Walmart Target En Meer Grote Winkels Halen Dit Ene Voedsel Uit De Schappen

Wanneer u boodschappen doet bij uw plaatselijke grote winkel of supermarkt, zijn er waarschijnlijk een paar factoren die bepalen of u een aankoop doet of niet. U kunt prijzen vergelijken, voedingsinformatie bekijken, of misschien wordt u gewoon overtuigd door de nieuwe en verbeterde verpakking van een product. Helaas, als je onlangs een bepaald voedsel hebt gekocht bij Walmart, Target of een aantal andere landelijke retailers, wil je misschien ook rekening houden met veiligheid. de U.S. Voedsel & Drug Administration (FDA) heeft zojuist de terugroepactie aangekondigd van een populair snackartikel dat in de hele V.S. werd verkocht.S. vanwege het risico dat het kan opleveren voor klanten. Lees verder om erachter te komen of je dit voedsel hebt gekocht en wat je moet doen als je het in huis hebt.

Als je deze populaire smaakmaker thuis hebt, gooi hem dan nu weg, zegt de FDA:.

Simple Mills roept geselecteerde partijen van zijn fijngemalen zeezout-amandelmeelcrackers terug.

doos eenvoudige molens amandelmeel fijngemalen zeezout crackersMet dank aan Simple Mills

op oktober. 7, kondigde de FDA aan dat Simple Mills een vrijwillige terugroepactie was gestart van bepaalde partijen van zijn fijngemalen zeezout-amandelmeelcrackers.

De crackers, die per stuk 4 . werden verkocht.25-oz. dozen of als onderdeel van een doos met drie of zes dozen, te herkennen aan UPC-nummer 856069005131, dat op de onderkant van de doos is gedrukt. De teruggeroepen crackers hebben een houdbaarheidsdatum van ofwel 02/12/2022, 02/13/2022, 02/14/2022 of 02/15/2022, die op de bovenkant van de doos zijn gedrukt. Geen andere producten van Simple Mills worden beïnvloed door de terugroepactie.

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor het laatste terugroepnieuws dat rechtstreeks in uw inbox wordt afgeleverd!

De crackers werden verkocht bij grote retailers in de Verenigde Staten.

Tsjechyravië /

Naast dat de crackers online en via directe leveringskanalen werden verkocht, werden de crackers verkocht bij meerdere grote retailers in de hele U.S.

Walmart, Target, Hannaford, Kroger, Publix, Stop & Shop en Harris Teeter hebben allemaal aangekondigd dat de teruggeroepen crackers uit hun winkels worden gehaald; extra detailhandelaren hebben de producten mogelijk ook op hun fysieke locaties of via hun websites verkocht.

De terugroepactie is gestart vanwege mogelijke besmetting met allergenen.

Man met maagpijn die indigestie ervaart

Simple Mills startte de terugroepactie nadat werd ontdekt dat de Farmhouse Cheddar Almond Flour Crackers van het merk mogelijk in de dozen voor de Fine Ground Sea Salt Almond Flour Crackers waren geplaatst.

De Cheddar Amandel Meel Crackers bevatten melk, een veel voorkomend allergeen dat niet vermeld staat bij de ingrediënten voor de Fijngemalen Zeezout Amandel Meel Crackers. "Sommige mensen met een extreme allergie of ernstige gevoeligheid voor melk kunnen het risico lopen op een ernstige of levensbedreigende allergische reactie als ze dit product consumeren," het terugroepbericht vermeldt:.

Als u last heeft van bijwerkingen na het eten van de crackers, neem dan contact op met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

vrouw in blauw shirt gefotografeerd van achteren pratend met een jonge dokter met een stethoscoop om haar nek

Als je een melkgevoeligheid of allergie hebt, eet de crackers dan niet. Op het moment dat de terugroepactie werd aangekondigd, had Simple Mills één melding ontvangen van een consument die lijdt "milde symptomen" na het eten van de teruggeroepen crackers. Voor vragen over de terugroepactie kunt u van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 9.00 uur contact opnemen met Simple Mills.m. en 5 p.m. CST of op vrijdag tussen 9.00 uur.m. en 1 p.m. CST; e-mails met betrekking tot de terugroepactie kunnen worden gericht aan info@simplemills.com .

Eet op dit moment niets dat door dit bedrijf is gemaakt, zegt de FDA.

Sarah Crow Sarah Crow is hoofdredacteur bij Eat This, Not That!, waar ze zich richt op nieuws over beroemdheden en gezondheidsverslaggeving. Lees verder

Geef een reactie