor de volledige details over deze laatste aankondiging, lees verder, en voor meer informatie over waar je binnenkort je kans kunt krijgen, ga je naar Je kunt op deze datum bij elke Walgreens worden gevaccineerd.

Vaccins gaan rechtstreeks naar gemeenschapsgezondheidscentra, in plaats van eerst naar de deelstaatregeringen.

Close-up van injectieflacons met vaccinjonge veteraan /

Het Witte Huis heeft aangekondigd dat vaccins volgende week rechtstreeks naar 250 gemeenschapscentra in het hele land zullen worden gestuurd. Onder normale omstandigheden worden medicijnen eerst naar deelstaatregeringen gestuurd, die ze vervolgens distribueren naar gemeenschapsgezondheidscentra en andere locaties. Maar om het proces te versnellen en het vaccin bij achtergestelde Amerikanen te krijgen, omzeilt het Witte Huis de lokale overheid. En voor meer informatie over hoe de situatie met het virus eruitziet waar u woont, leest u hoe erg de COVID-uitbraak in uw staat is.

Gemeenschapsgezondheidscentra in alle 50 staten zullen zendingen ontvangen.

Verpleegkundige die vaccin op de arm van de patiënt toepast

De eerste zending omvat in totaal 1 miljoen vaccindoses – 500.000 eerste doses en 500.000 tweede doses – en omvat ten minste één gemeenschapsgezondheidscentrum in elke staat en elk gebied.

"De Federaal Gekwalificeerde Gezondheidscentra, ook in onze aanvankelijke opmars, zijn echt degenen die meer dan 2.000 personen van 65 jaar en ouder dienen en een grote populatie hebben," Marcella Nunez-Smith, MD, voorzitter van de Biden-Harris COVID-19 Health Equity Task Force, zei op de februari. 9 briefing. "Dus, echt, degenen die in staat zijn om de toegenomen capaciteit aan te kunnen, met name rond de opslag en personeelsbezetting van vaccins, en met een mix van stedelijke en landelijke."

Uiteindelijk zal het programma uitbreiden, merkte Nunez-Smith op. "Naarmate het programma verder opschaalt, zullen vaccins beschikbaar komen voor alle 1400 gemeenschapsgezondheidscentra in staten en territoria, mochten ze willen deelnemen," ze zei. En voor meer COVID-nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt verzonden, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Deze gemeenschapsgezondheidscentra helpen enkele van de meest kwetsbare Amerikanen.

Gemeenschapsgezondheidscentra werken met daklozen, migrerende werknemers, huurders van sociale woningen en mensen met een beperkte vaardigheid in het Engels. Deze centra in het hele land bedienen meer dan 30 miljoen mensen, van wie ongeveer tweederde op of onder de federale armoedegrens leeft. Zoals Nunez-Smith zei tijdens de briefing, "Deze inspanning die zich richt op directe toewijzing aan de gemeenschapsgezondheidscentra gaat echt over het verbinden met die moeilijk bereikbare bevolkingsgroepen in het hele land."

Ziens toegevoegd: "Gelijkheid is de kern van onze strategie om deze pandemie achter ons te laten, en gelijkheid betekent dat we iedereen bereiken, met name degenen in achtergestelde en landelijke gemeenschappen en degenen die het hardst zijn getroffen door deze pandemie." En voor meer nieuws van degenen die betrokken zijn bij de uitrol van het vaccin, ga naar The Johnson & Johnson CEO maakte zojuist deze verontrustende voorspelling over COVID.

Iedereen vaccineren is de sleutel tot het stoppen van de pandemie.

Johnson en johnson coronavirus Vaccin en spuit in de fles of injectieflacon voor injectie in handen van de arts. Covid-19, SARS-Cov-2-preventie, januari 2021, San Francisco, VS

Hoewel veel krantenkoppen zich richten op het aantal vaccins dat wordt toegediend, is het net zo belangrijk naar wie ze gaan. Gavi, de internationale organisatie van de vaccinalliantie, heeft verwezen naar de slogan:, "Niemand is veilig totdat iedereen veilig is," wat een algemeen refrein is geworden in het wereldwijde vaccindistributieproces. "Als het virus ergens overleeft, kan niemand veilig zijn voor de impact van de pandemie," zij leggen uit.

Zients versterkte dit punt tijdens de briefing van het Witte Huis en merkte op dat het eerlijk vaccineren van Amerikanen zou leiden tot betere langetermijnresultaten voor iedereen. "Efficiëntie en rechtvaardigheid staan ​​beide centraal in wat we doen," hij zei. "En ik zie geen compromis tussen de twee – ik denk dat ze hand in hand gaan." En voor meer informatie over wat je kunt verwachten na je opname, ga je naar Dr. Fauci zei dat hij pijn had op deze 2 plaatsen na het COVID-vaccin.

John Quinn John Quinn is een in Londen gevestigde schrijver en redacteur die gespecialiseerd is in lifestyle-onderwerpen. Lees verder

Geef een reactie