William En Kate Kunnen Deze Koninklijke Traditie Verwerpen Voor George Bronnen Say

Prins George betoverde koninklijke toeschouwers toen hij met zijn ouders, prins William en hertogin Catherine, zondag verscheen op het EK in het Wembley Stadium. Gekleed in een blauwe blazer en gestreepte stropdas, net als zijn vader, deelde George duidelijk het enthousiasme van zijn vader voor het spel en hij was extatisch toen Engeland het eerste doelpunt scoorde, ondanks dat de wedstrijd vanaf daar een wending nam. De derde in de rij voor de troon deed zelfs William’s gebaren na toen ze Engeland toejuichten (en had dezelfde teleurgestelde en stoïcijnse reactie toen zijn thuisteam verloor van Italië).

Het uitje bewees dat George niet langer een schattige peuter is; hij is een jonge prins. Nu is het tijd voor William en Kate om te beslissen of hun oudste zoon één koninklijke traditie in het bijzonder zal voortzetten die vele generaties teruggaat, of zullen de Cambridges een nieuwe weg inslaan voor prins George?

Lees verder om erachter te komen welke beslissing William en Kate gaan nemen "dat zal een grote invloed hebben op het leven van prins George," volgens een insider, en hoe vorige generaties met hetzelfde probleem omgingen.

Binnen in de "Erg ingewikkeld" Relatie tussen Harry & de koningin.

De Cambridges worden nu geconfronteerd met het nemen van een belangrijke beslissing over de opleiding van George.

Prinses Charlotte arriveert voor haar eerste schooldag in Thomas's Battersea in Londen, vergezeld door haar broer prins George en haar ouders de hertog en hertogin van CambridgeAaron Chown/PA Wire via Getty Images

Volgens koninklijke traditie, wanneer George acht wordt, is het tijd voor William en Kate om een ​​beslissing te nemen over zijn middelbare schoolopleiding. Volgens de Evening Standard zouden de Cambridges nu overwegen om George in de voetsporen te laten treden van zijn overgrootvader, prins Philip; zijn grootvader, prins Charles; en zijn vader, door hem naar kostschool te sturen. (Koningin Elizabeth en haar zus, prinses Margaret, waren twee van de laatsten van de koninklijke familie die in het paleis werden geschoold door gouvernantes en docenten.)

"Het is een zeer belangrijke beslissing die een grote invloed zal hebben op het leven van prins George," een insider vertelde Best Life. "De mannelijke leden van de koninklijke familie zijn hierdoor sterk gevormd, wat ook hun toekomst bepaalt, dus William en Catherine wegen de opties ongetwijfeld zeer zorgvuldig af."

Vóór deze jonge generatie gingen de meeste leden van de koninklijke familie naar kostschool toen ze acht jaar oud werden, net zoals de oom van William en George, prins Harry, was toen ze aankwamen op de Ludgrove School in Berkshire. George, die later deze maand op 22 juli acht wordt, gaat momenteel naar Thomas’s Battersea, een co-ed prep school voor studenten van vier tot 13 jaar oud. Zijn jongere zus prinses Charlotte is ook ingeschreven op de school, op wiens website staat: "de belangrijkste schoolregel is om ‘vriendelijk te zijn’.’"

De toekomstige koning is naar verluidt behoorlijk populair bij zijn klasgenoten die naar verluidt hem de bijnaam hebben gegeven "PG."

De zoete manieren waarop prins William zijn kinderen over prinses Diana heeft geleerd.

William en Kate kunnen besluiten om tegen de koninklijke traditie in te gaan als het gaat om de opleiding van George.

Catherine, hertogin van Cambridge, prins George van Cambridge en prins William, hertog van Cambridge en voorzitter van de voetbalbond kijken toe tijdens de UEFA Euro 2020 Championship Finale tussen Italië en Engeland in het Wembley Stadium op 11 juli 2021 in Londen, EngelandEddie Keogh – De FA/De FA via Getty Images

Er is één reden waarom George’s ouders tegen kostschool konden stemmen voor hun zoon:. Een bron vertelde de Evening Standard, het is.. "hoogst onwaarschijnlijk" William en Kate zullen George in de nabije toekomst naar kostschool haasten. "De mode is nu massaal tegen het instappen van jonge kinderen. Ze wegsturen uit de familiale bubbel, ongeacht de middelen en cultuur van de school, de emotionele structuur die een gezin biedt, is op die leeftijd belangrijker," de insider zei:.

Ook andere leden van de koninklijke familie hebben de afgelopen jaren besloten hun kinderen niet naar kostschool te sturen. Prins Edward en Sophie, gravin van Wessex hebben ervoor gekozen om geen van hun kinderen, de 17-jarige Lady Louise Windsor of de 13-jarige James, burggraaf Severn, naar kostschool te sturen.

In 2016 vertelde Mike Tindall, echtgenoot van de kleindochter van de koningin, Zara Phillips, aan de Daily Mail dat hij niet "vaardig" over het sturen van hun dochter, nu de zevenjarige Mia Tindall, naar school omdat het "gaat tegen [zijn] instincten in." Hij zei dat hij haar liever naar een nabijgelegen school stuurt, zodat hij en zijn vrouw dat kunnen "altijd bij de hand zijn als ze ons nodig heeft."

En voor meer royals-nieuws dat rechtstreeks in je inbox wordt verzonden, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Slechts één van George’s ouders floreerde consequent op kostschool.

Prins William gebruikt zijn computer aan zijn bureau op kostschool Eton CollegeTim Graham Fotobibliotheek via Getty Images

William ging naar Eton College voor zijn middelbare schoolopleiding, waar hij erg populair was. In de weekenden liep hij de korte afstand naar Windsor Castle, waar hij thee zou drinken met zijn grootmoeder, die hem bijles begon te geven over onderwerpen die de toekomstige koning moet weten. Volgens The Cut had William het gemakkelijker om in te passen dan Harry bij Eton.

Een voormalige klasgenoot vertelde de outlet, "William was erg geïntegreerd. Er is een soort samenleving in je topjaar waar als je een beetje populair of geliefd bent bij zowel leraren als jongens, je wordt gestemd in de Eton-samenleving, die bekend staat als ‘Pop’, en je moet je eigen vest kiezen en dragen speciale broek. William was een pop, dus hij was een soort thuiskomstkoning, maar Harry niet. Ik denk dat Harry het waarschijnlijk moeilijker had om zijn weg te vinden."

Hertogin Catherine werd gepest op haar eerste kostschool, maar dat veranderde toen ze overstapte.

De pas afgestudeerde Kate Middleton draagt ​​een traditionele jurk naar de diploma-uitreiking aan de St Andrew's University om haar diploma op te halen in St Andrew's op 23 juni 2005, EngelandTim Graham/Getty Images

De middelbare school is niet het hoogtepunt van het leven van een jongere, maar de 13-jarige Kate Middleton had het bijzonder moeilijk. Zoals Best Life vorig jaar meldde, maakte een groep pestkoppen Kate het leven zuur op Downe House School, een chique kostschool voor meisjes in Newbury, slechts mijlen verwijderd van het huis van haar ouders in Bucklebury. De meeste studenten schrijven zich in op de school als ze 11 jaar oud zijn, maar de toekomstige koningin-gemalin van Engeland schreef zich op 13-jarige leeftijd in als "dag leerling"—en als forens en de "nieuw meisje," Kate was een makkelijk doelwit.

Voormalig student Georgina Rylance vertelde The Sunday Times in 2011: "Het maakt wel een verschil vanaf 11." Zij ging door: "Jullie hebben een band van twee jaar, jullie eerste keer samen weg. Zelfs enkele van de populairste meisjes op mijn school hadden het moeilijk toen ze op 13-jarige leeftijd binnenkwamen." Volgens The Daily Mail zei Kate’s Marlborough-klasgenoot Jessica Hay dat de gemene meisjes in Downe House Kate plaagden omdat ze "te mager en zachtmoedig."

Kate voelde zich zo ellendig dat haar ouders, Carole en Michael Middleton, haar halverwege het schooljaar na slechts twee semesters uit Downe House trokken en haar inschreven aan het Marlborough College, waar ze bloeide en haar middelbare schooltijd afmaakte.

Prins Charles voelde zich ook ellendig op het internaat waar zijn vader naar toe ging.

Prins Charles loopt in Downing Street, Cambridge, VK, 12 oktober 1967, en begint zijn termijn aan het Trinity CollegePeter Dunne/Daily Express/Getty Images

Toen prins Charles acht werd, werd aangekondigd dat hij naar Gordonstoun in Schotland zou gaan, dezelfde school waar zijn vader, prins Phillip, naar toe ging toen hij even oud werd. Net zoals afgebeeld op The Crown, lobbyde de koningin-moeder bij haar dochter om Charles naar Eton te sturen omdat Windsor Castle dichtbij was, maar de koningin zei dat Philip onvermurwbaar was om hun oudste zoon naar zijn alma mater te sturen.

Er is algemeen bekend dat Charles het vreselijk vond om student te zijn aan Gordonstoun, waar de stapelbedden naar verluidt hard waren en de ramen in de slaapzalen het hele jaar open stonden, ongeacht het weer. Hij voelde zich ellendig en werd constant gepest op het internaat. The Sun meldde dat Charles in 1963 een brief aan zijn ouders schreef waarin hij hen vertelde dat hij buitengewoon ongelukkig was: "De mensen in mijn slaapzaal zijn gemeen. Godzijdank, ze zijn afschuwelijk. Ik weet niet hoe iemand zo gemeen kan zijn." In een ander bericht schreef hij naar verluidt: "Ik slaap nauwelijks in het huis omdat ik snurk en ik word de hele tijd op mijn hoofd geslagen. Het is absoluut h***." De broers van Charles, prins Andrew en prins Edward, werden ook naar het internaat gestuurd.

Diane Clehane is een in New York gevestigde journalist en auteur van Imagining Diana en Diana: The Secrets of Her Style.

 Het paleis heeft dit uitgegeven "Waarschuwingsschot" naar Harry & Meghan, Zeg Bronnen.

Geef een reactie