U Mag Maar Één Dosis Covid-Vaccin Krijgen, Zeggen Functionarissen:

bijna 4.6 miljoen Amerikanen hebben hun eerste dosis van de COVID-19 vaccin, wat een mogelijk einde van de pandemie in de niet al te verre toekomst aangeeft. Nu het land echter niet voldoet aan de doelstelling om tegen het einde van 2020 20 miljoen vaccins te hebben gegeven, kan er een grote verandering komen in de manier waarop het vaccin wordt toegediend: de V.S.S. overheid mag slechts één van de twee vaccindoses aan bepaalde personen verstrekken. Lees verder om te ontdekken of deze beslissing op u van invloed kan zijn en of u zich zorgen maakt over uw COVID-risico: dit is hoe erg de COVID-uitbraak in uw land is.

In een interview met Face the Nation op Jan. 3, Operation Warp Speed ​​Chief Advisor Moncef Slaoui, PhD, zei dat, in een poging om de meeste mensen gevaccineerd te krijgen en in de kortst mogelijke tijd groepsimmuniteit te bereiken met het beperkte aantal vaccins dat momenteel beschikbaar is, U.S. Ambtenaren zijn in gesprek met zowel vaccinfabrikant Moderna als de Food and Drug Administration (FDA) om bepaalde personen mogelijk slechts de helft van de aanbevolen dosis van Moderna’s COVID-vaccin te geven.

"We weten dat voor het Moderna-vaccin, het geven van de helft van de dosis aan mensen tussen 18 en 55 jaar, twee doses, de helft van de dosis, wat precies betekent dat het doel wordt bereikt om het dubbele aantal mensen te immuniseren met de doses die we hebben," zei Slaoui.

Slaoui legde verder uit dat de aangepaste dosering "induceert identieke immuunrespons op de dosis van honderd microgram" die mensen krijgen wanneer ze twee doses van het vaccin ontvangen, eraan toevoegend dat de FDA de definitieve goedkeuring zal hebben over het al dan niet toedienen van het vaccin in halve doses.

Terwijl Slaoui zei dat de mogelijke veranderingen in het vaccintoedieningsplan waren: "een meer verantwoorde aanpak die gebaseerd zou zijn op feiten en gegevens," niet alle deskundigen op het gebied van volksgezondheid zijn aan boord. In een interview met Today sprak Anthony Fauci, MD, zijn aarzeling uit om de doses te halveren. "We weten uit de klinische proef dat de optimale tijd is om het op één dag te geven en dan voor Moderna, 28 dagen later, en voor Pfizer, 21 dagen later," Fauci zei. "Dat is wat de gegevens ons vertellen dat dit de beste manier is om het te doen, dus als je bij de gegevens wilt blijven, moet je het zo doen." Lees verder voor inzicht in waar het COVID-vaccin het langzaamst wordt uitgerold, vanaf januari. 4, volgens de CDC. En als je je afvraagt ​​waar de gevallen toenemen, Dr. Fauci zei net dat hij zich zorgen maakt over deze ene staat.

Lees het originele artikel over Best Life.

8 Zuid-Dakota

snelle stad, Zuid-Dakota

Eerste dosis COVID-vaccin toegediend per 100.000 inwoners: 3.042

7 West Virginia

skyline van de stad met een brug, gebouwen en de rivier de Kanawha in Charleston, West Virginia

Eerste dosis COVID-vaccin toegediend per 100.000 inwoners: 2.930

En als u zich zorgen maakt over uw risico, heeft de CDC zojuist bevestigd dat deze aandoening u een risico op ernstige COVID kan opleveren.

6 Noord-Dakota

fargo noord dakota

Eerste dosis COVID-vaccin toegediend per 100.000 inwoners: 2.918

5 Alaska

stadsfoto van bergen, gebouwen en een rivier in Anchorage, Alaska

Eerste dosis COVID-vaccin toegediend per 100.000 inwoners: 2.589

En als je je zorgen maakt dat je ziek bent, als dit je enige symptoom is, ben je misschien veilig voor COVID.

4 Vermont

besneeuwde bomen en bergen

Eerste dosis COVID-vaccin toegediend per 100.000 inwoners: 2.557

3 Maine

Portland, Maine Witte kerst in Amerika

Eerste dosis COVID-vaccin toegediend per 100.000 inwoners: 2.356

En voor het laatste COVID-nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, meld je je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

2 Tennessee

Eerste dosis COVID-vaccin toegediend per 100.000 inwoners: 2.233

1 Connecticut

Een vuurtoren bedekt met sneeuw in New Haven Connecticut

Eerste dosis COVID-vaccin toegediend per 100.000 inwoners: 2.130

En als je je niet lekker voelt, is dit de "Sterkste, meest consistente" Teken dat u COVID heeft, zegt onderzoek.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie