Zie Naomi Campbell Stun Op De Startbaan Op 50

Na bijna 35 jaar op de catwalk is het Britse supermodel Naomi Campbell nog steeds een van de grootste namen in de mode. Het 50-jarige supermodel, dat in de jaren ’90 beroemd werd, bewees dat er weinig is veranderd in haar drie decennia in de industrie toen ze deze week de Michael Kors Fall 2021-modeshow sloot. Blijf lezen om Campbell door de straten van New York te zien lopen voor de modeshow en om te horen wat ze zegt over het maken van de grote 5-0 in een nieuw interview. En voor een ander voormalig model dat haar vijfde decennium viert, ga je naar Paulina Porizkova Says This Is the "Recept voor geweldige seks" in je jaren ’50.

Campbell liep door een straat in New York City voor de 40e verjaardagsshow van Michael Kors.

James Devaney/GC Images

Deze week bewees Campbell, die op 15-jarige leeftijd begon met modellenwerk, dat ze decennia later nog steeds op de catwalks schommelt. Tijdens de Michael Kors Fall 2021 Show op 20 april hielp Campbell het 40-jarig jubileum van het merk te vieren. De virtuele show was een "Ode aan Broadway" met modellen die West 45th Street in Manhattan omtoveren tot hun eigen catwalk. Campbell sloot de show af in een zwarte jurk met lovertjes tot op de grond in combinatie met een getailleerde overjas. Het model nam haar kenmerkende paradepaardje door 45th Street en naar het iconische Shubert Theatre, waar ze de andere modellen passeerde die in de gangpaden zaten om zich bij Kors op het podium te voegen voor de finale.

En om de dochter van een ander model helemaal volwassen te zien, kijk eens hoeveel Christie Brinkley’s 22-jarige dochter precies op haar lijkt.

Campbell viert ook haar meer dan 30 jaar in de modellenindustrie.

Naomi Campbell op het filmfestival van Cannes in 2018Andrea Raffin/

Ook deze week publiceerde het tijdschrift Interview een nieuw gesprek tussen Campbell en ontwerper Marc Jacobs, waarin ze de 30 jaar bespraken die ze in de modellenindustrie heeft doorgebracht. In het interview vroeg Jacobs aan Campbell wat volgens haar het leukste is aan ouder worden. "Kennis," Campbell antwoordde:. "Begrijpen dat we nooit te oud zijn om ongelijk te hebben. We zijn nooit te oud om te leren. We zijn aan het werk en proberen onszelf te verbeteren. We komen hier voor de tijd dat we komen, en we willen ons best doen terwijl we hier zijn, want een ding dat we wel weten is dat we zullen vertrekken."

En om te zien hoe Campbell persoonlijk presteert, ga je naar A Flight Attendant Is Ranking the Celebrities She’s Served on Planes.

Campbell zegt dat de fysieke aspecten van ouder worden het moeilijkst voor haar zijn.

Naomi Campbell

Hoewel er veel wijsheid en nederigheid komt kijken bij het ouder worden, zei Campbell dat er ook dingen zijn die uitdagender worden. Ze vertelde Jacobs dat het ergste van ouder worden de fysieke veranderingen zijn die ermee gepaard gaan. "Je moet ervoor zorgen dat je je uitrekt, je verstevigt. Je kunt niet alles eten wat je altijd at," zei Campbell.

Ze voegde er echter aan toe dat het handhaven van haar energieniveau haar jong houdt. "Energie is zo belangrijk. Ik ben 50, maar ik gedraag me niet alsof ik 50 ben," zei Campbell. En voor meer nieuws over beroemdheden dat rechtstreeks in je inbox wordt bezorgd, kun je je aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Campbell maakt het haar missie om de modellenindustrie te veranderen.

Naomi Campbell

Na 30 jaar in de modellenindustrie heeft Campbell alles gezien. Ze vertelde Jacobs dat ze vindt dat er een serieuze hervorming nodig is, zodat modellen meer controle hebben over hoe hun afbeeldingen worden gebruikt. "Een van de dingen die nu echt naar boven komen voor mij, is dat we geen controle hebben over ons imago als modellen, en dat is echt triest," Campbell zei:. "Er zal een verandering in onze branche moeten komen, waar ze ons als modellen beter beschermen dan ze hebben, omdat we ons imago niet zomaar kunnen ondertekenen en er geen eigendom over hebben."

Campbell zei dat ze het gevoel had dat het onderwerp vroeg of laat ter sprake zou komen en dat het haar zwaar viel. "Ik spreek hier eigenlijk voor het eerst over. Ik probeer geen krantenkoppen te halen, maar het is iets waar ik zwaar aan denk, en het moet worden ontrafeld en echt doorgenomen, zodat iedereen er baat bij heeft," zei Campbell. "Het gaat niet van de ene op de andere dag veranderen, maar het moet veranderd worden."

Om te zien hoe het kind van een ander model er nu uitziet, ga je naar See David Bowie and Iman’s Daughter at 20.

Geef een reactie