Zie Bonos 21-Jarige Zoon Die De Leadzanger Is Van Zijn Eigen Band

Paul David Hewson verrukt het publiek al tientallen jaren als Bono, de zanger van rockband U2. Maar Bono is tegenwoordig niet de enige succesvolle Hewson. Eve Hewson, Bono’s jongste dochter, was onlangs het gesprek van de dag na de hoofdrol in de populaire Netflix-miniserie Behind Her Eyes. En nu heeft Bono nog een kind dat de entertainmentwereld opwarmt – en hij volgt zijn vaders voetsporen nauwkeuriger. Bono’s 21-jarige zoon Elijah Hewson is al de leadzanger van zijn eigen band. Lees verder om meer te weten te komen over Elia en zijn muziekcarrière.

 Zie Jack Nicholson’s lookalike zoon, tv’s nieuwste hartenbreker.

Bono’s zoon Elijah Hewson is de zanger van de band Inhaler.

MADRID, SPANJE - FEBRUARI 28: Elijah Hewson van de Ierse indierockband Inhaler treedt op op het podium van Shoko op 28 februari 2020 in Madrid, SpanjeMariano Regidor/Redferns via Getty Images

Bono’s zoon Elijah wordt geposeerd om door te breken in de muziekindustrie als leadzanger van Inhaler, een vierkoppige rockband uit Dublin. De band heeft de afgelopen vijf jaar negen singles uitgebracht, maar ze maken zich klaar om hun debuutalbum, It Won’t Always Be Like This, op 9 juli uit te brengen. De groep werd zelfs opgenomen in de NME 100, NME’s lijst van 100 essentiële nieuwe artiesten voor 2020. "Natuurlijk, het hebben van Bono’s zoon in je band zal helpen om een ​​​​big deal te worden, maar de arena-overwinnende refreinen die Inhaler al op hun naam heeft staan, zullen dat werk perfect alleen doen," NME zegt.

Zie de dochter van Kevin Bacon en Kyra Sedgwick, die de tv overneemt.

De naam van de band is geïnspireerd op Elia’s astma.

16 januari 2020. Eurosonic Festival Groningen, Nederland. Concert van inhalatorBen Houdijk / .com

De jonge Ierse rockband kreeg zijn naam vanwege het astma van de muzikant, meldde Rolling Stone. "Iedereen zag de band als behoorlijk nerdy en geeky en we vonden het cool," Elia vertelde het tijdschrift. "Ik had een tijdje astma en mensen begonnen ons gewoon de Inhalers te noemen. Het was iets dat bleef hangen. Het voelde goed."

Elijah ontmoette de andere leden van Inhaler op school, omdat ze een band kregen over hun wederzijdse liefde voor gitaarmuziek. "Het begon toen we luisterden naar alles met een gitaar erin, echt waar. Geen van onze vrienden was er echt mee bezig. We hebben elkaar daardoor gevonden. Het was een klein toevluchtsoord," Elia vertelde Rolling Stone. "The Stone Roses was ons eerste grote moment van, ‘Music is amazing!’ Toen probeerden we het na te bootsen. Onze eerste cover was ‘Smells Like Teen Spirit’ op onze school."

De jonge muzikant zegt dat Bono zijn band niet altijd steunde.

Jesús Hellín/Europa Press via Getty Images

Als muzikant zou je denken dat Bono extatisch zou zijn over Elia’s wens om muziek na te streven, maar volgens Elia was dat niet altijd het geval. Op de vraag hoe ondersteunend zijn ouders waren voor zijn muziekcarrière tijdens een. 2020-interview met GQ, de jonge muzikant onthulde dat ze dat aanvankelijk niet waren.

"In het begin waren ze dat niet echt. Ik bedoel, ze wilden dat ik naar de universiteit ging, weet je, net als al onze ouders," hij zei. "Ik denk dat ze gewoon zagen dat ik het geweldig vond en dat we goed waren. Ik denk dat dat het belangrijkste was. Ik denk dat als we niet goed waren, ze ons meteen zouden hebben gezegd om het op te geven en naar school te gaan. Ze hebben me nu gesteund, echt waar."

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief voor meer celeb-inhoud die rechtstreeks in uw inbox wordt afgeleverd.

Elia is een van Bono’s vier kinderen.

Bono, Ali, Eve en Jordan Hewson op de 2016 "Glamour" Awards voor Vrouwen van het JaarFeatureflash Foto Agentschap / .com

Bono heeft vier kinderen met zijn vrouw Ali Hewson, met wie hij sinds 1982 getrouwd is. Zowel Eve als Elijah hebben een carrière in de kunsten, maar Bono’s andere twee kinderen, Jordan en John, lijken verschillende wegen te hebben bewandeld. Bono’s oudste dochter, Jordan, is een activist en ondernemer die het sociale actiebedrijf Speakable oprichtte en in 2019 op de Forbes’ 30 Under 30-lijst van sociale ondernemers stond. Ondertussen blijft John, de jongste zoon van Bono op 20-jarige leeftijd, momenteel grotendeels buiten de schijnwerpers.

 Zie de 16-jarige zoon van LeBron James, die al een basketbalster is.

Geef een reactie