Wanneer Zal Koningin Elizabeth Harry En Meghan’S Zoon Archie Weer Zien??

Net als de meeste mensen die te midden van het coronavirus wegblijven van dierbaren, hebben de quarantaine-inspanningen van het Britse koningshuis het gezin de afgelopen drie maanden verspreid en gescheiden gehouden. Maar het meest pijnlijke deel van de scheiding, volgens een koninklijke insider, was het onvermogen van koningin Elizabeth om de zoon van prins Harry en Meghan Markle, Archie Mountbatten-Windsor, te zien. "De koningin vindt het heerlijk om tijd door te brengen met haar achterkleinkinderen en heeft amper tijd gehad met Archie," zei mijn bron. "Ze is hier heel verdrietig over – en het maakt haar ook verdrietig dat de andere kinderen hun jongste neef niet kunnen zien."

Baby Archie is sinds november niet meer in Groot-Brittannië geweest. 2019, voordat Harry en Meghan vertrokken om Thanksgiving door te brengen met Meghan’s moeder, Doria Ragland, in Los Angeles. Het paar verlengde later hun verblijf met Kerstmis en Nieuwjaar en bracht de hele vakantie van zes weken door in Canada. Begin januari keerden Harry en Meghan terug naar Groot-Brittannië zonder Archie, wat meteen aanleiding gaf tot bezorgdheid achter de paleismuren. "Zonder te weten wat er zou komen, was iedereen behoorlijk verrast," zei mijn bron.

Toen, een dag na hun terugkeer, maakte het paar de explosieve aankondiging dat ze een stap terug zouden doen als senior royals, de insiders van Hare Majesteit en Palace verbluffend. Meghan ging terug naar Canada om bij Archie te zijn, en liet Harry achter om te onderhandelen over de voorwaarden van.. "Megxit" solo. "Tijdens die eerste paar dagen was er enige bezorgdheid dat de koningin Archie misschien nooit meer zou zien," mijn bron uitgelegd. "Het was allemaal zo’n schok."

In hun aankondiging zeiden Harry en Meghan dat ze van plan waren om.. "balanceren [hun] tijd tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika," maar dat lijkt nu hoogst onwaarschijnlijk aangezien het stel voorgoed uit Canada is vertrokken en besloot om van Los Angeles hun thuisbasis te maken. Hun officiële U.K. residentie, Frogmore Cottage, die een uitgebreide £ 2 . onderging.4 miljoen ($ 3 miljoen) renovatie op kosten van de belastingbetaler, staat leeg in Windsor. (Het stel heeft beloofd de kosten terug te betalen).)

Prins Harry, hertog van Sussex, en Meghan Markle, hertogin van Sussex, wonen de jaarlijkse Endeavour Fund Awards bij in 2020Paul Marriott/Alamy Live Nieuws

In maart, toen Harry en Meghan terug waren in de U.K. voor hun laatste verloving als senior royals, hoopte de koningin dat ze haar achterkleinzoon eindelijk weer zou zien voordat het paar officieel afscheid zou nemen van koninklijke plichten. Helaas besloten Harry en Meghan Archie achter te laten op het gehuurde Vancouver Island-complex van de Sussexen terwijl ze de zaken in Groot-Brittannië inpakten. Destijds vertelde een bron me dat de verhuizing.. "uiterst teleurstellend en behoorlijk kwetsend voor de koningin, prins Charles en de rest van de familie." Volgens de Express was de koningin.. "erg verdrietig" over het niet zien van Archie, die, volgens sommigen, mogelijk is achtergelaten in Canada uit een overvloed aan voorzichtigheid naarmate de zorgen over het coronavirus toenam. (Op dat moment waren er 36 bevestigde gevallen van het virus in de U.K. en 24 in Canada.)

"De koningin was vóór de pandemie al vele maanden zonder haar achterkleinzoon te zien," zei mijn bron. "Toen ze hem in maart niet te zien kreeg, was er alle hoop dat er misschien bezoek zou komen rond haar verjaardag. Maar gezien de omstandigheden was dat natuurlijk onmogelijk."

Net als andere families over de hele wereld hebben de royals gebruik gemaakt van technologie om verbonden te blijven terwijl ze apart wonen. Harry, Meghan en Archie hadden een Zoom-gesprek met Hare Majesteit voor haar 94e verjaardag, waarbij de koningin naar verluidt commentaar gaf op Archie’s rode haar. Het paar sprak ook met de koningin – samen met andere familieleden en vrienden – via de telefoon op 6 mei, toen de kleinste roodharige koninklijke zijn eerste verjaardag vierde.

De 94-jarige monarch markeerde Archie’s verjaardag door een foto te delen op de Twitter- en Instagram-accounts van de koninklijke familie, genomen toen ze Archie ontmoette in Windsor Castle na zijn geboorte.

In juni zouden Harry en Meghan naar Trooping the Colour gaan, de officiële viering van de verjaardag van koningin Elizabeth (wat eigenlijk april is). 21), maar dat evenement, net als alle andere op de koninklijke kalender voor de nabije toekomst, werd geannuleerd. Als het evenement was doorgegaan, had het de eerste keer kunnen zijn dat Archie op het balkon van Buckingham Palace was voor de traditionele collectieve verschijning van de koninklijke familie – en de eerste keer dat hij samen met zijn neven prins George, prinses Charlotte en prins Louis zou zijn verschenen.

Harry en Meghan hadden ook een uitnodiging van de koningin geaccepteerd om tijd door te brengen in Balmoral, haar zomerverblijf in Schotland. Ze waren van plan om tijdens hun verblijf ook tijd door te brengen met Prins Charles en Camilla, Hertogin van Cornwall. De vakantie zou Archie’s eerste bezoek aan de koninklijke retraite zijn geweest, waarvan wordt gezegd dat het een van de favoriete plekken van de koningin is. Het is waar Harry en prins William hun zomers als kinderen doorbrachten. Helaas, vanwege de aanhoudende pandemie van het coronavirus, zullen die plannen waarschijnlijk ook niet uitkomen. Royal correspondent Danielle Stacey vertelde Hello, "Het lijkt onwaarschijnlijk dat de Sussexen of enig lid van de koninklijke familie deze zomer op reis gaan."

"Het is een hartzeer dat de koningin zoveel betekenisvolle mijlpalen met Archie heeft gemist," zei mijn bron. "Zoals het voor elke overgrootouder zou zijn, is tijd doorgebracht met achterkleinkinderen kostbaar. Ze heeft zo weinig tijd met hem gehad. Op dit moment, met alles wat er gebeurt, is er misschien een heel jaar verstreken voordat Hare Majesteit hem weer ziet. Alle Zoom-oproepen kunnen niet goedmaken dat het gezin op één plek is verzameld. Zoals altijd heeft de koningin zich aangepast aan al deze onvoorziene veranderingen, maar deze keer is ze behoorlijk ongelukkig dat ze dit moet doen." En voor meer informatie over de huidige staat van de koningin, ga je naar Waarom koningin Elizabeth zou kunnen overwegen af ​​te treden, zeggen insiders.

Diane Clehane is een in New York gevestigde journalist en auteur van Imagining Diana en Diana: The Secrets of Her Style.

Geef een reactie